Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

A PC-s Armoury Crate az állítólag jelenleg még felejtő PC-n, ezt nemrég nekem is mesélték, és elég furcsán néznek rám amikor emlegetem. Notebook/Laptop oldalról amúgy én annyira nem látom rossznak, kicsit lehetséges, hogy valóban fogja a gépet, de olyan erő van benne, hogy a felhasználói élményen nem csorbít. Amint ott csorbít karikázik, megdöccen az egér, stb rögtön dózerolom. Ezt még nem merte csinálni (frissítések óta). Amúgy pont PC-s körökben gondoltam, hogy kafán megy hisz alapjában minden ilyen overlay cucc (az én tapasztalatom) szerint ott stabilabb. Laptopon mindig is csöcsöltem, nem működött, laggot okozott, MSI pl többször okozott hibát játékokban (ez még régebbi verziós buildeknél fordult elő). Most már gond nélkül megy az MSI, legalábbis én úgy látom. Majdnem leállt vele az orosz fejlesztő , de szerencsére meg tudtak állapodni.

Ma egy MM-ban jártam, meló után. Mondom most végig tapogatok mindent ha tetszik nekik ha nem, és megnézek magamnak mindent. Főleg az itt és egyéb más topikokban csúcsra járatott, fényesre nyalt termékeket is. Megnézve a versenytársakat, és itt most a legtöbb high end cuccot végignyomkodva, tapogatva, kapcsolgatva, nézegetve mondom, hogy bizony nagyon is jó ez az Asus TUF/ROG széria. Nem érzem azt, hogy örömmel váltanék/módosítanék konkurenciára, amik korábban voltak említve.
    Én oda érkeztem ahova kellett.

Megnéztem a testvéreket is természetesen, hát érdekes eltérések pl F szériában. Nyilaknál az Aura funkciógombjai miközben pl az A17 esetében külön dedigált gombok fent mindenre? Why? Nem fért volna el még egy sor vagy mi!? Nem mondom, hogy nem tetszett, de kicsit furcsa volt. Az (F) sorozat, a külön touchpad gombjait adom, de egyébként filléres műanyag az is, 1 centes mikrokapcsolóval. Nem hiszem, hogy sokkal tovább tartana mint a beépített verzió. Amúgy tapogatva, nyomkodva, kapcsolgatva, Asus volt bőven a legjobb felhasználói élmény. TUF egerek egyéb perifériák természetesen nem voltak kitéve, miért is lennének. Nehogy már vegyen magának egyet a user. Ejnye Asus!! ;] Nem, nem a MM sara. Van Asus, Samsung stb promoter. Nem dísznek.

..jajj nem bántom szegényt, mégis kis tesó, de ez a kamu szálcsiszolt műanyag nálam mellé ment..Néhány perc után ilyen matrix vonalakat kezdtem látni, és már megjelent NEO is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés