Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1854) Bodor


Bodor
veterán

(#1851) kranazoli: Köszönöm a tanácsokat. Azt hiszem akkor maradnak így a beállítások, most stabilan fut 4.3 Ghz-en, meglátjuk majd az új ramokhoz mit szól a rendszer.

(#1852) beci: Én ssd-vel használom a lapot 4-5 napja ( bár RAID0-ban van két darab), de a mérések szerint nekem is csökkentek az olvasási és írási teljesítmények az előző
( Giga EP45-UD3R LGA 775) laphoz képest, pedig itt is és ott is ugyanaz az intel raid vezérlő igazgatja őket.Van egy program ( Diskepper with Hyperfast), ami tudja optimalizálni az ssd-ket, és rendbe hozza a lecsökkent teljesítményeket, persze nem eredeti állapotra.
Én ezt használom 3 éve, amióta ssd-m van.

Azért meg kell jegyezzem, hogy ezt a napi használat során nem venni észre( sőt) , mivel az új platform gyorsabb, mint a régi. Lehet, majd ha nem lesz annyi programtelepítés mint mostanában, akkor majd összeszedi magát az ssd.
Ha érdekel, majd küldök mérési eredményeket. A " csak simán achi" alatt mit értesz? IDE ugye nincs az alaplapon, ha meg nem használsz RAID-et, akkor nem is lehet másba rakni, ha nem tévedek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.