Hirdetés

2019. december 8., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3001) keke69


keke69
(senior tag)

Sziasztok!
Frissítettem a legújabb biosra de indításkor mindig F1-et kell nyomnom,hogy a op rendszert betöltse!Valakinek valami ötlete?
Köszönöm!

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#3002) keke69


keke69
(senior tag)

Köszönöm már megoldottam,megint előbb kérdeztem mint mielőtt tájékozódtam volna illetve gondolkodtam! :D
Meg kell mondjam ez a Al Suite Fan Xpert egy nagy rakás kaki minimum 10 fokkal kevesebbet mutat mint a valós érték!Nem hiszem el,hogy nem tudnak csinálni egy normális ventilátor fordulat szabályozó programot!

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#3003) SkyS1gn válasza keke69 (#3002) üzenetére


SkyS1gn
(nagyúr)

ahogy elnéztem, a Fan Xpert 2 sokkal jobb, de nemtudom viszafelé miért nem lehet kiadni -.-
bár úgyis ventiszabályzót használok nekem mindegy :D

[YT:https://goo.gl/Px2Pem]

(#3004) keke69 válasza SkyS1gn (#3003) üzenetére


keke69
(senior tag)

Lehet,hogy jobb bár számomra még nem derült ki,hogy miben,de 1 biztos ez is kb 10 fokkal kevesebbet mutat sajnos! :(

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#3005) keke69


keke69
(senior tag)

Sziasztok!

Valami itt nekem csak nem gömbölyű!
Mióta felraktam a legújabb biost a gép indítást követően a ventilátorok felpörögnek,lehalkulnak aztán megint elindul és betölti a windowst.Ha csak újraindítom akkor nincs ilyen problémám.

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#3006) keke69


keke69
(senior tag)

Szerintem köze lesz ennek az F1 nyomogatásnak is hozzá amit frissítés után kiírt bár ezt ki tudtam kapcsolni,hogy ne kelljen minden indításnál megnyomni.

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#3007) keke69


keke69
(senior tag)

Plz HEEEELP! :O

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#3008) kranazoli válasza keke69 (#3007) üzenetére


kranazoli
(senior tag)

Frissítsd rá újra. Ill. nézd meg, hogy a venti szabályozásnál nem állítódott-e el vmi a BIOS-ban. Vissza lehet flash-elni régebbi BIOS-t is. A legfrissebb és az egyel előtti között Én sok különbséget nem láttam - mármint vizuálisan a beállítások között.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#3009) keke69 válasza kranazoli (#3008) üzenetére


keke69
(senior tag)

Köszönöm, :R megpróbálom első lépésben a ráfrissítést,remélem megoldja a problémám!

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#3010) keke69 válasza kranazoli (#3008) üzenetére


keke69
(senior tag)

Köszönöm a tippet,megoldotta a problémát,a mégegyszeri ráfrissítés! :R :R :R

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#3011) kranazoli válasza keke69 (#3010) üzenetére


kranazoli
(senior tag)

Nájsz! ;)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#3012) yusukee


yusukee
(aktív tag)

Sziasztok!
Nem igazán tudom, hol a helye a kérdésemnek, ezért ide írom :)

Van egy 5.1-es hangfalszettem. Egy idő után halkabb lett az egyik, egy másik recsegett (csak néha), ha ki-be kapcsolgattam a hangszórót, akkor egy idő után abbahagyta, majd órák/napok/hetek múlva visszajött. Visszavittem gariba, vettem egy másikat, hogy addig nem legyek hang nélkül, de most ez is ugyanazt csinálja. Szerintetek az alaplapnak van akkor baja? Ha igen, akkor nem kellene folyamatosan ezt csinálnia? Az integrált hangkártya van használva, az a driver van fent amit le lehet szedni az asus oldaláról, bios a legfrissebb.

Valami ötlet? :W
Természetesen P8P67 alaplap

Bocsi, ha off

[ Szerkesztve ]

(#3013) Rabbitf_24 válasza yusukee (#3012) üzenetére


Rabbitf_24
(őstag)

nekem isez a bajom a Genius hangfalakkal. Sztem a lapod rendbenvan.

No life below 144Hz...

(#3014) yusukee válasza Rabbitf_24 (#3013) üzenetére


yusukee
(aktív tag)

Logitech a régi hangfal, az új genius

[ Szerkesztve ]

(#3015) atyca


atyca
(aktív tag)

Sziasztok!
Hogyan kell ezen a lapon biost frissíteni?Letöltöttem valami rom fájlt,de gőzöm sincs mit kezdjek vele.Más.Az Aida azt írja,hogy a video bios két évnél régebbi,frissítsem.Sajnos teljesen kuka vagyok ezen a téren,úgyhogy csak úgy,mintha egy retardáltnak magyaráznátok légyszi!
Előre is köszi minden segítséget!
És még egy kérdés:ASUS HD7870-DC2-2GD5 PCIE mehet bele?

[ Szerkesztve ]

Win10 Home/64

(#3016) SkyS1gn válasza atyca (#3015) üzenetére


SkyS1gn
(nagyúr)

biosban megtalálod az egyik fülön, ott csak annyi hogy betallózod és mehet is :)
a 7870 meg mehet bele miért ne mehetne

[YT:https://goo.gl/Px2Pem]

(#3017) atyca válasza SkyS1gn (#3016) üzenetére


atyca
(aktív tag)

Köszi!
Csak ezzel a PCIe 2.0,3.0 dologgal n(s)em vagyok tisztában.Tudom,hogy nem ide vág,de az EVGA 025-P3-1579-KR GTX570 2560MB GDDR5 ,vagy a ASUS HD7870-DC2-2GD5 PCIE
kártyát ajánlanád inkább a masinába?

Win10 Home/64

(#3018) SkyS1gn válasza atyca (#3017) üzenetére


SkyS1gn
(nagyúr)

ez az EVGA a SOC verzió? mert akkor nehéz a döntés, nagyjából egy szinten vannak, a 7870 kicsit fejlettebb meg jobban tuningolható de ha 3D-zni akarsz vagy ilyen akkor az 570 :)
igazából mindkettő faxa kártya :K

[ Szerkesztve ]

[YT:https://goo.gl/Px2Pem]

(#3019) atyca válasza SkyS1gn (#3018) üzenetére


atyca
(aktív tag)

Igen,a SOC.Mondjuk az Asus javára szól a -8000 ft,és a +1 év gari.A másikhoz meg grátisz adnak egy Borderlands 2-t.

Win10 Home/64

(#3020) SkyS1gn válasza atyca (#3019) üzenetére


SkyS1gn
(nagyúr)

no akkor rajtad áll! :)

[YT:https://goo.gl/Px2Pem]

(#3021) atyca válasza SkyS1gn (#3020) üzenetére


atyca
(aktív tag)

Megszenvedtem a frissítéssel,kicsit köhögősre sikeredett.Kétszer kellett nekifutni,mert valamit nem tudott beolvasni.A víz levert.Egyébként mitől lehet,hogy a bios képernyője valami érdekes felbontásban jelenik meg,nem fér a képernyőre?

Win10 Home/64

(#3022) JoceeHunt


JoceeHunt
(őstag)

Látom megy még a topic :), örülök Nektek :)

joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

(#3023) inaxis


inaxis
(csendes tag)

Sziasztok!

Kicsit olvasgattam az előző postokat de nem mondom hogy végigolvastam 3000 hozzászólást így bátorkodom feltenni a kérdésemet. A minap beszereztem egy 7770as radeont, a régi 4890-es helyett. Igazából fogyasztási szempontokat szem előtt tartva meg kicsit tesztelés miatt is, a végleges helye nem nálam lesz a karinak. Régi kártya kivéve, új berakva, gép elindul, ventik felpörögnek de kép az nincs. A vga LED viszont világít folyamatosan. Gugliban egy álló napja olvasom a fórumokat de sehol nem leltem a megoldást. A régi kártyát visszatéve ugyanúgy működik minden. Ma megléptem egy BIOS frissítést is de a legújabbat egy "image integrity check failed" hibaüzenettel visszadobta ezért az előző lett felrakva. Ez sem segített. Kipróbáltam a másik slotban is ott is ez a szitu. Amúgy a ventije felpörög, látszólag szerintem elindul. Sapphire a régi és az új kari is, mindíg is ezt a márkát használtam nem véletlenül. A lap meg P8P67 EVO rev1. Ha van valakinek valami jó tippje szívesen fogadnám... Egy dolog biztos, nem én vagyok az egyedüli akinek hasonló problémája van mert a külföldi oldalak tele vannak ilyen topikokkal. Asus oldalán meg nagy a kuss, kicsit gyanús is a dolog.

(#3024) JoceeHunt válasza inaxis (#3023) üzenetére


JoceeHunt
(őstag)

A leírásból nekem nem derül ki, és lehet nem jó a kérdés, de driver csere nem ajánlott VGA cserekor? Illetve a legjobb megoldás hardver csere esetén úgy tudom, hogy az oprendszer reinstall.

joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

(#3025) inaxis válasza JoceeHunt (#3024) üzenetére


inaxis
(csendes tag)

Szerintem ha a driver nem lenne jó attól még a biosig látnom kéne valami képet. Ugyanígy gondolom a win reinstallt is hogy boot korai szakaszában még nem töltödik be semmi ami a windowsal kapcsolatos lenne. Szerintem ma visszaviszem a karit, hátha tényleg hibás aztán meglátjuk mi lesz.

(#3026) Rabbitf_24


Rabbitf_24
(őstag)

Hello

volt egy nagy kékhalálom filmnézés közben.
Újraindítottam, most minden okés. A kék halál beállta után a memúriák melletti
piros led állandóan világított. most nem világít. (Ennyit tudtam megfigyelni a szokásos
"leállítom a gépet hogy ne okozzak sérülést" szöveg mellett.)

Ez mitől lehetett?

No life below 144Hz...

(#3027) Alu


Alu
(senior tag)

Üdv srácok!

Olyan kérdésem lenne, hogy NVidia SLInél kell állítani valamit a biosban, hogy menjen?
A 2. pcie slotban nem megy egyik kártya se, ezért az 1-es ill. 3-as slotban használnám őket. Így már látja mind két magot, de a driverben nem tudom engedélyezni az SLI. Fel se ajánlja. Tudnátok ebben segíteni, hogy az alaplapon kéne átállítani valamit, vagy talán SLI híd a rossz? :F

Előre is köszönöm! :R

Rabbitf_24: Szerintem valami gubanc lehetett a memóriákkal, az a Led a mem. "ellenőrző" led. Ha folyamatosan világít és nem bootol az alaplap, akkor memória hibára lehet gyanakodni. De mivel neked ment utána és nem volt semmi gond, ezért szerintem csak hirtelen nem tudott a memóriákhoz nyúlni és beverte a kékhalált. :)

[ Szerkesztve ]

λŁƯ™

(#3028) oxalisz válasza Alu (#3027) üzenetére


oxalisz
(tag)

Lényeges lehet, hogy milyen VGA-val próbálod. Én csak azért vettem ezt a típsut, mert két - korábban SLI-ben haszált - quadro FX3450-s kártyámat nem akartam cserélni. Mind a kettőt "látta" a lap, de SLI-ben nem működött. Hosszas keresgélés után kiderült, hogy az nVidia ezeknél a kártyáknál és egyéb - játékokra gyártott - kártyáinál sem támogatja a P67-s chipkészletnél az SLI-t.
Talán még megtalálom a listát, ha meglesz privátban elküldöm. Nálam két évnél régebbi ez a téma...

A hibáimból tanulok, az erdményeimből erőt merítek.

(#3029) Rabbitf_24 válasza Alu (#3027) üzenetére


Rabbitf_24
(őstag)

Köszi, remélem, hogy csak ez volt. :)
Azóta túlvagyok kb 30 óra Skyrimen, és semmi gond. :)

No life below 144Hz...

(#3030) sampe válasza Alu (#3027) üzenetére


sampe
(aktív tag)

nem tudom hogy az Nvidiánál hogy van az SLI, de az AMD-nél fel kell raknod külön egy Crossfire- drivert ami körülbelül 1 és 20 mb között van :) ezután a control centerben egy új fül jelenik meg, mint crossfire, onnantól már csak annyi a dolgod hogy bepipálod a négyzetet.
milyen lapban próbálod amúgy?
A sima p8p67-es lap nem támogatja gyárilag az sli-t, talán a pro-változat már támogatja.
ha mégis p8p67 ben szeretnéd használni az sli-t akkor valahol itt keresgélj.

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#3031) oxalisz válasza sampe (#3030) üzenetére


oxalisz
(tag)

Az adott vga kártya nVidia meghajtójának telepítése után a P8P67 PRO lapban az SLI-nek működnie kell, ha olyan vga kártyákról van szó, amik a P67-s chipkészlet esetén is SLI képesek. Ez nem kézenfekvő, több info az ASUS P8P67 PRO laphoz tartozó ASUS fórumon található. (Nagyon dühös, és elkeseredett amerikai felhasználók keresetek megoldást, amikor a lap 2011-ben piacra került.)

A hibáimból tanulok, az erdményeimből erőt merítek.

(#3032) kris75


kris75
(aktív tag)

Hello! Asus P8P67 Deluxe lapom van,hogyan tudom visszaállítani a BIOS-t?

Asus Maximus IX Formula - i6700k - Asus 2070 Strix - Asus mx25aq - Asus Strix Tactic Pro - Claw Dark -Asus Strix Dsp - PS4 Pro - G29 - Zenfone 3 - Zenwatch 2 -

(#3033) sampe válasza oxalisz (#3031) üzenetére


sampe
(aktív tag)

erről a hírről nem is tudtam

tehát akkor az sli nem is működik minden kártyával csak bizonyos típusokkal?

[ Szerkesztve ]

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#3034) jeni válasza kris75 (#3032) üzenetére


jeni
(nagyúr)

nekem is volt ilyen lapom és ha jól tudom korábbi BIOS átírható előző verzióra.
pendrive egységre a korábbi bin-t rámásolod és azt BIOS alatt az utsó menüjében frissíted
beállítod miről bootoljon

[link]

Seasonic Prime 1200W PLATINUM Mining Edition tápegység garanciával valamint szintén garanciás Seasonic Prime Ultra 550 W Gold bontatlanul eladóak!

(#3035) Alu válasza oxalisz (#3031) üzenetére


Alu
(senior tag)

Dehát ott van az oldalán meg a kézikönyvében, hogy NVIDIA SLI and AMD CROSSFIRE X SUPPORT!
Akkor meg..? :F

sampe: 460 csak 460 -al megy SLI -ben, 480 csak 480 -al, 670 csak 670 -el. Az alaplap más kérdés. Mint utólag kiderült, nem minden alaplap támogatja az SLI -t. Azt nem tudom, hogy mondjuk 2db 8800 GTX vagy GTX 285 menne-e az én alaplapomban (P8P67-EVO), de az biztos, hogy a 480 -at nem támogatja...

Rabbitf_24: Valószínű csak az volt a baja. Főleg, hogy már ennyi ideje nem jelentkezett újból a probléma. :)

[ Szerkesztve ]

λŁƯ™

(#3036) oxalisz válasza Alu (#3035) üzenetére


oxalisz
(tag)

Amikor én is ilyen helyzetben találtam magam, az ASUS-hoz fordultam. A hozzáállásuk O.K. volt, de rossz irányban indultak el. BIOS frissítések sorát csináltam végig, még nem publikus BIOST is kaptam. Eredmény: zéro. Azért volt a szitu kínos, mert 2 SLI képes quadro kártya nem olcsó dolog, és mégis le kellett a békát nyelnem. Az tény, hogy nincs a kézikönyvben semmilyen utalás erre a problémára, pedig az ASUS és az nVidia kapcsolata nem mai keletű SLI támában.
Nálam nincs SLI, helyette: a 2 quardro FX3450-t 1db quadro600-ra cseréltem. Többszörös bukta...

A hibáimból tanulok, az erdményeimből erőt merítek.

(#3037) Rabbitf_24 válasza Alu (#3035) üzenetére


Rabbitf_24
(őstag)

Kössz, azóta is minden okés. Egy cseppet megijedtem... :D

No life below 144Hz...

(#3038) kranazoli


kranazoli
(senior tag)

Legújabb BIOS:

Version 3509

Description P8P67 BIOS 3509

1.Improve system stability.
2.Enhance compatibility with some USB devices.
3.Fixed Nvidia GTX 680 hang when runing with UEFI driver.
4.Support new CPUs.

Please refer to our website at:
http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us

File Size
3,17 (MBytes)

2012.09.07
update"

Version 3509

Megint tetemes frissítés.
: o O

[ Szerkesztve ]

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#3039) kranazoli válasza kranazoli (#3038) üzenetére


kranazoli
(senior tag)

Felment, minden gond nélkül. Különbséget nem tapasztalok. Csak annyi, hogy "tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés."

: D

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

(#3040) janihunk válasza kranazoli (#3039) üzenetére


janihunk
(senior tag)

Szia letudnád nekem írni a bios frissítést részletesen? Sosem csináltam:)

Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66

(#3041) keke69


keke69
(senior tag)

Sziasztok!

A problémám az lenne,hogy random kiírja,hogy alaplap 123 fok(ezt elég sokszor) vagy ritkább esetben -60c.De néha a 3.3V-re kiír 0.00V meg hasonló fals értékeket!
Van erre valami megoldás?Sajnos nem találtam róla semmilyen kézenfogható megoldást!

Köszönöm!

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#3042) Jorus válasza keke69 (#3041) üzenetére


Jorus
(nagyúr)

Ezeket az értékeket pontosan mi írja ki?

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#3043) keke69 válasza Jorus (#3042) üzenetére


keke69
(senior tag)

Az alaplaphoz letölthető ventilátor szabályozó program ASUS FANXPERT valamint ha kiírja és megnézem az AIDA64 illetve a HW MONITORING is ezeket az értékeket írja.
A bios frissítés nem oldotta meg sajnos.Én arra gondolok,hogy az érzékelők szórakoznak velem.

[ Szerkesztve ]

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#3044) Jorus válasza keke69 (#3043) üzenetére


Jorus
(nagyúr)

Ha AIDA64-ből a legfrissebb van a gépeden, és ezeket a jelenségeket produkálja, küldj riportot Fiery-nek, az is lehet, hogy már tudnak a problémáról.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#3045) keke69 válasza Jorus (#3044) üzenetére


keke69
(senior tag)

Köszönöm! :R

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#3046) sampe


sampe
(aktív tag)

Nohiszen, felraktam az új biost, és VÉGRE az Asusék durrantottak valamit :)

[B]Aida[/B]

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#3047) SkyS1gn válasza sampe (#3046) üzenetére


SkyS1gn
(nagyúr)

mit?

[YT:https://goo.gl/Px2Pem]

(#3048) keke69 válasza SkyS1gn (#3047) üzenetére


keke69
(senior tag)

Nekem is egyből ez a kérdés jutott eszembe! :D

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#3049) sampe válasza SkyS1gn (#3047) üzenetére


sampe
(aktív tag)

az hogy beírtam a cpu szorzónál azt hogy 45, és gond nélkül elindult a gép :D nem pedig szórakozott, meg lefagyott mint ezelőtt
én legalábbis ezt a változást vettem észre

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#3050) Zoli2


Zoli2
(aktív tag)

P8P67 LE B3 alapom van és nem értek egy dolgot; segítségeteket kérem.
Ennek a lapnak a hátulján található 2 db USB 3.0 csatlakozó. Ha közvetlenül csatlakoztatom a szintén USB 3.0-ás külső merevlemezt, akkor rendben működik. Azonban ha a nemrég vásárolt 3 m-es, de szintén USB 3.0-ás hosszabítón keresztül, akkor csak felpörögeti leállítja felpörgeti... A szintén 3.0-ás kártyaolvasó is hasonlóan behal az új kábelre kötve: megjelenik a négy megjtó majd eltűnik, ismét megjelenik eltűnik. Alaplap, kábel hiba?

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.