Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1051) miccur válasza VIGA77 (#1050) üzenetére


miccur
aktív tag

Online mert kaptál CD-t AI , vagy letőlt és pendrive, plusz (vagy) BIOS UPDATE (BIOS), ha nem tudni akkor asus.com ott le van írva.... már nem kell hozzá egyetem mondjuk elötte sem kellett ;) Vigyázz!! csak akkor frissíts ha muszáj, mert vissza felé nem nagyon akar menni, csak ha megerőszakolod, azt meg nem szeretnéd! :( ;)

[ Szerkesztve ]

no comment.....

(#1052) miccur


miccur
aktív tag

ennyít segítek
[link]

download/ bios-utilities

ha ez nem megy akkor pendrive usb.

[ Szerkesztve ]

no comment.....

(#1053) VIGA77


VIGA77
tag

köszi

csak azt nem tudom melyik betű kombinációval lehet
lehet behozni biosz cserét induláskor

[ Szerkesztve ]

(#1054) Kissjeno


Kissjeno
tag

Sziasztok !

Kérdésem az volna, hogy az új asus lapokon mi értelme a dedikált TPU és EPU kapcsolónak?

(#1055) jeni válasza VIGA77 (#1053) üzenetére


jeni
félisten

A pendrive egységről BIOS alatt automatikusan kiírja majd neked a kibontott zip-ből a fájlt. Nem kell külön mappába tenni elég ha csak a frissítendő alaplapi fájl van rajta.
Így ha jó tetted rá akkor nem lehet elrontani a BIOS UPDATE alatt a frissítést. Automatikusan megy végig.

BIOS-ból gyorsabb és tutibb.

Ha netalán az új BIOS-al rosszabb az alaplap működése pl.:lefagy,eldobja magát,búg,valami része nem megy. Mivel nem frissíthető visszafelé a BIOS verzió kisebbre a korábbi verzióra,ebben az esetben a boltba vissza víve gondolom ez garanciális hibának felelne meg,ők valahogy vissza csinálják vagy megy a gyártó felé, ott alaplapjavítás lesz vagy cserélik? Gondolom ez abban az esetben érvényes ha nem a Beta verzió van fent hanem a mindenkori gyári friss BIOS verzió.

[ Szerkesztve ]

(#1056) VIGA77


VIGA77
tag

köszönöm uram :R :R
a segitséget

(#1057) Fail3D!


Fail3D!
addikt

Segitsegeteket kernem p8p67 rev 3.0 lapom van... i5 2500k 4x2gb ram es az a baj a rendszerem 2 ora utan magatol osszeomlik es utana alodan memoria olvasasi problemaval 2 halal par percen belul.... ill normlis hogy a lap szorzo allitas utan magatol a blck-t 100 rol 103 ra allitja? elore is koszonom a segitseget.

(#1058) jeni válasza Fail3D! (#1057) üzenetére


jeni
félisten

csinálj az alaplapodon gyári alap vissza állítást,tegyél mindent normális alaphelyzetbe

ezzel teszteld le,és memtest futtasd

csináltál bios frissítést?

négy darab 2 gigás GEIL ramok vannak berakva az alaplapodon?

ha ez sem segít érdemes újra húznod a rendszeredet.

esetleg valakit megkérni tesztelésre, nem-e a ramokkal vannak a bajok?

(#1059) Fail3D! válasza jeni (#1058) üzenetére


Fail3D!
addikt

tegnap uj flasheltem fel az ujat.a rendszer mar 2xer is felett huzva csak azert 2xer mert tegnapi osszeomlas alat nemtudtuk felrakni tobbet arra a vinyora... masnap 1 masikra felment de ugyan ugy ossze omlott 2 ora mulva... de letezik hoyg a ram 2 orat bir menni utan kesz aztmodnja hogy o mar pedig nem fog nekem jol uzemelni? a mem test csak dosbol indithato ugye? igen a ramok geil value 4x2 gb cl9 1333 es elmeletileg 1.5v

(#1060) jeni válasza Fail3D! (#1059) üzenetére


jeni
félisten

itt az alaplap vagy a memória lesz a ludas
cserélj memória KIT-t vagy elég egy 2GB-al tesztelni addig tedd míg nem nem fagy

esetleg a tuningot nem bírja a memóriáid és bestrapált vagy az alaplapod nem szereti azokat
agyerek gépében ugyanaz a lap van mint neked és Corsair Vengeance memókkal tökéletes

[ Szerkesztve ]

(#1061) jeni válasza jeni (#1060) üzenetére


jeni
félisten

(#1062) sampe


sampe
aktív tag

elnézést az offért előre is, de ezt a válaszlevelet kaptam a hivatalos postai levelemre:

"Kedves János,

Megérkezett postai úton az Ön által írt panasz levél.

Elolvastam, és meg is értettem a problémáját, de sajnos több dolog miatt nem értek egyet vele.

A legfontosabb dolgot elfelejtette leírni a levelében, még pedig azt, hogy az alaplapot, amikor átvettük garanciális ügyintézésre, megállapítottuk, hogy az CPU foglalat sérült.

Felajánlottuk, hogy segítünk eljuttatni szakemberhez, hogy a sérülés nyomait eltüntetve garanciáztatható legyen akár a beszállító, akár a gyártó felé.

Itt mondhattuk volna azt, hogy sajnos nincsen erre emberünk, és azonnal visszadobjuk a terméket, fizikai sérülésre hivatkozva.

A javítás megtörtént, át is vette a beszállító, arra a célra, hogy kiküldje a gyártónak (ASUS) és megkezdődjön a gyártói garanciarendezés, tehát a javítás sikeres volt, nem látszódott rajta semmi.

Mivel, ahogy Ön is leírta, ez a típus már nem elérhető a piacon, vagy azonos tudású alaplapot, vagy ezt kellene vissza adnunk javítva, de ez még mindig nem lehetséges, mert az alaplap fizikailag még az ASUS-nál van.

Ha nem kéri a javított alaplapot, és nem felel meg az azonos tudású, de más típus, akkor a jelenlegi piaci árát tudjuk vissza adni a leadott alaplapnak, ami a legnagyobb jóindulattal bruttó 25.000Ft.

Hozzáteszem, ezt úgy kell érteni a mi részünkről, hogy akármennyit is adunk vissza, mindenképpen veszteségként jelentkezik, mivel az ASUS a jelen piaci értéknek a 30% át fogja Kb. jóváírni felénk, kb. 3 hónap múlva,

Amikor eljut odáig az ügy, amikor már még annyit sem fog érni az a pénz.

Tehát.

Amit Ön, 25.000ft-ot sérelmez, mint jóváírási összeget, az lehetne 0 azaz nulla forint is, mivel az alaplap sérült volt, és nem is lettünk volna kötelesek semmilyen szinten sem segíteni.

De, mivel nem ez az általános hozzáállásunk az ügyfelekhez, természetesen nem küldünk el senkit sem ilyen problémánál, hanem megpróbálunk minél többet megtenni annak értekében, hogy mindenki elégedett legyen velünk!

Tisztelettel várom válaszát!"

Ez magyarország I love it :((( :W

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1063) jeni válasza sampe (#1062) üzenetére


jeni
félisten

Háát :F

Jött a lerázás vagy nesze neked bruttó 25000 Ft :Y

Egy valamire nem gondolnak,az,hogy ha tényleg jóindulattal elfogadták ( az már az ő saruk ) a sérült CPU foglalatos alaplapodat és ezt kijavítva elküldték úgy,hogy a gyártó nem vette észre akkor mondhatni úgy,hogy... NINCS NYOMA A DOLOGNAK,tehát utólagosan erre nem hivatkozhat.

Viszont köszönet érte ha az előzetes hibás lap javítását bevállalták.Nem lett volna kötelességük a garancia megtartása mellett elfogadniuk,bevállalniuk

De...

Mivel átvették,ill.elment a gyártó felé a kéz alatt javított lap amit átvételnél nem rögzítették az előzőleg feltárt hibát és annak javítását,ha nincs feltüntetve,hogy pult alatt meg lett javítva az alaplap akkor arra már nem etikus hivatkozni a bolt részéről utólagosan.

Ha a gyártó részéről vissza jön,hogy a CPU foglalata javítva volt észreveszik,akkor itt már nem nálad pattog a labda,mert akkor tényleg 0 Ft lesz a vége.

Felajánlottuk, hogy segítünk eljuttatni szakemberhez, hogy a sérülés nyomait eltüntetve garanciáztatható legyen akár a beszállító, akár a gyártó felé.
A javítás megtörtént, át is vette a beszállító, arra a célra, hogy kiküldje a gyártónak (ASUS) és megkezdődjön a gyártói garanciarendezés, tehát a javítás sikeres volt, nem látszódott rajta semmi.

Amit Ön, 25.000ft-ot sérelmez, mint jóváírási összeget, az lehetne 0 azaz nulla forint is, mivel az alaplap sérült volt, és nem is lettünk volna kötelesek semmilyen szinten sem segíteni. na ez az amit nem szabadna hivatalos formában közölnie veled.

Eleve a garanciális javítás meglétét elismerték és kötelezik őket a cserére,esetleg a lap vételárának kifizetését amennyiben nem kapsz ugyan olyat.

Bezzeg ha a léc leesett volna...........

Kérdés:
ha ragaszkodsz arra,hogy a vétel ár összegét vegyék figyelembe akkor a bolt nem hivatkozhat sehol ,semmilyen fórumon ,semmilyen hivatalnál,egyesületnél,bármely épület egyik helységében az erre hivatott emberkénél,hogy bezzeg mi bevállaltuk az előzetes javítást ingyen titokban. Ezt úgy kell venni,hogy kaptál tőlük mikulás csomagot amit nem illik vissza kérni :U

Én azt mondom,hogy állapodj meg egy 40000 Ft-ba és mindkettőtöknek jó lesz . ezzel a pénzzel meg máshol megveszed alapot vagy náluk levásárlod ha bízol bennük,illetve jobb ha ott veszed náluk mert nagyobb az esélyed,hogy több pénzt kapsz vissza illetve nagyobb alaplapot kapsz.

Viszont a következő szabálytalan szerelést már nem nézik el neked. :U

[ Szerkesztve ]

(#1064) jeni válasza sampe (#1062) üzenetére


jeni
félisten

Egy közös pénzben állapodjatok meg. Neki sem éri meg,neked sem az időbeli huzakodás.
Bár a boltosnak nem kötelessége a nem észrevett hibás lap teljes körű feltárása,észrevétele,és azt tovább küldve a gyártónak az ebből adódóan az utólagos hiba miatti garancia megtagadása.Ott lesz a bibi ha gyártó észre veszi,hogy hoppá ebbe belenyúltak innentől kezdve nem ér a garancia és vissza küldi,hogy fizikai sérülés van rajta ezért nem érvényes a garancia. Bár ha a gyártó rendes és nem szarozik vele akkor cserélni fogják neked a lapot.

[ Szerkesztve ]

(#1065) sampe válasza jeni (#1064) üzenetére


sampe
aktív tag

A gyártó elbírálta hogy cserére érett a lap, így azért számítanák be 25000 ftba, de ahogy a levélben is írta az üzletvezető kaphatok egy hasonló tudású lapot, csak itt az a gond hogy fel sem ajánlottak semmilyen félét sem, ma elmegyek a körzeti kirendelt ügyvédhez, élek az ingyenes tanácsadás lehetőségével, tegnap is voltam bent. Ő elmondta, hogy szívesen segít, megmutatom neki az email, kinyomtattam, és az előző beszélgetéseket is. Az ő jelenlétében felhívom majd, és közlöm velük hogy szeretném ha adnának egy p8p67 deluxe lapot, amire ha ráfizetek 8000 ftot, akkor kérnék egy p8p67 ws lapot, + mellé egy 2500k-s procit amit szintén kifizetnék. Ha erre azt mondják hogy jóvanakko' akkor mindenki boldog, köztük én is, mert már elvonási tüneteim vannak BF nélkül ;]

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1066) sampe válasza jeni (#1063) üzenetére


sampe
aktív tag

többek között ezért sem írtam bele a pult alóli javítást, ugye mert 1. ha ők javítanak alaphangon garivesztés ha észreveszi a gyártó 2. bizonyítsák be hogy ők kijavították, mert még egy átvételi elismervényt sem kaptam ;]

az a bizonyos mikulás csomag pedig nekem 8000 ftba fájt :)

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1067) Savanya válasza sampe (#1062) üzenetére


Savanya
addikt

Szerintem meg örülhetsz ennek is mivel a lap lábsérült volt és csak feltételes garira vették át . Sehol nem veszik át a lábsérült lapokat . Teljesen jogosan és maximális jóindulattal járt el a hvker .

Mobilszámom: 70-516-8068

(#1068) sampe válasza Savanya (#1067) üzenetére


sampe
aktív tag

most már én se tudom mi legyen, kicsit elbizonytalanodtam a jogi dolgok miatt.
gondolkodom még 1 kicsit, aztán majd aggya magát ahogy szoktam mondani

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1069) Savanya válasza sampe (#1068) üzenetére


Savanya
addikt

Az a baj ha elmúlt 1 éves a termék már sehol nem a számlás árat egyenlítik ki , sőt a legtöbb helyen a napi ár szerint mennek . Aqua-ban is jártam így P45-ös lappal , de pl. ugyanott még fél éves ramokat hiába estek az árak a számlán szereplőt adták vissza .

Mobilszámom: 70-516-8068

(#1070) sampe válasza Savanya (#1069) üzenetére


sampe
aktív tag

pedig olvastam valahol, hogy ha nem felel meg az ajánlatuk továbbá ha nem tudják teljesíteni a garanciális feltételeket, akkor kénytelenek visszaállítani a vásárlás előtti állapotot, tehát visszatéríteni a teljes vételárat

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1071) jeni válasza Savanya (#1067) üzenetére


jeni
félisten

Én is azt mondom,hogy a bolt jóindulattal volt a hibás ASUS lapod felé, abban a pillanatban nem volt garanciális. Mivel nem gyári normál körülmények közt romlott el.
Bár ha fizettél érte 8000 Ft-t akkor jogos a felháborodásod,mert onnantól a HWK már nem is érvelhet arra,hogy bezzeg az a CPU meg olyan volt mint amilyen.
A számlás gyári Ft érték abban az esetben helyt álló ha ténylegesen gyári hibás garanciális termékről van szó.Ha nem tudnak pontosan ugyan olyat cserére adni vagy közel 99% hasonló terméket,ebben az esetben érvényesíthető a számla érték vissza fizetés. Mivel igazolni tudod,hogy nem a te hibádból történt a meghibásodás és nem a te hibád,hogy nincs csere termék félkínálása,vagyis nem tudják szavatolni a 3 éves garanciális feltételeket.
Az más kérdés,hogy az a lap 2 és fél év múlva ha lesz egyáltalán és tudomásodra jut,hogy éppen 5000 Ft szerezték meg,tehát az adott Ft különbözetet nem kapod meg.-ez a bolt haszna-

Ebben igaza lehet a boltnak,ha drágábban szerzi meg mint a bolti számla akkor több dolog van
1. elfogadod és ráfizetsz.
2. közli ,hogy az adott áron nem tudja beszerezni és felkínál más terméket-ez kötelessége-
3. közli,hogy drágábban van neki de a saját kontójára beszerzi neked.-ez piros pont neki-
3.nem tudsz rá fizetni és csere híján elállsz ettől,ebben az esetben teljes vételárt kell megadnia.

[ Szerkesztve ]

(#1072) oxalisz válasza Fail3D! (#1059) üzenetére


oxalisz
tag

Ugyan ilyen, és ugyan ennyi RAM van az én gépemben;és probléma nélkül dolgozik a rendszer.(A lap viszont PRO változat.)
A MemTest mellett érdemes a Gold Memory teszt programot is lefuttani. Kevesebb hibás modult "enged át."

A hibáimból tanulok, az erdményeimből erőt merítek.

(#1073) szállitó


szállitó
senior tag

Szeretnék egy kis segítséget töletek mi történik ha a processzor 6400fsb az alaplap pedig csak 4800fsb válaszokat előre is köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#1074) Fail3D! válasza oxalisz (#1072) üzenetére


Fail3D!
addikt

a lap a rossz vettem masikat tokeletesen uzemel.

(#1075) sampe válasza jeni (#1071) üzenetére


sampe
aktív tag

úgy gondolom döntésre jutottam, elfogadom azt a 25k-t mivel tényleg korrektek voltak velem, bár igaz jó lenne az a 60 k a konyhára :) már csak egy lapot kell választanom, egy sima p8p67 lapot akarok, ez a típus mennyire jó/pocsék? :)

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1076) JoceeHunt válasza sampe (#1075) üzenetére


JoceeHunt
őstag

én abban nyomom, és nagyon fasza, bár nem SLI-re vagy CF-re tervezték sajna.

[ Szerkesztve ]

joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

(#1077) Atimester


Atimester
aktív tag

Sziasztok!

Én ASUS P8P67 alaplaphoz keresek tartozékokat!

Első sorban a hátlap érdekelne, de kompletten is vennék: hátlapot, dobozt, kábeleket, CD-t és a könyveket!

Valakinek nem maradt egy + hátlapja (gariból visszajött + tartozékok...)?

Attila

(#1078) jeni válasza sampe (#1075) üzenetére


jeni
félisten

Bár igaz jobb a 60000 Ft,mint a 25000 Ft.
De kitudja mi lesz a vége. Lehet,hogy te nyernél,de az is egy idő,míg hozzá jutnál. Az a jogász mit mondott? Esetleg a Fogyasztó védelem mit mondott mi a jog erről? Mert az az mérvadó és nem amit a bolt állít.
Akkor inkább egy Asrock P67 Extreme 4 fullosabb az a lap.

(#1079) jeni válasza Atimester (#1077) üzenetére


jeni
félisten

Én már cseréltettem Asus P67-s B2-s lapot B3-ra,de az utolsó csavarig ellenőriztek vissza adásnál,hogy minden benne van-e. A hátlap nagyon gázos van-e valakinek maradványként.?!

(#1080) Atimester válasza jeni (#1079) üzenetére


Atimester
aktív tag

Ez változó, de itt Magyarországon minden megtörténhet. Főleg a szar-rágás, amit írtál.
De van ellenpélda is. A haverom visszaküldött egy a hibás lapot, és kapott helyette egy full dobozosat. (Csak az más típus.) Vagy volt, hogy visszaküldte egy hibás RAM-pár egyik felét a gyártónak, mire azok meg küldtek egy vadi új Kit-et.

Attila

(#1081) sampe válasza JoceeHunt (#1076) üzenetére


sampe
aktív tag

ha meghajt egy msi gtx 480 at 8 giga rammal akkor befogom a pofám :C :C

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1082) sampe válasza jeni (#1078) üzenetére


sampe
aktív tag

írtam a fogyasztóvédőknek biztos ami biztos, elküldtem a levelezéseket emailokat,garipapírt, meglátjuk mit szólnak hozzá :) a neveket, címeket stb kitöröltem egyenlőre

asrockot nem akarok, elvből, meg olvastam hogy nem valami jó az usb3 csipje
ha kihajt a kis p8p67 egy gtx 480 at 8 giga 1600 as rammal, akkor boldog ember leszek :)
ráküdök még egy 24 colos dell monitort, aztán gyerehaza :C :C

szerk.:

azt elfelejtettem mondani hogy nem a jogász ismerősömhöz mentem, mivel ő még nincs itthon csak hétvégén, hanem a körzeti ügyvédhez, Ő elmondta hogy a levélírás költsége juttatások, illetékbélyeg stb együttes összege 30 rongy :)

[ Szerkesztve ]

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1083) JoceeHunt válasza sampe (#1081) üzenetére


JoceeHunt
őstag

csak meghajtja, most kap az enyém Asus HD6950DCUII-t :)

joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt

(#1084) sampe


sampe
aktív tag

jóisaz :R :Y

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1085) jeni válasza sampe (#1082) üzenetére


jeni
félisten

Szerintem erre hajt a HVK bolt,mert tutira veszi,hogy nem viszed hivatalosra az ügyet többlet költségek miatt,így ezzel legalább 30000 Ft-t kaszál majd.

Az Asrocknál halottam,hogy USB3-nál driver hiba van de gondolom idő után már orvosolni fogják.Rendi.

Viszont ha kijön a kapott pénzből az Asus deszka akkor lesz lapod annyiból.

Gigabyte P67? MSI P67( tuningban erősnek mondják)?

(#1086) sampe válasza jeni (#1085) üzenetére


sampe
aktív tag

gigabyte ról is olvastam a milyen alaplapot topikban hogy az sem az igazi, akkor már inkább asrock, az msi ről meg régen nem hallottam túl sok jót, a mai lapjaikról nem tudok sokat, csak annyit hogy amióta létezik ez a cég, azóta a legmagasabb fsbket ezzel a márkával érték el

hát én inkább megírom saját kezűleg azt a levelet, telefonálgatok még nekik aztán meglátjuk mi sül ki belőle, ha elfogadnám azt a 25 k-t akkor meg azon rágódnák hogy ha nem fogadtam volna el akkor vajon meg lett e volna a 60 k :)

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1087) sampe


sampe
aktív tag

P8P67 hez ez a ram milyen szerintetek?

szimpinek tűnik, egyrészt mert az adata nem egy sz.r márka, másrészt mert rajtavan a qvl-n is ráadásul 2X4 gb ;]

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1088) Atimester válasza sampe (#1087) üzenetére


Atimester
aktív tag

Szia!

Én épp ma vettem egy majdnem ilyen KIT-et. Az enyém ADATA 4GB/2000MHz DDR-3 Gaming Series Kit 2db 2GB (AX3U2000GB2G9-2G)

Egyenlőre 1,55V-on 1915MHz-en fut CL9-ben. A következő beállítható lépcső 2200MHz-körül volt valahol, de ott nem indult el egyből, és most nem volt kedvem vele kísérletezni. Majd holnap átjön a haverom, ő nagy tuning mester, és majd kiteszteljük, hogy mit bír, és megírom az eredményeket.

(Procim: i7-2600, Órajel: 39x102,6=4001,6MHz)

Attila

(#1089) sampe válasza Atimester (#1088) üzenetére


sampe
aktív tag

Szia!

Köszönöm a gyors választ, nagyjából egyezik a két kit, ha eldöcögnek 1800 on, már boldog ember leszek :) már csak a lap kell!!! :C

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1090) Atimester válasza sampe (#1089) üzenetére


Atimester
aktív tag

Szia!

Még nincs meg a lapod? :F Akkor előre jól megtervezed a konfigodat. :C
Én eddig egy Corsair XMS3-at (2x2GB 1333MHz, CL9, 1,5V) járattam benne. Azt is jól meglehet húzni! Holnap vizsgázik az ADATA. Kíváncsi vagyok, hogy mit bír. Egyébként a lassabb RAM-okat (1333MHz) jobban meglehet húzni. A 2000 MHz felettiekben kevesebb a tartalék!

Attila

(#1091) jeni válasza sampe (#1087) üzenetére


jeni
félisten

Annyiért az a legolcsóbb. :K
Bár még tegyél hozzá 2000 Ft-t mert fuvardíjas lesz. A gyártó oldalát nézd meg mihez tervezték.

(#1092) sampe válasza jeni (#1091) üzenetére


sampe
aktív tag

1500 a futár az asus honlapján meg ott van a qvl listában, a 2. helyen :)

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1093) sampe válasza Atimester (#1090) üzenetére


sampe
aktív tag

szia!

még nincsen, hamarosan hírt kapok remélem hogy mi, hogy legyen, aztán meglátjuk :), jövő hétre már égetően fontos lenne a konfig

igazából számomra mindegy hogy 1600on vagy 2000-n mennek a ramok, az átlag felhasználó sokat nem érez belőle, ez annyit tesz hogy az everest szerint 19000mb/s v 22000 mb/s sebességgel olvas ír másol a ram :)

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1094) Atimester válasza sampe (#1093) üzenetére


Atimester
aktív tag

Szia!

Ma tovább teszteltem az ADATA RAM-ot.
4GB/2000MHz DDR-3 Gaming Series Kit 2db 2GB (AX3U2000GB2G9-2G)

1,55V-on 1915MHz-en fut CL9-ben.
1,57V-on 2188MHz-en fut CL10-ben.

Procim: i7-2600, Órajel: 39x102,6=4001,6MHz A procin a 4GHz volt a cél. Ehhez állítja be az alaplap ezeket a RAM frekvenciákat. Ezt persze még lehet finomhangolni.

Attila

(#1095) jeni válasza sampe (#1092) üzenetére


jeni
félisten

Megnéztem a listát és a Deluxe lapban is használható az A-Data memória KIT.
A Corsair KIT-t februárban 32000 Ft-ért vettem amik 1866Mhz-k. Ennyiért,hogy fele áron megkapod nagyon jó vétel ráadásul 2x4GB ram :Y

(#1096) Atimester válasza jeni (#1095) üzenetére


Atimester
aktív tag

A CORSAIR RAM-ok is nagyon jók !
Nekem van még 2x2GB Corsair XMS3 KIT-em is, ami 1333MHz-es, de stabilan fut 1,5V-on 1915MHz-en CL9-ben is!

Most épp azon tanakodom, hogy melyiket adjam el! :F

Attila

(#1097) keke69


keke69
őstag

Sziasztok!

Kérdésem annyi lenne,hogy érdemes frissíteni a biosot(1503) Van valami érdemi változás?

Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

(#1098) sampe válasza jeni (#1095) üzenetére


sampe
aktív tag

bezony :) jó kis vétel, meg valahogy szimpatikus cég ez az adata, a corsairról hallottam már csúnya dolgokat

én is azt néztem h 4X2 gb ráadásul a qvl be is bennevan :)))

és szerintem biztosan meg lehet őket terelni akár 2000 ren is, az 1600 as gskillt is meglehet elvileg 2133-on :C

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1099) sampe válasza Atimester (#1094) üzenetére


sampe
aktív tag

szia!

ez számomra csak jó hír, asszem akár mi is lesz majd a végkifejlet, jövőhéten rendelek lamdacomputertől egy p8p67 rev 3.1 et + egy i5 2500k procit, aztán a garis csávók meg jól béékaphattyák :)

"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.

(#1100) jeni válasza sampe (#1099) üzenetére


jeni
félisten

ők új helyre költöztek,anno egy garázsban volt a boltjuk jó messze KISPESTEN
egy CM Scout házat vettem,mire haza értem vele,majd leszakadt a kezem.
ha minden igaz a Kispesti Europark mögötti új helyre költöztek

fiatalok,rendesnek tűnnek a bolti alkalmazottak

ha netalán elromlana és vissza vinném a Corsairokat és pénzt adnának vissza akkor az általad jelölt ADatát venném meg. bár ez a pénz vissza fizetős nem jön be mert papírom van arról,hogy 99 évig garanciális a Corsair Vengeance,másképpen nem kell akár 5 év múlva nekem ki postáznom a hibás ramot ha elromlana,elintézik a boltosok helyettem.

a procira vegyél valami jó CPU hűtőt,ha lesz tuning is rajta. az AData ilyen téren nagyon jó lesz mert annak alacsony a memória borda hűtési felülete,így elfér a Mugen 2 bordáik alatt esetleg valami más hasonló minőségi hűtőt.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.