Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
GoodSpeed #34490 üzenetére
Nekem is még bőven szolgál az asztali aztán majd meglatjuk hogyan alakul a piac, de mindig van valami. Egy jó series x még ott a polcon ha bármi van. Az egy időtálló dolog még. Néha amúgy elgondolkozom bekapcsoljam e az én gépemet is (A17). Minden patent, minden tökéletes már-már túlzottan is. Nincs szoftver hiba , hűvös, gyönyörűen dolgoznak a ventik, egy élmény. De ezzel az erővel tarthatnám vitrinben, néha port törlök és konstatálom minden rendben. Az se szép karrier. Az értéke meg szépen csúszik lefelé idővel.
Szóval bennem van egy félsz, hogy mivan ha.
Az a bizonyos szerviz meg, ahova vinni kéne adott esetben ..azt inkább nem is minősítem. Bár az lenne hogy egy-egy gyártósoron elbénáztak valamit, és idővel ez korrigálásra kerül. Minden esetre az AMD-vel több elégedett vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Synology NAS
- Anime filmek és sorozatok
- Proxmox VE
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest