Hirdetés

2020. január 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2251) Rabbitf_24


Rabbitf_24
(őstag)

Hello

P8p67 lapom van.

Procihútő és VGA csere után szinte minden alkalommal
így indul a gépem:

"press F1 to recover BIOS settings" képernyő fogad, ezután F1,
belép a biosba, onnan exittel ki, és indul is a gép.

Ez mitől lehet? Februári a gép, szóval az elem nem merülhetett még le.

Köszönöm előre is.

No life below 144Hz...

(#2252) sampe válasza Rabbitf_24 (#2251) üzenetére


sampe
(aktív tag)

nyomd a bios beállításokat optimized defultsal

[ Szerkesztve ]

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#2253) Rabbitf_24 válasza sampe (#2252) üzenetére


Rabbitf_24
(őstag)

kipróbálom majd, de nem pont az a lényeg, hogy minden indulásnál elfelejti, hogy mik a beállítások? :F

No life below 144Hz...

(#2254) Kissjeno válasza sampe (#2242) üzenetére


Kissjeno
(tag)

Hello

Nekem P8z68 van és az epu egy kapcsolóval van bekapcsolva.

Mégis honnan láttad, hogy visszaveszi a teljesítményt? Órajelek nem pörögtek ki vagy mi?

(#2255) sampe válasza Kissjeno (#2254) üzenetére


sampe
(aktív tag)

onnan hogy érezhetően lassabban töltött be a rendszer, továbbá az aida értékek kritikán aluliak voltak az órajel is beállt stabilan 1,6 ghzre

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#2256) sampe válasza Rabbitf_24 (#2253) üzenetére


sampe
(aktív tag)

az a kínja hogy venni kell a fáradságot és belőni a bios beállításokat :D semmi más

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#2257) Rabbitf_24 válasza sampe (#2256) üzenetére


Rabbitf_24
(őstag)

hi

nyomtam egy otimális beállítást és okés.

kössz :R

No life below 144Hz...

(#2258) Kissjeno


Kissjeno
(tag)

Valaki használja ezt a AI suite II ?

Nekem folyamatosan hülyeségeket írkál ki, szinte minden feszültséggel problémázik a gépben (3.3V, 5V, 12V) olyat ír ki ,hogy vcore 0 volt sőt már ilyen is volt, hogy motherboard -1 centigrade.

Másnak is van ilyen problémája vagy ez csak nálam jelentkezik ?

Minőségi tápom van és stabil a rendszer (P8Z68-V)

(#2259) polgi803


polgi803
(őstag)

Sziasztok!

Sürgősen kellene egy kis help...most vettem uj procit meg hűtőt.Szétszedtem a gépet és mikor összeraktam akkor az A1-es ramhelyen lévő ram nem jelez vissza...csak a B1-es helyen...mindkét ramot cserélgettem,de nem akar jó lenni,mert ujraindul mindig a gép,ha az A1 is bennt van...a piros led nem alszik el hanem világít...kitisztitottam, a slot-ot de még mindig azt csinálja...eddig jó volt...A mamjaim G.skill 1600-asok...ezel a lappal tesztelték őket....valaki help please! :O

(#2260) Kissjeno válasza polgi803 (#2259) üzenetére


Kissjeno
(tag)

Van még két ram slot ott is próbáld ki.

(#2261) polgi803 válasza Kissjeno (#2260) üzenetére


polgi803
(őstag)

Ott se jó...ujraindul és a piros led világit...ne értem... :O

(#2262) sampe válasza polgi803 (#2259) üzenetére


sampe
(aktív tag)

próbálgasd csak, valószínüleg rosszul tetted be a ramot! velem is előfordult először

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#2263) sampe válasza Kissjeno (#2258) üzenetére


sampe
(aktív tag)

milyen az a minőségi táp?

nálam amúgy pl nem írja ki a 2 Artic ventim fordulatszámát, de attól függetlenül mennek :)

és ezt találtam a history logban: " [10.24.2011 at 08:02 pm] CPU -111,0 Abnormal" :DDD

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#2264) polgi803 válasza sampe (#2262) üzenetére


polgi803
(őstag)

Megjavult... :) nagyon meg volt húzva a procihűtő csavarja, lazítottam és jó is lett...

(#2265) Kissjeno válasza sampe (#2263) üzenetére


Kissjeno
(tag)

Corsair hx 520, open hardware monitor folyamatosan figyeli a feszültségeket és érdekes módon ilyen feszültség kilengéseket nem lát mint ez a program.

(#2266) Kissjeno válasza polgi803 (#2264) üzenetére


Kissjeno
(tag)

Érdekes összefüggés.

(#2267) cyber86


cyber86
(őstag)

Szerintetek megéri lecserélnem az i5 2500kt 1 i7 2600-asra?

ASUS ROG MAXIMUS XI HERO (wifi), I3 9100F (Scythe mugen 2), 2x8 GB Kingston Hyperx Predator RGB 3200 MHZ, Zotac GTX 1080 AMP EXTREME 8 GB, 2 DB Samsung 850 pro 256 GB, Creative Sound blaster Z, Corsair RM650X, Be Quiet Dark Base Pro 900, Dell U2412m ( Oázisnál kalibráltatva ) , Onkyo TX-SR606, JBL E

(#2268) sampe válasza polgi803 (#2264) üzenetére


sampe
(aktív tag)

a p7es alaplapoknál is volt ilyen probléma most jut eszembe :)

cyber86: én lehet lecserélném, gondolkodom is rajta, de egyenlőre bőven elég a 2500k is minden játékhoz, csak sajna eléd drága lenne most a váltás

Kissjeno: ha ott jó értékeket mutat akkor ne aggódj, egyébként érdemes megnézni még az EFI-ben is hogy ott miket ír, talán hitelesebb mint bármi más program,

[ Szerkesztve ]

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#2269) cyber86 válasza sampe (#2268) üzenetére


cyber86
(őstag)

Nekem elég jó árba menne a csere azért kérdeztem megéri-e :)

ASUS ROG MAXIMUS XI HERO (wifi), I3 9100F (Scythe mugen 2), 2x8 GB Kingston Hyperx Predator RGB 3200 MHZ, Zotac GTX 1080 AMP EXTREME 8 GB, 2 DB Samsung 850 pro 256 GB, Creative Sound blaster Z, Corsair RM650X, Be Quiet Dark Base Pro 900, Dell U2412m ( Oázisnál kalibráltatva ) , Onkyo TX-SR606, JBL E

(#2270) sampe válasza cyber86 (#2269) üzenetére


sampe
(aktív tag)

akkor szerválthatnál nekem is :) 2500k-t beszámítanak? ;]

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#2271) cyber86 válasza sampe (#2270) üzenetére


cyber86
(őstag)

Be. Azért lesz nekem olcsó :)

ASUS ROG MAXIMUS XI HERO (wifi), I3 9100F (Scythe mugen 2), 2x8 GB Kingston Hyperx Predator RGB 3200 MHZ, Zotac GTX 1080 AMP EXTREME 8 GB, 2 DB Samsung 850 pro 256 GB, Creative Sound blaster Z, Corsair RM650X, Be Quiet Dark Base Pro 900, Dell U2412m ( Oázisnál kalibráltatva ) , Onkyo TX-SR606, JBL E

(#2272) kranazoli válasza cyber86 (#2267) üzenetére


kranazoli
(senior tag)

[link...]

Ha játék a fő cél, akkor nincs értelme cserélni. Főleg ha húzod a 2500-at. Erős GPU kell a mai játékoknak. Ha CPU akkor annyi, hogy 4 mag @3Ghz azt meg simán hozza az alap 2500 is. a K-sról meg nem is beszélve.

Ha egyéb CPU-ra inkább támaszkodó alkalmazásokat használsz, akkor fog kijönni a különbség. Pontosabban, akkor lesz különbség! Játékokban szinte semmi.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2273) cyber86 válasza kranazoli (#2272) üzenetére


cyber86
(őstag)

Játék miatt gondoltam hátha érdemes lecserélni mondjuk tuningolva nem volt még a procim.

ASUS ROG MAXIMUS XI HERO (wifi), I3 9100F (Scythe mugen 2), 2x8 GB Kingston Hyperx Predator RGB 3200 MHZ, Zotac GTX 1080 AMP EXTREME 8 GB, 2 DB Samsung 850 pro 256 GB, Creative Sound blaster Z, Corsair RM650X, Be Quiet Dark Base Pro 900, Dell U2412m ( Oázisnál kalibráltatva ) , Onkyo TX-SR606, JBL E

(#2274) kranazoli válasza cyber86 (#2273) üzenetére


kranazoli
(senior tag)

Semmi értelmét nem látom (nézd meg a link-elt cikket, vagy keress rá gúglin) játék miatt. Van pár játék ahol fontos a CPU is főképp szimulátor játékok (azok közül is repszimek inkább) de elég oda is a 2500 és 2500K. (és pár db játék, mint pl.: GTA IV)

De akkor is elegendő a 2500(K) CPU. 3,3Ghz alapból 4 magon. Ezt K-snál BIOS-ban simán 3,7-re tudod "húzni" ami nem is manuális tuning.

VGA-d kevés: Gigabyte GTX 560 oc

Nem csak az órajelekre gondolok! Inkább a GTX560 OC-t cseréld le AMD-nél min. 6950-re; vagy nV-n 570-re. 580-at direkt nem írok, mert az egyértelmű, hogy a jelenlegi legerősebb 1 magos VGA. Vagy alternatív megoldás SLI; CF VGA-k.

A 2700-at és a benne lévő HT fícsört egyéb alkalmazások használják ki, nem a játékok.

Ergó: Én a helyedben VGA-t cserélnék mert azt meg is fogod érezni. Ellenben a 2700-ra meg csak kiadod a pénzt, de szinte semmit nem fogsz profitálni belőle.

[ Szerkesztve ]

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2275) sampe válasza kranazoli (#2274) üzenetére


sampe
(aktív tag)

+1

a gtx 480at kihagytad, az is elég jó árban van :)

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#2276) kranazoli válasza sampe (#2275) üzenetére


kranazoli
(senior tag)

Jogos!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2277) Atimester


Atimester
(aktív tag)

Sziasztok!

A minap fel akartam telepíteni a második HDD-re a WinXP SP3-at. (Az elsőn Win7 van és az hibátlanul fut.)
Elindul a telepítés, ellenőrzés stb .... 1-2 perc, majd fekete képernyő néhány másodpercig, és a végén kék háttér, hibaüzenet. (Ellenőrizze, hogy nem vírusos, megfelelően lezárt HDD stb…) pedig a vinyó hibátlan, formázott…

Próbáltam másik HDD-vel, másik Sata porton, másik telepító CD-vel (WinXP-SP2) de ugyan az a jelenség.

Találkozott már valaki hasonló problémával? Ötlet? :F

Attila

(#2278) Atimester válasza Atimester (#2277) üzenetére


Atimester
(aktív tag)

Lemaradtak a paraméterek:

Asus P8P67 alaplap
i7-2600 porci
Corsair 2x2GB 1866MHz
Samsung HD103UJ vinyó

A win7 gond nélkül felment, de a WinXP nem akar. Pedig telepítettem már ezt a CD-t vagy 10-15 gépre… A telepítés nem jut el az első menüpontig (a formázás kiválasztásáig.)
Nem tudom, mi lehet a gond? Eddig csak ezzel az egy alaplappal jelentkezett ez a probléma….

Attila

(#2279) sampe válasza Atimester (#2278) üzenetére


sampe
(aktív tag)

az efiben átkell állítani a sata módot ide-re van sata, ahci, ide meg azthiszem disabled is

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#2280) kaszas19


kaszas19
(senior tag)

Sziasztok volna nekem 1 asus alaplapom ha kel írok pontos tipust is.
Olyan baja van hogy látszólag már mint külsőre nincs baja, a ventik pörögnek a led világít de képet nem tudok csinálni se hogy.
A biosát már frissítették de semmi ugyan az a baja. valami ötlet???( minden alkatrész működik amit bele tettem azokkal nincs baj.)

Cooler Master MasterBox MB520 Asus Z87 PRO-I7 4770k-Gskill 4x4GB 1600Mhz-Msi GTX 1070 Gaming x 8GB-Genius Scorpion K215 fekete-Samsung 860EVO 250GB-Samsung 860EVO 500GB-WD Blue 1TB-Zalman 500W

(#2281) Atimester válasza sampe (#2279) üzenetére


Atimester
(aktív tag)

Szia!

Köszi az infót. A bios-ban hol találom ezt a beállítást? Melyik menüpont, fül, almenü...?

Attila

(#2282) kranazoli válasza Atimester (#2281) üzenetére


kranazoli
(senior tag)

WinXP alapból nem támogatja az AHCI módot. BIOS Advanced nézetben:

Advanced -> SATA Configuration

(ha jól emléxem - most nem vagyok a gépem közelében) Ha nem ott, akkor vmelyik másik menüpontban az Advanced tabfülnél.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2283) kranazoli


kranazoli
(senior tag)

Most néztem ASUS honlapján, hogy már a 2001 is stabil BIOS lett. Most nincs kint Béta BIOS. (Nekem már Béta óta fent van, hiba nélkül)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2284) Tomax89


Tomax89
(tag)

Az a kérdésem lenne hogy ebben a menüpontban: Advanced -> SATA Configuration
A Sata módot mire kell rakni Windows 7 esetében? IDE vagy AHCI módra?

ToMaX

(#2285) Bodor


Bodor
(veterán)

Sziasztok! Szerintetek van mód az elmenett tuning beállításokat ( OC. profil ) a biosból valahogy lementeni, hogy bios frissítés után vissza tudjam tolni őket az új biosra? Jelenleg a 1702-es bios fut, de ha már nem béta a 2001-es akkor frissítenék arra. Vagy hagyjam a csudába ha nincs bajom a géppel?? Úgyis csak az Ivy Bridge miatt jönne jól, az meg még messze van nálam...

(#2286) kranazoli válasza Tomax89 (#2284) üzenetére


kranazoli
(senior tag)

Igazság szerint azt is lehetne írni, hogy mind1.

IDE mellett szól a jobb kompatibilitás. AHCI módnak főképp pl. SSD-k esetén van értelme. Ha HDD van, akkor szinte tök mind1, hogy IDE; vagy AHCI. (SSD-nek van olyan fícsörje, mely csak AHCI mellett működik) Ha HDD-t van nem lesz gyorsabb, mert AHCI-ra teszed.

Bodor:

Azért nem csak annyi a különbség. Közötte azért van még 1 BIOS. ;) De az sem olyan, ami 10-ből 8 felhasználót érintene. Szerintem nyugodtan frissítheted. Ha ASUS már hivatalossá tette nem hiszem, hogy problémás lenne a 2001-es. De akkor sem lesz kevesebb a rendszered, ha fent hagyod a régebbi BIOS-t.

[ Szerkesztve ]

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2287) Bodor válasza kranazoli (#2286) üzenetére


Bodor
(veterán)

Hogy ha ezen a linken nézed a P8p67 Deluxe laphoz és Win 7 64 bitre a bios-t akkor a 1702 után csak a 2001-est dobja a gép. Szóval nincs közötte egy sem az oldal szerint.
De a fő kérdés az OC profil mentése lett volna....

(#2288) Tomax89 válasza kranazoli (#2286) üzenetére


Tomax89
(tag)

Köszi az infót :R
Egyébként az EPU-t használja valaki?
Nekem AI Suite II-ben ha AUTOmatára rakom az EPU-t akkor csak High Perfomance-n járatja, nem ugrik Max. Power Saving módba 1X sem..a Biosban AUTO-ra van állítva az EPU, meg a gomb is fel van kapcsolva az alaplapon.
Mi lehet a probléma? Vagy egyáltalán érdemes bekapcsolni? Fagyás egyébként lehet emiatt?

ToMaX

(#2289) sampe válasza Tomax89 (#2288) üzenetére


sampe
(aktív tag)

én az efiben az eput mindenkép disablére tenném, nekem csak problémám származott belőle, de ezt pár hsz-el előbb leírtam már :) meg a gombot is nyugodtan nyomd disabléra, olymindegy hogy 110 v 80 wattot eszik a rendszer szerintem

Bodor: nekem az ocprofilt tárolta a rendszer, sőt, ha jól emlékszem még a régi beállításaim is megmaradtak,
de egy pendrive-ra is rá lehet menteni az efi beállításait

[ Szerkesztve ]

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#2290) sampe válasza kaszas19 (#2280) üzenetére


sampe
(aktív tag)

igen a típus nem jönne rosszul, azzal kellett volna kezdeni, próbáld meg azt h kiveszed az elemet a lapból, persze úgy hogy nincs bedugva a gép a konnektorba!!! aztán fél perc múlva visszateszed, ha akkorse jó, próbálj meg másik ramot betenni, általában azokkal szokott gond lenni, ha az sem jó, akkor veddfel a fülest és várj, hátha betöltődik a rendszer és hallod a windows hangot, egyébkén a winyó kerreg mikor megy a gép?

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#2291) kranazoli válasza Tomax89 (#2288) üzenetére


kranazoli
(senior tag)

Nincsen semmit. Én csak azóta használom az AHCI-t mióta van egy SSD-m. Nem használom az EPU-t. Úgy emléxem lapomon is kikapcsolt állapotban van. BIOS-ra nem emléxem, de szerintem ott is. Én 1 dolgot kapcsoltam be, az Intel CE1 támogatást. Az Nálam BIOS Defaults után Disable-d volt. Ne járjon Nekem maxon, főleg ne 3,7Ghz-en a CPU ha nem muszáj. (ahogyan a VGA-t sem járatjuk max-on 2D-ben - imádom az Idle állapotokat)
:)

[ Szerkesztve ]

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2292) Atimester


Atimester
(aktív tag)

Megtaláltam a biosban a menüpontot. IDE módban engedte is a WinXP-t felrakni, de a Win7 meg már nem akart elindulni a másik vinyóról. Akkor vissza kellett állítanom ASCI módba.
Ez normális? :F
Át kell mindig állítgatnom a a biost, amikor az egyik illetve a másik vinyómről akarok boot-olni WinXP-t vagy Win7-et?

Attila

(#2293) sampe válasza Atimester (#2292) üzenetére


sampe
(aktív tag)

próbáld meg disabléra tenni hátha :)

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#2294) Bodor válasza sampe (#2289) üzenetére


Bodor
(veterán)

Köszi!

(#2295) kranazoli válasza Atimester (#2292) üzenetére


kranazoli
(senior tag)

Nem lehet, hogy azért mert a Win7-et bekapcsolt AHCI mellett telepítetted? Ha azt is IDE módban telepíted nem hiszem el, hogy állítgatni kelljen a BIOS-t.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2296) Atimester válasza kranazoli (#2295) üzenetére


Atimester
(aktív tag)

Igen. Úgy látszik az a baja. AHCI módban volt állítva, és úgy volt telepítve a Win7. Közben kiderült, hogy sem a szkenneremhez, sem a nyomtatómhoz nimcs Win7-es driver, ezért beraktam még egy vinyót, amin WinXP fut ezentúl…

Attila

(#2297) kranazoli válasza Atimester (#2296) üzenetére


kranazoli
(senior tag)

Vista-s driver sincs hozzájuk? Azzal még lehetne próbálkozni.
Gyártók honlapján sincs Win7-es driver?

[ Szerkesztve ]

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2298) Atimester válasza kranazoli (#2297) üzenetére


Atimester
(aktív tag)

A gyártó honlapján kerestem. (HP PhotoSmart P1100) Anno egy méreg drága nyomtató volt, a mai napig hibátlanul működik, most meg nem tudom használni… :((

Attila

(#2299) kranazoli válasza Atimester (#2298) üzenetére


kranazoli
(senior tag)

Megnéztem Én is. Ja, XP-nél megállt a driver támogatása. XP-s driver-el mi a probléma? (nincs ilyen eszközöm) Felmegy a driver, de nem kezeli a Win7 rendesen, vagy fel se megy?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#2300) Atimester válasza kranazoli (#2299) üzenetére


Atimester
(aktív tag)

Nem is próbáltam Win7 alá XP-s drivert telepíteni, de este kipróbálom....
A HP meg bekaphatja.... Mindenütt erőltetik a Win7-et, közben meg a korábbi eszközökhöz nem csinálnak drivert (hogy vegyél újat...)

Attila

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.