- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan lehet, hogy ilyet fogok venni Asus K501-es típusú laptopot. A kérdésem, hogy ennek a laptopoknak is kapott billentyűzet háttérvilágítást?
Erre milyen SSD-t ajánlotok? -
Dareiosss
senior tag
-
Dhampir
félisten
válasz
szabonagyur #27189 üzenetére
Ezt az adaptert amiatt szeretem, mert Linux alatt is szépen működik.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
szabonagyur #27189 üzenetére
Fain, elmehetnek a sunyiba, ez van benne igen.
Bezzeg a 10 éves MSI laptopom veszi az 5Ghz et..... -
8xdjaaajxd8
újonc
hi most vásároltam egy asus rog gl752vw laptopot de valamiért nem világít a billentyűzet olyan kérdésem lenne hogy hogy lehet ezt a funkciót,, bekapcsolni vagy alapből kéne működnie
-
szabonagyur
félisten
válasz
Dareiosss #27187 üzenetére
Hello
Ha minden igaz 2 fajta adapterrel szerelték, itthon tudtommal csak az volt ami sima N-es max és nem ismeri az 5Ghz-t. Elvben ez van benne: qualcomm atheros ar9485wb-eg
-
Dareiosss
senior tag
Sziasztok!
Asus G551JW m van és nem látom az 5Ghz es wifi hálózatot, nem tudjátok mi lehet a gond? -
HoaryFox
őstag
válasz
MightyEagle #27185 üzenetére
Már hogyne lenne lehetséges? Aminek alaplapja van, annak cserélhető
-
MightyEagle
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tablet/notebook hibridben lehetséges az alaplap csere? (Asus T200)
HDMI problémával küldtem szervízbe,e-mailben most kaptam a választ a javításról.Ez volt a megjegyzés:
"Alaplap cserélve. Recovery OK! Injektálás OK! Aktiválás OK! Hardverteszt OK!"
Az első mondat kicsit érthetetlen számomra -
HoaryFox
őstag
-
Shany0811
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy szeretném Norton Ghosttal lementeni a rendszert, de... 11.5-s verzió a ghost-ból nem látja a merevlemezt ( azt már meg sem említem h az egér nem megy közben...) BOOT SECURE MENU kikapcsolva, CSM bekapcsolva. Illetve nem tudom az AHCI-t átállítani COMPATIBLED-re mert ilyen opció nincs is... Ötletek? Asus E402S a gép típusa.Köszönöm, Bálint
-
szobbal
csendes tag
válasz
Csillag01 #27159 üzenetére
Szia!
Valószínűleg X550DP van A10-el nekem A6-os.
Drivert nehezen lehet rávarázsolni. én is küzdöttem vele.
Ha a 15.12 radeont még megtalálod ha jól rémlik az az utolsó amit én tudtam használni. utána esélytelen. De a Windows is letölti neked a megfelelő drivereket az eszközkezelőben, csak ami most van azt teljesen ki kell irtani. Azért hogy a megfelelőt szedje le.
De a pontos driver amit én használok az a képen látszik. Az AMD oldalon van egy auto detect progi.
[link]
Elvileg ő megmutatja mi kell neked.az alaplap 2 RAM-ot fogad. bővítheted! volt erről szó. Keress rá a nevem alatt! ha jól emlékszem a ram típusát is leírtam. A szétszerelés is elég könnyű. Nekem sikerült úgy vásárolnom hogy Dualban mennek a ramok.
-
szobbal
csendes tag
válasz
TeebyKay #27165 üzenetére
Nálam is előfordul! Általában router hiba. Mikor így "eldobja" akkor átállok másikra és megy. Ha több routered van, előfordulhat hogy "összeakadnak". Kényesek nagyon egymásra. Lehet hogy egy firm frissítés segítene rajta. De van hogy nálunk a terhelés miatt szállnak el. Torrent+Media server.
-
-
TeebyKay
őstag
Asus laptopnál tapasztaltatok már olyat, hogy pár óránként egyszerűen megszakad a kapcsolata a wifivel (korlátozott lesz) és ez csak gép restart után áll helyre? Vagy ez a wifi eszköz hibája lenne?
-
Jhny23
csendes tag
válasz
Dhampir #27161 üzenetére
Igen, ott van az eszközkezelőben, és elvileg engedélyezve is van. A BIOS -ban sincs letiltva. Most otthon próbálgattam, bedugtam a routerbe, továbbra sem történt semmi... Viszont eközben felmentem a wifire, és így pár perc után elkezdett működni a kábeles is, és azóta működik is azzal a kábellel. Ezt én nem értem
De ahol főleg használni akarom egy szimpla kábellel, ott ugye továbbra sem működik...
Van valami tipped? -
Csillag01
aktív tag
Hello
Segitseget szeretnek kerni. Vettem egy asus f550dp xx042d notebookot. A10 5750m+radeon 8670m van benne. Sosem vol csak geforce videokartyam. Egyszeruen nem birok ezzel a radeonnal. Feltettem egy drivert az amd oldalarol , ujrainditottam de azt irja ha az asztalon jobb egerrel kattintok a kepernyon h nincs video driver. Elinditottam a nfs mwantedet de kb 2-5 fps fut.Milyen drivereket kell feltelepiteni mert alig mennek a jatekok?! A masik kerdesem h semmi infot nem talalok errol a notirol h 4gb ramot lehete 8gbra boviteni? 1 vagy 2 slotos a ram? Pontosan milyen ram jo hozza ha bovitheto? Valaszokat elore is kosz.
-
davidsz
senior tag
válasz
albinolynx #27156 üzenetére
Teljesen mindegy neki, hogy töltöd, vagy töltő nélkül van. Alaplap csere után most egy fokkal csendesebb.
Ez a gép mecha alkatrészek nélkül nem hangtalan. -
Jhny23
csendes tag
Sziasztok,
Egy Asus g551jw notebookot használok egy ideje, és egy olyan gondom van, hogyha bedugom a netkábelt, a gép nem érzékeli, nem történik semmi. (Kábelhiba, nethiba kizárva...) Eddigi használat során csak wifit használtam, ezért nem ütköztem ilyen problémába. Amikre gondolni tudtam hirtelen, driver frissítés, nincs-e letiltva, stb. már próbáltam, még win10-ről visszaraktam 8.1-re, hátha az okozza a problémát, de semmi.
Van valami ötletetek? -
davidsz
senior tag
válasz
albinolynx #27154 üzenetére
Az a gáz, hogy éjszaka úgy zizeg, hogy megőrülsz és nem lehet tőle aludni. Bekapcsolva nem lehet hagyni estére így. Elképesztő, hogy ez ilyen.
-
davidsz
senior tag
Asus Zenbook Pro-m 2,5 hét után visszajött garanciából "zizegés" miatt. Alaplapot cseréltek a 4 napos gépen. A jelenség persze megmaradt.
[link] itt van is egy jó videó. Kommenteket olvasva kiderül, hogy ez nem egyedi eset...
Nem kicsit van baj ezekkel a gépekkel.
Most megint küldjem vissza?Agyrém.
-
törölt tag
Üdv!
van egy asus x552mj laposom, és ettem hozzá egy univerzális autós töltőt. Viszont a csomagba csak 1 dugó volt ami jó volt a laposba, de nagyon nehezen ment bele, és már nem is működik vele. Mi a pontos tipusa ennek a vastagabbik asus dugónak ? Lehet ilyet venni külön? mert akkor rátenném a töltőre.
Más: a fedélkapcsolóm nem működik. Szoftveresen kikapcsoltam, de néha így sem lehet bekapcsolni a gépet, csak ha le fel hajtogatom vagy megkocgtatom. Mibe fáj egy fedélkapcsoló csere?
mégmásabb: 500gb vinyót cserélném. szereztem egy Toshiba 1TB 8MB 5400rpm SATA2 MK1059GSM vinyót. Jó ez a gépbe?
-
Johnny194
aktív tag
válasz
Gergosz2 #27149 üzenetére
azóta kicseréltem az ssd-t a hdd-re, és ott se működött, valami probléma volt vele.
épp válaszolni akartam, amikor egy órás szöszmötölés után újra felismerte a gép, úgyhogy Istennek hála minden adatom megvan (épp szakdoga írás közben omlott össze)most egyelőre működik, minden rendben. ha hazaértem max mehet harmadjára szervízbe egy év alatt
-
Gergosz2
veterán
válasz
Johnny194 #27145 üzenetére
Erről azért elég könnyen megtudsz bizonyosodni:
vedd ki a HDD-t a caddyvel együtt. Ezután egy másik gépbe tedd be csak a HDD-t, majd próbáld meg utána úgy is, hogy a HDD-t a caddy-be teszed. Caddy-ben gyakorlatilag semmi elektronika nincs, fő feladata csak, hogy passzentos legyen a HDD amit beleraksz és még a DVD olvasó borítóját is rátudd tenni.
-
Johnny194
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég jött vissza az ASUS N550JK-m kijelzőcseréből, de most a merevlemez kezdett el elég hangokat kiadni. A DVD lejátszó helyén van egy caddy-ben, a helyén pedig egy SSD van.
Most kaptam egy hardware fault-os BSOD-t, most pedig meg sem tudom nyitni a HDD-t, nem észleli a gép. Az SSD működik.
Valakinek van ötlete mi lehet a gond? Lehet a Caddy is hibás, vagy HDD gond van?
Még egy szervíz sajnos ki van zárva, pár hónapot külföldön vagyok, és szükségem van a gépre. -
TeebyKay
őstag
válasz
TeebyKay #27140 üzenetére
Progress: Mind a windowsból, az intel illesztőprogramból és az nvidia-ból is kivettem az energiatakarékos beállításokat, ez elég sokat dobott minden játékban a képi teljesítményen, csak majd leolvad a vga. Érdekesség, hogy az intel drivereket nem engedi telepíteni, mert elvileg nincsenek a gépemhez hitelesítve. Ami még nem oldódott meg az a heroes of the storm, továbbra is rettenetesen akad, de ez elvileg egy 2 éve fennálló bug bizonyos laptopoknál és nemérdekli a blizzardot.
Mennyi az a hőmérséklet amin belül még nem árt a vganak? Max teljesítményre állítás után 90 fokra befűtötte magát, aztán megemeltem a hátulját a jobb szellőzéshez, úgy 75re visszaesett.
-
-
Tibi09
tag
Sziasztok!
A laptopom (ASUS N751jx) egy éves, van rá még1 év garancia.
Szeretném kitisztíttatni, viszont a garanciát nem akarom elveszíteni, mit lehet ilyen helyzetben tenni? -
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Ismét jelentkezem az Asus G550jk gpu problémájával. Szeretném kideríteni, hogy a 850M-nek van valami hibája, vagy csak a játék nem azt használja-e, de rettenetesen akadnak olyan játékok amiket simán futtatnia kéne. (és régen futtatta is ~1 éve)
Már megpróbáltam nvidia vezérlőpultban globálisan és egyenként is beállítani a nagy teljesítményű kártyát, legutóbb a gpu-z szerint már dolgozott is erőteljesen a kártya mégis akadt például a heroes of the storm is minimum grafikán.
Örülnék ha valaki tudna segíteni kideríteni, hogy mi baja lehet a cuccnak és menjen-e szervizbe. Köszi. -
L4mie
veterán
Noh belekerült az SSD. szétszedésnél picit figyelni kell, de nem egy ördöngőség.
Ami vicces, hogy SSH-d-t írtak a leírásbanközben az 1TB os HDD mellett van egy 24GB-os
M2/2 es méretű SSD[link]
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Bolti win10-el rendelkező Asus laptopot szeretnék nullig formázni (a windowst tartalmazó titkos partícióval együtt). Ez a művelet garivesztéssel jár?
-
BIOS
tag
Amúgy érdemes lenne egy ASUS X552CL Intel Core i3 3217U 1.8 GHz 4gb 1600MHz-es notebookba beletenni + 8gb ramot? Ha igen akkor DDR3 vagy DDR3L? Mi a különbség?
-
David3
őstag
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek a tapasztalatomat. Felment a Windows 10, és nem a telepítő volt a hibás. Egy X550VX gépre szerettem volna feldobni USB-ről a rendszert, de a telepítés befejezésekor hibaüzenettel leállt. A megoldás: a partíciók létrehozásakor az alábbi műveletet kell elvégezni:
2. lehetőség:
Töltsd le a Rufust és azzal írd ki a telepítőt egy pendrivera UEFI/GPT módban. A fájlrendszer legyen FAT32! Ez lényeges. Ugyanis NTFS fájlrendszerről az esetek 99%-ban nem lehet UEFI módban rendszert telepíteni.
Az UEFI-ben engedélyezd a Secure BOOT lehetőséget.
Ezután indítsd a telepítőt, és amikor a partíció kiválasztásához érsz, akkor nyomd meg a Shift+F10-et és sorban add ki a következő utasításokat:
diskpart
select disk 0
clean
convert gpt
exit
exit (forrás)Ezzel a megoldással már végigfut a telepítő.
Keresőnek: freedos, windows 10, telepítés, hibaüzenet, asus x550vx,
-
kungzi
veterán
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, van egy Asus X550LB notim + win 10 pro-m.
Ha az újraindításra megyek, vagy frissítés miatt újraindulna a gép, nem indul újra, hanem mindig kikapcsol. Mi a bánat okozza ezt? Biztos a windows hibája.Pls valaki segítsen. Köszönöm
-
BIOS
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Adott egy Asus X552C típusú notebookom amibe alapból 4 Gb memória van. Vettem mellé + 4Gb-os Kingston DDR3 1600MHz-es memóriát, így most összességében 8Gb memóriám van.
Nem tudom eldönteni, hogy 800 vagy 1600MHz-en megy? -
frovery
senior tag
Asus X553 alaplapot keresek, olcsón. Esetleg olcsón reball céget.
Aki tud bármivel segíteni, megköszönném.
-
David3
őstag
Sziasztok!
Megvan az új gép, egy X550VX. FreeDos, de Windows 10-et szeretnék rakni rá. El is indul a telepítő, de megáll azzal a hibával, hogy: a telepítés egy sérült telepítési fájl miatt leáll.
Hol hibázok?
-
-
vettelf60
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan progit win 10-re hogy a notebook akksiját ne 100%-ig hanem csak 80%-ig töltse fel?
(ASUS K501LX)
Köszi előre is.
-
L4mie
veterán
Játékteszt, hőfokok nélkül akkuról, gondoltam megnyüstölöm szegényt.
Meglepően jól bírta.
energiamenedzselést átállítottam teljesítmény orientáltra.
A felbontást alulskáláztam 1600x900 ra mivel ez 16:9 és 14" on játékra fölösleges a FullHD, csak az fps-t eszi.
Nem láttam homályosodást.Diablo III:
High
65-72 fps / HDD-t tekerte akkor voltak kemény akadások, leesett 25-30 fps-re SSD megoldja.Overwatch:
Medium
45-50 fps
Ezt leteszteltem az integrált GPU val ispont fele volt fps-ben ugyanazzokkal a beállításokkal.
Tervezem még Hos, WoW, SC2, WoT, AwF, Witcher 3, Ori and the blind forrest tesztelését. Csak előtte legyünk túl az ssd-zésen.
Hőfokra annyit tudok mondani, hogy maga a gépház picit se melegedett, a levegőt a zsanérra fújja a gép, azt lehetne kv-tea melegen tartására
-
-
Gergosz2
veterán
válasz
David3 #27114 üzenetére
Laptop hűtők szart sem érnek. Ha egyszerűen rossz a laptop konstrukciója vagy éppen alul méretezett a hűtője, akkor a laptop alján lévő kis nyíláson befújt vajmi kevés levegő semmit sem fog érdemben hűteni.
Amúgy a szériára igaz a melegedés, vagyis inkább az, hogy 15.6"-os multimédiás, consumer laptopok egyszerűen képtelenek egy valódi négymagos procit értelmesen hűteni.
-
-
L4mie
veterán
válasz
David3 #27111 üzenetére
Driver:
Hát én amatőrnek számítok, de win10-et hagynám garázdálkodni, aztán ami drivert nem talál, kártyaolvasó, touchpad etc. azt gyártótól.egyetértek Gergosz2 -el, ez a hűtés talán egy U-s procit némi VGA-val elbír, de HQ-t...fene tudja....
figyelj a hőfokra, egy hűtőpadot vegyél alá, bár ha ez is a billentyűktől szopkodja a levegőt akkor lehet az se sokat segít.
/láma vagyok lapos témában/
-
David3
őstag
Sziasztok!
Holnaptól én is Asus felhasználó leszek, egy Asus X550VX-DM074D gépre esett a választás. Dell-ről térek át (Inspiron 3537), és azt szeretném kérdezni, hogy a feldriverezés az ugyanúgy működik, mint a Dell esetében? Ugyanis freeDos-os gépről van szó. Az Asus honlapján már néztem, szerencsére minden driver fent van.
Volt/van valakinek ezzel kapcsolatban jó tanácsa? Figyelni kell a megfelelő telepítési sorrendre?
-
L4mie
veterán
válasz
Dhampir #27109 üzenetére
hát remélem nem lett mértékadó/érezhető a hibajavítás utáni módosulás
tegnap frissítettem BIOS-t is így biztos hogy már a patchelt cucc van alatta. minden Skylake re érvényes volt? nem lehet hogy már valami javítottak kaptam?
Ráadásul anno a P67 es inteles hibát is benyaltam ami még a SATA2 vezérlőt nyírta ki random használat után.Végül 3k ért adtam tovább 3 év múlva az alaplapot, mert ahol vettem bolt közben eltűnt, és problémás lett a garanciában csere. -
Dhampir
félisten
Hirtelenjében pár cikk:
Hiba a Skylake processzorokkal
Azóta mindezt BIOS-frissítéssel orvosolták, de amint azt a tomshardware.com nyomán a Techkalauz írja:
Az ilyen hibák javításakor gyakori, hogy a visszaesés lép fel a teljesítményben, vagy nő a fogyasztás, de az Intel állítása szerint nem tapasztaltak ilyet a tesztelés során.
Mindezek ismeretében is egy kitudódottan hibás termékről van szó (ha AMD lenne, már szétalázták volna).
Szóval remélem, hogy még ilyen "aprócska", mikrokód-javítást igénylő hibája sem lesz az új Intel prociknak (vagy nem fogják kiszivárogtatni, ahogyan más gyártók sem hasonló esetben?)
-
Dhampir
félisten
válasz
Bkrisz9 #27106 üzenetére
Igen, mindenki egyetért, de közben mást (jobb esetben mást is) használ.
Egy nem céges felhasználó főként "mindenes" gépet keres, és aki notebookra vágyik, annak a mobilitást kell megfizetnie, cserébe lesz egy kompakt, svájci bicska-szerű eszköze.
Igaz, ami igaz, egy manapság kapható olcsó consumerre néha még ránézni is fájdalmas, de ha komolyabb gép kell (számomra a Workstation testesíti meg), az vagy több százezer forintba fog kerülni, vagy használt piacos ajánlatú lesz, vagy energiazabáló, áramkimaradás esetén összeomló (szünetmentes táp plusz kiadás, de elengedhetetlen annak, aki már átélte egy fontos munkamenetnek elvesztését), és igényesség esetén nem olcsó PC építése kerül terítékre.
(#27105) Furkoo
Remélem, hogy az új Intel már nem lesz hibás, mint a léket kapott Skylake.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Dhampir #27104 üzenetére
Én egyetértek velük. Én sem mindenkinek ajánlom mert az új áráért drága és van jobb ha gyengébb is.(én olcsóbban szereztem) Használtan más téma, garival szerintem vehető ha kell a VGA, ha nem akkor használt üzleti. Én is az általuk ajánlottnak titulált gépeket ajánlom és nem miattuk, a nagyrészüket én is megtapiztam. A hibaarányokról nem tudok nyilatkozni. Abban nekik hiszek.
-
L4mie
veterán
válasz
Dhampir #27104 üzenetére
picit jobb mint amiket én találtam.
K401UB röviden.
Na akkor a hiányosságok.
Kijelző:
- Fényes - TN
Billentyűzet:
- Nem világít.
Hűtés:
- Nem ítélkezem, még nem volt stresszelve, de szerintem gyengén fog muzsikálni ha picit jobban meghajtom mondjuk egy-két óra casual gaminggel.+++
Anyagminőség nagyon jó, Asust használók a környezetemben egyáltalán nem panaszkodtak sőt.
Azért kipróbálnám Kaby Lakkel és egy 10xxM es VGA-val DDR4-el fűszerezve a gépetde ez van, így is nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik a hiányosságokat is számítva.
-
Dhampir
félisten
Itt látható az X555DG szétszedése, és kibővítve némi bemutatóval.
(#27103) Bkrisz9
Na, majd adnak nekünk az "üzletisek", habár majdnem minden üzleti gép-hívő "suttyomban" consumer gépeken játszik.
-
L4mie
veterán
válasz
Dhampir #27101 üzenetére
[link] na meg is van a szétszedős videó
be kell szereznem ilyen csavarhúzót, 10 csavar meg egy ilyen fagyiskanalat
kár hogy nincs hang meghallgatnám mikor törik a klipsz és mikor pattan ki.
Akku 3 cellás, Ram 4GB forrasztott, 4 meg DIM ben van, de így szerencsére dual, 14" on nagyon kevés amikor dual ram engedélyezett.
Ahogy nézem van M2 SATA, de csak feles amit itthon szintén nem árulnak, nem is baj, mert SSD vel fogyasztás csökkenés meg súly és hő csökkenés is cél, ígyisúgyis kikerül a HDD.
Hűtőrácsot rakhatták volna a ventilátor elé, mondjuk lehet direkt van valami áramlási csatorna a plusz hűtés miatt...vagy sokat feltételezek?
sajnos az y50-70 en sikeresen eltörtem kb 4 et a klipszekből
, asszony tiszta hiszti volt, hogy most !!tönkretettem!! a gépét
hiába mondtam neki, hgoy híresen szarra sikerült ez a része a laposának, csak morgott aztán megnyugodott amikor visszacsavarás után látta, hogy nincs is baja
-
Dhampir
félisten
Talán a vékonyítás ára az, hogy egyre kisebb cellás akkuval, és nem egykönnyen eltávolítható módon beszerelve vannak ezek a gépek.
Az X555DG csak két cellás akksit kapott. A memória slotokhoz egy kis ablakon keresztül könnyen hozzá lehet férni, a többi valószínűleg a szerviz hatásköre marad.
A Lenovonál a porszűrő betét fojtja le a gépet. Az Y700 esetében csupán 11 darab csavart kell eltávolítani ahhoz, hogy akárcsak memóriát bővítsen a felhasználó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Lenovo ThinkPad X390 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA! Ár: 69
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest