- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szóval tegnapi tasztalat:
AMD Ryzen™ 9 5900HX Drivers & Support | AMD az AMD oldaláról idézve:
Important Note for Laptop and All-In-One (AIO) PCs
AMD recommends OEM-provided drivers which are customized and validated for their system-specific features and optimizations.
If you experience issues using the AMD Software: Adrenalin Edition driver package downloaded from AMD.com, please install the OEM-provided drivers for full support and compatibility.Azt javaslom - tekintettel arra is, hogy a CPU-hoz integrált APU csak másodhegedűs az Nvidia RTX-hez viszonyítva -, hogy felesleges telepíteni a legfrissebb AMD-s drivert, az ASUS oldaláról célszerű.
Amint feltelepítettem, onnantól megszűnt az addig jól működő alvás funkció. Uninstalláltam és visszaraktam az ASUS oldaláról a gyártó legfrissebbet:
A Chipsetből nem is tettem fel mást csak a gyártóit, és ezek után nem is tervezem frissíteni az AMD oldaláról. Jó esély van arra, hogy a sokáig panaszos alvási problémának ez volt az oka.
Például AMD PSP-ből is a chipsetben van újabb verzió közvetlen a gyártótól.
Szerencsére az RTX-hez a Geforce Expereince-n keresztül mindig lejön a legújabb, és azzal nincs gond, és gyártói figyelmeztetés sincs.Most még relatíve új a laptopnak a típusa. Így csak pár héttel, esetleg 1- 1,5 hónappal kullog az AMD után az ASUS verziója. Jó kérdés, hogy mi lesz 36 hónap múlva mondjuk ... amikor már nem nagyon jön ki az ASUS oldalára frissítés. Mondjuk szerintem akkor már lehet a Windows Update-es verzió is jó lesz arra, hogy ne csessze el az alvómódot, funkcionalitásban meg az új driver nem igen tud olyat hozni, amit az RTX-szel ne tudnánk megoldani. Csak nekem beidegződésem volt ez a mindenből a legfrissebb driver verziót dolog (mindig is), de PC-n más, mint laptopon.
Amúgy vagy 2 napja jött ki a 321 -es BIOS
Felraktam, de még nem mértem rá, hogy pontszámokban mennyit dob, ha egyáltalán
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest