- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha nem fogod játékra használni, akkor lehet inkább egy jó vidikártyával rendelkező multimédia kategóriájú laptop illene hozzád + ha van ehhez értő ismerősöd, akkor a TUF 505/705 árából kihoz neked egy jól setuppolt asztalit.
Az új TUF is bár műanyag, de elég vaskos, nem a mindenhol ujjal benyomható fajta, összehajtásnál is a képernyő ellenállása nagyon jó (bezzeg review vidikben nem annak tűnt, nem tudom miben/mennyiben tér el a gyártás itt EU-ban).
"páran másik topikba nagyon vacaknak tartják" Na...akkor most megásom a saját sírom, de egy ideje már magamban tartok valamit. Először is; a nagy előítélet az előző 504-es széria miatt van és jogosan, ugyanis throttle problémái voltak amit a Watt limit és a műanyag ház nyilván együtt eredményezett és pláne egy ilyen márkánál egy gaming-nek kikiáltott gépnél totál röhej. Megérdemli miatta az Asus a flamet, amit itt is és minden külföldi fórumon kap.
Na de hogy megássam a sírom. A PH televan bár tele van kiváló szakemberekkel, de azért vannak topikok amik teljesen a cancer kategóriába esnek az ottlévő kommentelők miatt. Van olyan ember, aki rangja miatt ha ezt olvassa (és magára is veszi) egyet csettint és én itt a fórumon megszűnök létezni,aki NAPI szinten minden kérdésre csak a DELL márkával tud válaszolni, mindig ugyanarról a honlapról linkel, hogy a delikvens onnan vegye meg a DELL laptopot. Namármost, néha-néha belenéztem a fórumba h mosolyogjak azon, hogy ismétlik napi szinten a dolguk önmagukat, de a biztosítékot az vágta ki nálam (nem vagyok hardveres nem értek hozzá amugy- shame on me tudom), amikor valaki bekérdezett egy elég jó konfiggal rendelkező TUF laptopról (új szériáról, nem az 504-ről), mire emberünk megirta mekkora nem jó laptop ez, de ebben az árban beajánlotta (és most kapaszkodj) a kis túlzással fele olyan vékony (!!!) szintén műanyag (!!!) azonos hardverrel rendelkező már nem tudom melyik de fekete alapon zöldes HP laptopot (talán Pavilion 15?), azt amiről mondjuk a gaming notebook topikban a falra másznak, mert a mérete miatt méginkább felforrósik az egész ház és fotót is lőttek arról, mekkora sz*rul kialakított hűtése van. Szóval errőny ennyit, nem baj, itt a honlap vedd meg INNEN ezt a DELL laptopot
Én továbbra is azt mondom, ha nem használod ki a gaming adta lehetőségeket (F1, NFS elmegy ettől 'kisebb' configgal is medium/high-on) kérj meg ismerőst segítsen neked asztalit összeállítani, de ha a hordozhatóság miatt laptopot szeretnél, akkor a TUF árából egy jó multimédiást vegyél inkább. A legfontosabb, hogy inkább hazai és külföldi fórumokon a vásárlók kommentjeid olvasd el, a jutub review-kat és a notebookcheck.net-et és nézdd meg, ha megvan a kiszemelt. Na gyorsan megyek ecigibe kommentelni, mielőtt repül az accountom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest