Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #5348 üzenetére
Sajnos nem csak annyi, de azért komoly szaktudás sem kell hozzá szerencsére. Windows-os grafikus felületen meg lehet csinálni az egészet, nem kell hozzá Linux parancssor, ha ettől tartasz esetleg. Van általam készített leírás is (1, 2, 3/1 pontok sorrendben, majd ha kész akkor egy reset kell), de van gyári ASUS útmutató is, mindkettő ugyanazt a folyamatot írja le. Tulajdonképpen egy fix IP-t kell beállítani a gépnek, kábellel összekötni a routerrel, és akkor egy Windows-os programmal fel tudod tenni az új fw-t. Mivel ez a "mentési mód" (ahogy az ASUS nevezi) mindig elérhető marad, így a firmware csere voltaképpen kockázatmentes, ha el is rontod, vagy rossz fw-t teszel fel, stb..., korlátlan számban megismételhető, és a hiba javítható. Garanciára nincs hatással, természetesen nyom nélkül visszaállítható a gyári állapot, de amúgy én vittem már CFW-vel is garanciáztatni ASUS routert, szó nélkül cserélték.
Én a MediaTek-es routereken Padavan-t használok, így természetesen azt is ajánlom. Én is fordítottam ASUS-ra (direkt link itt), de a Padavan topik összefoglalójában van még pár link, más fórumtársaktól is. Felteszed, és működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest