- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
joekiss
csendes újonc
Üdv mindenki
Adott a régi gépem, egy Asus K53e,10 éves. Arra gondoltam, hogy kicsit belenyúlok,és irodai használatra jó lesz, mivel kényelem szempontból jelen állapotában is köröket ver az újonan vett irodai Lenovora sajnos. Nem nagyon értek a hardveres mókoláshoz,de eddig három szervízben vettek hülyére az egyszerű melegedés + kikapcsolás gonddal, szóval inkább kínlódok magam
megpróbálom pontokba szedni a kérdéseimet,köszi szépen,ha valaki tud segíteni
1. A melegedés gondot úgy tűnik, sikerült megoldani egy takarítás+mx4 kombóval.Első nap még eléggé melegedett pasztázás után, de azóta kezd beállni (bár még komolyabb használatra nem fogtam), a kikapcsolás gond megszűnt. A GPU-nál viszont valamilyen thermal pad van,nem paszta, ami két darabra vált, amikor levettem a tetejéről a fémet.Ezt is illene kicserélnem? Visszaillesztettem szépen, de azért idegesít
2. Windows 10 van a gépen, elég lassú (csodálkozom, hogy ezen a konfigon egyáltalán megy...), és vannak driverek amiket nem tudok feltenni, mert nem kompatibilis... Lehet ezzel valamit mókolni,vagy vissza kell tegyem a win7et?
3. Mekkora max ramot bír el ez a gép, és milyen az ami jó bele biztos?
4. SSD-re szeretném cserélnia HDD-t, itt mire figyeljek? Van-e arra valami trükk, hogy a gyári HDD-t külső,usb hdd-nek tudjam használni a csere után? (nem szeretném a gyári dvdrom-ot kivenni)
(tudom, a 3-as és 4-es pontnál google a barátom, de azért jól jön a szakértő tanács, kezdőként el lehet ebben veszni csúnyán
)
5. Ha eljutok a hdd+ram bővítés/cseréig, és túlélem
akkor már lehet,lőnék bele egy erősebb procit is... Utána olvasgattam,jól értem,hogy pl.: Intel® Core™ i5-2450M - ez jó lenne bele? Ha jól tudom, ebben a gépben nincs fixen rögzítve a proci (ha mégis,nem bajlódnék vele).
Köszi szépen előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Macska topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Fogyjunk le!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest