Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
MSI AB (megfelelően beállítva) sem utolsó

-
blue_23
senior tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
HWinfo és aida kijelzi a max/mint.
-
blue_23
senior tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
CPU hőmérséklete hogyan alakul?
Nekem Asus G551JM (i5-4200H + gtx 860m + HDD) fog váltani, illetve rtx 2070-nel veszem. Lehet észreveszem?

-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Az teljesen jó.
Köszi a leírást!
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Azóta sikerült rájönni. Ezeken az Asus drivereken nem egyszerű kiigazodni. Rengeteg van, és nem mindegy milyen sorrendben teszed fel, emellett valamennyit a Windows 10 rögtön az első indításkor felrak, ráadásul nem is tudni milyen verziókat (biztos nem a legfrisebbet).
Szóval a ROG gépeken az Armoury Crate beüzemelése:
https://www.asus.com/hu/support/FAQ/1037674 -
válasz
Sidorovich
üzenetére
Szia!
Elvileg igen, tudnia kell.
Bővebb felvilágosítást (esetleg megerősítést) az Asus ügyfélszolgálat adhat, írj nekik egy levelet (Asus felületén keresztül) tudom ajánlani Háncs Gábort (telefonon pl. kérd őt)Laptopok
Nyitvatartás : Hétfőtől péntekig, 09:00-17:30Terméktámogatás
+36-1-505-4561
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Én ha vennék most gépet, nem is tudom mi lenne a "kiválasztott" és számomra megfelelő

Jelenleg ez van (+RAM és 3 SSD+ODD), és ez az ami minden szempontból megfelelő a számomra. -
válasz
Sidorovich
üzenetére
1-2 Hét max. (Feladástól a vissza érkezésig eltelt idő)
Én 200km(+) távolságra vagyok Bp.-től.A folyamat úgy néz ki:
RMA igényed online leadod (gari futár)
1 nap futár elviszi
2.-ik nap megérkezik/atveszik
3.-ik nap a szerviz technikushoz kerül
4.-ik nap a tesztek lefutottak és alkatrész csere esetén azok rendelése is megtörténik.
5.-ik nap és azutáni pár napban a berendelt alkatrész/alkatrészek beérkezésére varva ez pár napba bele telhet, aztán újra Asus tesztek futnak le és ha minden rendben akkor munkalap elkészülte/lezárása után küldik vissza (GLS) futárral a felhasználó részére.Egyik pozitív tapasztalatom szerint:
Telefonon gyorsan elérhetők a szerviz technikus, kérésre (hozzáértés szerint és személyes RMA tapasztalatom alapján) a javaslatok, tanácsok megfelelő alkalmazása szerint kérhető + csere/javítás elvégzése is! Korrekt szerviz/szervizes. /eddig 50x biztos beszéltem vele telefonon/ -
válasz
Sidorovich
üzenetére
Szia!
Asusban valóban nincs WebCam, de tudtommal jár hozzá USB-s (jó fajta) WebCam
Nekem most van negyedszer szervizbe a gépem és eddig korrektül járt el a szakszerviz -alaplap csere újra /400k+ HUF kategória/, +komplett hűtő csere, TG Conductonaut CPU&GPU-ra, LiquidPro CPU-ra, MX2 GPU-ra, stb..- (FixDirect) a gépemmel kapcsolatosan, egyedül a gyártó (külföldi) aki nem adja be a derekát. /cserét kértem újra/![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pyttawrx