- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Új hozzászólás Aktív témák
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Van egy zsír új OS nélküli Asus ExperBook B1400C notim, de sehogy nem sikerül rá Windows 10-et tennemWindows 11-et nem erőltetném, vagy ez a típus már csak ezt támogatja
Rufussal USB kulcs elkészít, boot és nem látja kapásból a M2.sata SSD-t a telepítő, amire telepíteni kelleneOké, SSD ki, készítek rá egy "Windows To Go" Windows 10 telepítést, minden lefut oké. Majd m2.ssd notiba be: boot hiba.
Mindenféle BIOS típussal is próbáltam már, több pendrive-val is és 3 db USB is van van a notin: mindenhol próbáltam a telepítést is. Semmi előrelépés.
SecureBoot kikapcsolva. Noti bios látja, és kezeli szépen a meghajtókat egyébként.
Asus sajátosság lenne? Vagy én felejtetem el egy mezei Windows telepítés jól csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest