Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meri
aktív tag
Üdvözlet! Adott egy új Zenbook (UM433DA - Ryzen 7, 8GB, NVMe), ami sokszor nem ébred fel sleep-ből. Reagálnia kéne a kinyitásra és a power gomb rövid megnyomására is, de nem teszi (a kis status LED továbbra is csak villog).
Amiért nem konzisztens a hiba és nehéz levadászni: olykor-olykor rendben működik, vagy néhány siekrtelen próba után egy idő után mégis felébred, pl. 7-8 kinyitás után , vagy gombnyomásra. BIOS friss, AMD és Asus driverek a legfrissebbek, Win10 update-ek fent. Mindegy, hogy a töltő rajta van-e.
Az egyedüli megoldás ilyenkor a Power gomb hosszan történő benyomása, ami ugye egy kikapcsolást kényszerít ki, ami után már nyilván be lehet kapcsolni. A hibernálást ki van kapcsolva, nem akarom használni. Próbáltam 1-2 registry trükköt, amiket fórumokon olvastam, de nem segítettek (pl. "Conencted Standby" kikapcsolása). Garanciás a cucc, de pont ezek a fajta hibák, amikre azt szokták írni, hogy alaplapcsere volt, meg újrarakták a Windows-t (na ne már...), de nem segített semmi sem, mert ugyan naponta többször előfordul, mégis a teszteléshez hosszab idő kell (pl. egy szervizben is).
Természetesen ha nem találok megoldást, viszem a szervizbe, de nem tudom elképzelni, hogy ennek ne lenne megoldása. A 3 éves Lenovo T470p-m pl. egyszer sem csinált ilyet. Hardveres hiba lenne? Esetleg hibás driver, vagy Winfos hiba? Programozó vagyok, és k.ra idegesít, hogy egy ilyen f.ság miatt kell szívni folyamatosan... mintha az autód néha beindulna, néha nem - és persze pont akkor nem, amikor a már az oviból rádtelefonáltak, hogy elfejetettél elmenni a gyerekért
Bármilyen ötletet szívesen fogadok, köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Liquid Retina XDR IPS M1 Pro 16GB 1TB magyar vbill gar
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Samsung UE65NU8002 165 cm / 65 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest