- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
-
takkert
tag
Hello
ebben milyen panel van IPS van[link] -
szőr Artúr
tag
Fixdirecttől származó információ szerint, be kell adni a szervizbe és 2-4 munkanap alatt megcsinálják. Az az f9 szerintem csak a régi asus modelleken működött.
Nekem most bootol, kéri a jelszót, majd hosszasan vár valami Preparing... szöveggel, utána,kapok egy fekete desktopot, amin csak az egérkurzor mozog és a ctrl-alt-del működik, de a taskmanager Run...-ból csak néhány program indul el.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Kis segitseg kellene egy UX305-s gepnel. Elado sorba kerult es szeretnem az osszes adatomat torolni rola.
Mindenhol ebbe az F9-es dologba futok bele de sehogysem jon be a recovery. Probaltam nyomvatartani, folyamatosan nyomkodni, de semmi mindig bebeootol.Barmilyen kiskapu amivel teljesen olyanra allithatnam mint amikroi a dobozbol kivettem?
Minden tippet/tanacsot elore is koszonok!
-
falaci2002
tag
válasz
N.otorious #27376 üzenetére
Köszi a választ!
Win7-tel volt ez a probléma.
Azóta nem bántottam, mert ezzel a "gyári" driverrel üzemel végül is, csak nem értem mi lehetett a baj. -
tjan
újonc
Sziasztok topiclakók!
Nemrég szert tettem egy asus X550J notebookra, amiben egy GTX950M videókártya található. A WIn10-em folyamatosan az alaplapi intel HD kártyát hajlandó használni, nem tudom működésre bírni a GTX-et.
Hogy a HD graphics kátyát letiltani? A BIOS-ba sem találok ilyen lehetőséget?Köszi előre is a válaszokat.
-
albinolynx
senior tag
válasz
barkacsolas #27390 üzenetére
Jártál már windows xp topikban is?
(Amúgy sata driver integrálásra tippeltem volna megoldásként, de ha jól látom IDE csatolófelületű a hdd.)
Kíváncsi lennék egy külső usb dvd olvasóról bootolva miként reagál. Ebay-en pár ezres csak, ha van türelmed kivárni és néha kincset ér. -
mondeo61
tag
válasz
barkacsolas #27388 üzenetére
Ha XP volt rajta akkor mennie kellene, a videó elején a BIOS rendszeridő alapon van /2001..../
nem állítottad be? Esetleg regizz az Oprend.hu-ra, magam is fent vagyok,nagyon jó oldal értelmes taggal,
sokat olvasom. Valaki biztos segít megoldani. Az nem lehet, hogy ne menjen.
Én csak a BIOS hibára tippelek, de nincs több ötletem. -
mondeo61
tag
válasz
barkacsolas #27386 üzenetére
Amúgy mi volt telepítve utoljára ami működött?
-
mondeo61
tag
válasz
barkacsolas #27384 üzenetére
A nem lehet, hogy az XP telepítő hibás vagy a penre írása hibás, próbáltad más XP telepítővel is?
-
barkacsolas
csendes tag
válasz
mondeo61 #27383 üzenetére
CMOS reset volt igen többször is, de nem oldja meg.
Más fórumokon mondták hogy ennek a gépnek a Kernele nem támogatja az XP-nél nagyobbakat amik már BCD-vel rendelkeznek.
Amikor azokat akarom felrakni, akkor pedig még csak a telepítő se indul,egyből BCD error lesz!Én ebbe a gépbe több mint 5 hetet áldoztam,5 hete nem találok semmi olyan megoldást ami müködne.
Abban reménykedtem, hogy nem kell a gépet a kukába dobni, hiszen egy tök jó működőképes gépről beszélek.
Ha esetleg még valaki tudna valamit hatalmasan megköszönném,ez a gép a mindenem! -
mondeo61
tag
válasz
barkacsolas #27382 üzenetére
Pedig valahol az elején van a gond, tehát a BIOS vagy az eszközillesztők körül van. Telepítéskor ki lehet választani hiba keresését, próbáltad? BIOS reset volt? Amúgy Win 7-nek is el kellene futni a gépen. Átfutottam a fórumokat ezzel a hibával, tele van vele a net, szerintem türelemmel próbálkozz és sikerül megtalálni. Néha én is belefutok kék halál hibába volt, hogy két-három órámba telt míg rengeteg leírás közül végül egyik megoldotta.
-
mondeo61
tag
válasz
barkacsolas #27380 üzenetére
A BIOS-ban nem állítódott át az IDE ACHI módra?
-
barkacsolas
csendes tag
válasz
mondeo61 #27379 üzenetére
Ez remek, érdekes is amit itt olvastam. A BIOS-on a legújabb frissítés van,ez onnan is látszik hogy a pent tudja kezelni.
De ugye telepítéskor meg lehet neki adni hogy honnan érje el a drivereket. De ugye ebbem a gépben nincs DVD/CD meghajtó és nem is lehet kapni meg nem akarok pénzt kiadni rá, hibátlan a gép. -
mondeo61
tag
válasz
barkacsolas #27378 üzenetére
Szia!
Valószínű az alább linkelt leírás megoldja:
https://support.microsoft.com/hu-hu/kb/324103
A végén lévő általános hibaelhárítás bekezdéstől érdekes. -
barkacsolas
csendes tag
Előre is bocsánatot kérek, ha esetlegesen rossz helyre nyitottam. Ez esetben nyugodtan áthelyezhető.
Nekem egy olyan problémám lenne, amire ámbár találtam válaszokat az interneten, nekem egyik "megoldás" sem oldotta meg a problémámat.Ez a hiba nem más, mit az INACCASSIBLE_BOOT_DEVICE hibakódú kékhalál.
Adott egy ASUS M3000N típusú notebook/laptop, amire én egy Windows XP Professionalt szeretnék telepíteni, USB kulcsról. (Más op rendszereknél még csak a telepítő se indul,egyből BCD error lesz.)
A telepítő el is indul, úgyahogy, betölti a drivereket de egyszer csak a végén ez a hibaüzenet fogad engem.
A Hirens Boot CD nevű "alkalmazást" felmásoltam egy USB kulcsra, majd azt is elindítottam, az hibátlanul megy.
Lefuttattam milliónyi HDD analizert és azt véltem felfedezni, hogy mindegyik program GOOD-nak azaz jónak érzékeli a merevlemezemet, és zöld színűen jelzi ezt persze.
Ezek után próbálkoztam MBR repairt futtatni, ami sikerült is de még mindig ez a hiba fogadott.
MINI XP-t futtatva (Hirens boot cd-ben található program), megnyitottam és egy Partition Wizard programmal partíciókat készítettem, tehát a gép látja a Samsung 120Gb-s Winchesteremet is. (Persze a BIOS is látja.)Hozzátenném, hogy a gép nem tartalmaz CD/DVD olvasót, mivel az meghibásodott ezért ki lett szerelve belőle.
De tényleg, én már mindent kipróbáltam, folytonosan ez a hibaüzenet fogadott. Szeretnék eme remek fórumon segítséget kérni ezügyben. Minden segítséget hatalmasan köszönök!
(Ha lehetséges, akkor ide linkelek egy Videót, amit én magam készítettem erről a problémáról a notebookomnál!)
Link: [link]
-
ZsDavid
csendes tag
válasz
davidsz #27355 üzenetére
Az enyém nem zizegett, viszont 2 nap minimális használat után végleg felmondta a szolgálatot. Bekapcsolás után még eljutott addig a pontig hogy megjelenjen az asus logo, de annál tovább már nem. A szervizben azt mondták, hogy valszeg gyártási hibás. Legalább a pénzem visszakaptam, de ha legközelebb laptopot veszek, távol tartom magam az asustól.
-
N.otorious
senior tag
válasz
falaci2002 #27375 üzenetére
Nekem win 10 el volt ilyen jellegű problémám, a hiba az volt, hogy megszűnt a kártya támogatása, és hiába dobott frissítést már nem működött megfelelően...
-
falaci2002
tag
Üdv!
X54H típusú laptopom van. 7000-es szériás AMD vga van benne, aminek nem sikerül frissítenem a driverét.
Egész pontosan, a telepítés végigfut, de újraindításnál nincsen kép a kijelzőn. Hdmi-n keresztül viszont van külső kijelzőre. Több drivert is próbáltam de mindig ugyanaz a helyzet. Alig tudom utána visszahozni az élők sorába, ami a hozzákapott cd-n levő driverrel szokott sikerülni. Azzal sem mindig elsőre, mert volt, hogy nem 100%-os volt a kép, hanem valami feketés, csíkos, nem mindent láttató valami lett belőle.
Végül is ezzel a driverrel működött eddig is (gondolom) , és most is, hiba nélkül. Volt már valakinek ilyen gondja ezzel a vga-val? Van valami megoldás? Csak én nem találtam megfelelő friss drivert? Miért csak külső kijelzőre adott képet az új driverrel? Beállítási hiba lehet? Sok mindent próbáltam állítani a ccc-ben is meg a gépen is de nem lett kép a kijelzőn.A válaszokat előre is köszönöm!
Laci
-
szőr Artúr
tag
válasz
albinolynx #27353 üzenetére
Bocs a kései válaszért. Egyszerűen látni akartam, hogy milyen a gyári. Mostanra kiderült, hogy csak drivereket lehet letölteni, a gyári telepítőt buktam.
Ja, meg úgy láttam, van rajta pár "ajándék" szoftver, amit így megkaptam teljes verzióban, de ez csak feltételezés, mivel nem volt alkalmam átnézni az egészet.
És még az is élénken él bennem, hogy bizonyos gyártók gépeire macerás mindent feltenni, mert nagyon fontos a komponensek telepítésének sorrendje. Az ebből adódó esetleges szívásokat is elkerülném. -
alfa20
senior tag
válasz
hektorka69 #27368 üzenetére
Utána néztem, és abba a gépbe az összes alaplap forrasztott CPU-s.
Így a bővítés egyedül az alaplap cserével lehetséges, viszont az már más kérdés hogy megéri-e -
norbi2010
őstag
Laptopról matricát hogyan lehet eltávolítani? Konkrétan az Intel matricára gondolok, a többit le tudtam szedni, de ez nem nagyon akar lejönni...
-
alfa20
senior tag
válasz
hektorka69 #27363 üzenetére
Szia!
nekem gyanús, hogy az forrasztott CPU-s, így nem fog menni a csere.
de lehet tévedek, mindenesetre érdemes lenne előbb ezt ellenőrizni. -
szpali
addikt
válasz
hektorka69 #27365 üzenetére
mondjuk ez egyáltalán nem fájdalmas árban
nekem ezek vagy ezek lettek volna alternatívák a jelenlegi i7-3610QM CPU helyett, de árban valahogy egyiksem gyerebe
Szerk:
Azt azért tartsd szem előtt, hogy a C-60 9W-ot kajál, míg az E2-1800 18W-ot -
szpali
addikt
válasz
hektorka69 #27363 üzenetére
Lehetni lehet, de kérdés, hogy érdemes-e?
Laposoknál mindig azt kell nézni, hogy mi a gyárilag elérhető legnagyobb teljesítményű processzor. Annál nagyobbat (ha egyáltalán látezik) nem érdemes belerakni, mert a hűtés ekkora procira van méretezve. -
hektorka69
tag
Sziasztok! Lenne egy asus x55u laptop amiben egy "brutális" teljesítményű amd c-60 proci dolgozik.
Azt szeretném megkérdezni h lehetne e esetleg valami erősebbre cserélni?
Ha igen milyenre?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv! -
tibee77
őstag
válasz
szabonagyur #27361 üzenetére
Igazäbol, csak a procikat neztem ebben az ärkategoriäban es azok közül ennek volt a "legjobb".A gondom, hogy ebböl a boltbol kellene gepet vennem ez sajnos megkötes.
-
tibee77
őstag
Szevasztok.
Ö rola tudna valaki velemenyt mondani?Csak netezesre, filmnezesre, max netes jatekra lenne hasznälva.Elöre is köszi. -
N.otorious
senior tag
Gl552vw be milyen típusú ramot kell venni?
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Internetezésre, filmnézésre, letöltésre néztem ki ezt a Notit.
http://www.notebook.hu/asus-zenbook-ux305-ux305ua-fc002t-fekete
Valakinek van esetleg tapasztalata a gépről? -
DrojDtroll
veterán
X550CA kétmagos 1.5 ghz-s pentium procival kikapcsolt képernyővel mennyit fogyaszthat egy óra alatt?
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Adott egy K75VJ lapos, amiben ki szeretném cserélni a WLAN adaptert, mert az enyém csak wifit tud és jó lenne, ha Bluetooth is lenne benne. Alkazrészekből ezeket találtam ebay-en:
www.ebay.com/itm/401036719434
www.ebay.com/itm/131954645050
www.ebay.com/itm/291041548338Drivereket találtam a gyári oldalon. Csinált már valaki ilyen cserét?
-
haj
csendes tag
Sziasztok! Vélemény Asus Zenbook Pro UX501JW notebookrol?
-
albinolynx
senior tag
válasz
szőr Artúr #27349 üzenetére
Nem teljesen értem, miért ragaszkodsz a gyári asus telepítésű windows-hoz. Lehet rosszul tudom, de feltelepíted a windows 10-et és regisztrálhatod, mivel jár a géphez.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szőr Artúr #27351 üzenetére
Na látom próbálsz okoskodni itt is, mint a másikban...
Még egyszer leírom: minden ami rajta volt gyárilag fent van a honlapon.
Egyedüli fizetős a Windows volt, a többi minden ingyenesen volt rajta.
De inkább hagylak is, mert majd jön megint a sírásod meg lejáratásod, hogy az Asus is sz@r, pedig a másik témában már bemutatkoztál rendesen.
A BIOS piszkálásra már nincs indokod látom
-
szőr Artúr
tag
válasz
szabonagyur #27350 üzenetére
OMG... Próbáld már ÉRTELMEZNI amit írok, mert baromi fárasztó az arrogáns okoskodásod. Nézz utána, mit emlegetnek preinstalled Windows-ok esetében bloatware-ként!
Ami letölthető, azzal meg mindössze annyi a bajom, hogy fingom sincs, mi volt rajta, mi volt demo, mit adtak valóban "ingyé", egyáltalán hogy volt összerakva a gyári cucc.
Bocs, de a továbbiakban ignorálom amit írsz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szőr Artúr #27349 üzenetére
Hello
Ha a témában kicsit is jártas lennél (bármennyire is próbálod előadni nem vagy az...) tudnád, hogy a Win10-et bármikor újra rakhatod, nem kell a recovery disc, és nem veszíted el mivel géphez van kötve a licensz.
A többi a gépen található program vagy ingyenes és fent van az Asus oldalán vagy sharware/freeware ami letölthető a gyártók oldaláról.
Amiről meg te beszélsz az a WU egyik régi frissítése utáni dolog, nem az amit te csináltál.
Bios-t meg minek piszkáltad? Nem véletlenül nem indul már el a Win.
-
szőr Artúr
tag
válasz
szabonagyur #27348 üzenetére
Nem. Dellel sem csak nekem és win10-zel sem csak nekem.
Mindkettőre többen panaszkodtak, csak nem itt.
Ebben az esetben pl keress rá a Windows 10 infinite loop after reset kifejezésre!
A hiba ismert, ami az én fő problémám, azon túl, hogy ez így hihetetlenül gagyi, hogy az asus még egy nyomorult recovery image kiadására sem hajlandó a jelek szerint. Magyarán a mentés hiányában elveszett a kifizetett szoftverek egy része. Az a része, amit bloatware-ként emlegetnek sok helyen. Tegnap óta még nem találtam a gyártó által készített image-t. -
szabonagyur
félisten
válasz
szőr Artúr #27342 üzenetére
Szia,
Nem gondolod, hogy a hiba nálad van? A másik témában a másik géppel is csak neked voltak gondjaid.
-
szőr Artúr
tag
válasz
albinolynx #27345 üzenetére
Szerettem volna egy telepítőt gyártani, a'la Thinkpad, de előtte megnéztem, hogy nincs rajta szerviz partíció, ezért elindítottam a Windows-t, de ott sem találtam mást, csak a szabvány backup szoftvert.
Akartam egy resetet csinálni, hogy legalább egy használható konfigról készítsek mentést, de beledöglött a resetbe.Eredmény : kellene egy telepítő, amiben benne van minden, ami a gyárilag felrakott gépen megvolt. Egyesek ezt bloatware-ként emlegetik.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #27343 üzenetére
Szia!
Ahogy a kolléga írta, a vezérlők integráltak, viszont a laptopod fogad Expresscard-ot, azzal megoldható a 3.0.
-
albinolynx
senior tag
válasz
szőr Artúr #27342 üzenetére
Most alapvetően mit szeretnél?
Nekem egy ux303ua van (maximálisan elégedett vagyok vele azért az összegért, amit kicsengettem érte). Én készítettem először egy mentést a már említett programmal. Majd kis bios turkálás után windows 7 x64 telepítés. Windows 10-nek minden további nélkül egyből telepíthetőnek kell lennie!
Feltételezem, a bios frissítés hibamentesen megtörtént. -
szőr Artúr
tag
válasz
BLUE TORNADO #27343 üzenetére
A konkrét típust nem ismerem, de még nem láttam olyan notebookot, amin az I/O portok ne alaplapra integrált eszközök lettek volna. Jó eséllyel nem lehet megoldani.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok Adott egy régi ASUS X59SL notebook. Ennek még 2.0 USB csatlakozói vannak Ha beviszem szerelôhöz, akkor ô ki tudja cserélni 3.0-ra? Megéri e pénzben? Ha igen, mire számítsak? A gépemen fog rontani valamit, vagy csak a fájlok átvitele lesz gyorsabb?
-
szőr Artúr
tag
válasz
albinolynx #27341 üzenetére
Azóta romlott a helyzet. A gép átminősítette magát veszélyes hulladékká.
Próbáltam egy resetet csinálni, az adatok törlésével, de a diszk teljes felülírása nélkül.
Először csak megállt 3%-nál és csak kikapcsolni lehetett a power gombbal.
Egy bios piszkálást követően már csak végtelen ciklusban indul újra, mintha megdöglött volna a Windows loadere.
Részemről feladva. A gép fizikailag elfogadható, a kijelzője ugyan elég ócska, de Windows nélkül mit csináljak vele? Linux alól még a fényerő sem állítható, meg ha már fizettem ezért a csodáért, akkor használnám. Nyomorult asus még egy recovery image publikálására is képtelen. -
albinolynx
senior tag
válasz
szőr Artúr #27340 üzenetére
Én Macrium Reflect Free-vel csináltam egy mentést.
-
szőr Artúr
tag
Sziasztok! Vadonatúj asus tulaj vagyok. Egy zenbook ux305ua a gép.
A problémám, hogy egy gyors keresés nem volt elég, hogy választ találjak: miként lehet mentést készíteni az előtelepített windows 10 home telepítőjéről?
Utolsó előtelepített Windows-om egy Vista volt, egy Thinkpad t61-en. Ott külön volt lehetőség másolatot készíteni a recivery partícióról, DVD-re. Itt még DVD sincs. Mi több, linux alól nézve még recovery partíció sincs.
Mit lehet csinálni? -
SZIGMA
aktív tag
Akkor az úgy fog kinézni, hogy a hardverek és a rendszer kapásból lefoglal 1 GB-ot, a többin tudod futtatni,amit szeretnél.Ez jelen esetben 0 GB.
WIN7 Starter és Home fölötti oprendszereknél szerintem 3 GB alatt kár is próbálkozni, még ha el is indul, a felhasználói élmény véget ér a böngésző indításánál, ami padlóra teszi az egészet. -
adsl
aktív tag
Sziasztok.Asus X51 RL laptopom van.Azt szeretném megkérdezni hogy erre érdemes feltenni a Win 8.1-et?
-
haj
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata N752VX-el?
Megéri az árát?
Köszi üdv
-
Huawei
tag
válasz
kolivanov777 #27327 üzenetére
Szerintem össze lehet vadászni a neten a drivereket. Én is ezt tettem, bár tény hogy még mindig van egy valami az eszközkezelőben amit nem telepített fel és lövésem sincs mi lehet az
Sok esetben a Win8-as drivereket is megeszi a Win7. Érdemes a telepíteni kívánt hardver gyártójának a honlapján nézelődni. Elvileg az én notimra sincs hivatalos Win7 driver támogatás mégis az van fent és hibátlanul teszi a dolgát.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
kolivanov777 #27327 üzenetére
Ha nem támogatja a gép csak 8-tól akkor ez van.
-
kolivanov777
tag
Sziasztok!
van egy Asus X555La notim és windows 10 volt rajta, fel szeretném rakni rá a win7-t, ami sikerült is!
De nem tudok drivereket feltelepíteni rá, nem felel meg a gép a követelményeknek! ezt írja
Ennyire be van lőve a noti win10re?Kérdés vhogy drivert lehet hozzá szerezni? Töltöttem le windows 7-t elvileg, de azokkal nem működik!
Előre is köszi a segítséget!
-
Dhampir
félisten
válasz
Huawei #27316 üzenetére
Egy USB-re dugható DAC-al feljavíthatod.
Ebben a fórumban érdeklődhetsz
Nekem egy olcsó Sound Blaster Play! van, hasonlót talán még olcsóbban Kínából is be lehet szerezni.
-
Huawei
tag
Sziasztok!
Van egy Asus K501 notim, aminek nagyon nem vagyok megelégedve a hangminőségével (fülessel). Az lenne a kérdésem, hogy tudtok e valami progit esetleg ami elkerülte a figyelmemet (AudioWizard fent van) és nem tettem fel, mert így nagyon szarul szól. Előtte egy Pavilion DV7 volt de összehasonlíthatatlanul jobb hang jött ki belőle (természetesen fülessel gondolom).
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv. -
01andris
tag
Sziasztok.Az ASUS GL sorozat tényleg annyira nem jó (szar).Videóvágásra venném.Állítólag nagyon melegszik(30 perc alatt) hogy égeti a kezet.
-
szobbal
csendes tag
válasz
szabonagyur #27312 üzenetére
Köszi! Akkor keresgélni kell!
-
szobbal
csendes tag
válasz
szabonagyur #27310 üzenetére
Atheros-t látok a driverei közt a honlapon. Nálunk itthon szinte minden TP-Link azokba is az van ha jól rémlik azért gondolkodtam a cserén. Az 5Ghz csak egy próba volt hátha
-
szobbal
csendes tag
Sziasztok!
Egy X550DP laptopban nehéz lenne kicserélni a MediaTek WiFi-t egy Atheros-ra? vagy esetleg jobbra? 5Ghz stb.
-
-
törölt tag
Üdv!
X552MJ lapos csak akkor kapcsol be a bekapcsolóval ha közben le fel hajtogatom a fedelet.
Ez fedélkapcsoló hiba? lehet ezt javítani ?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Osi222 #27303 üzenetére
Az a baj, hogy ezeket az i3 alatti csodákat már most is meg lehet fektetni pár erőforrás igényesebb oldallal amit teletűzdelnek reklámmal vagy csak szimplán összetettek (igen a facebook is ilyen pl.) szóval simán belefuthat ilyenbe. Gondolom nem 1 évre vesztek gépet ha már vesztek hanem 2-3 minimum, addigra lehet simán kiakasztja ezeket az egyszerű böngészés is, ezek tabletekbe valók talán nem notebookba.
-
Osi222
tag
Sziasztok!
következő két 14"-es asus között vacilálok:
E402SA:
https://www.asus.com/hu/Notebooks/E402SA/specifications/E403SA:
http://www.asus.com/hu/Notebooks/E403SA/specifications/Mindkettőt N3700 -as procival néztem, így nagyjából 40 ezres különbség van a két modell között árban.
A fém külső és minőségibb megjelenés a 403 felé billenti a mérleget, viszont teljesítményben nem látni egetrengető különbséget.
Ti melyikre szavaznátok?Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest