Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huawei
tag
válasz
Benir8
üzenetére
Szia! Nem volt takarítva egyszer sem. Garanciás így nem nyúltam hozzá. Egyébként pátyolgatva volt végig a noti. Mindig asztalon volt használva, ágyban soha. Az enyém is lassan 2 éves. Még van kb másfél hónap garancia rá. Egyébként elégedett vagyok vele én is, ezt a ventizörgést leszámítva.
-
Huawei
tag
Sziasztok!
Van egy ASUS K501L notim és egy ideje már csúnya hangja van a ventilátornak. A mai nap viszont tényleg olyan hangja lett mint a fűnyírónak. Hangosabb sokkal mint eddig volt. Viszont abbahagyta a zörgést és most ismét csendes. Szerintetek garanciában lehet vele valamit kezdeni (mert még van rajta pár hónap gari), vagy elhajtanak? Ipon-nál lett vásárolva.
-
Huawei
tag
válasz
kolivanov777
üzenetére
Szerintem össze lehet vadászni a neten a drivereket. Én is ezt tettem, bár tény hogy még mindig van egy valami az eszközkezelőben amit nem telepített fel és lövésem sincs mi lehet az
Sok esetben a Win8-as drivereket is megeszi a Win7. Érdemes a telepíteni kívánt hardver gyártójának a honlapján nézelődni. Elvileg az én notimra sincs hivatalos Win7 driver támogatás mégis az van fent és hibátlanul teszi a dolgát. -
Huawei
tag
Sziasztok!
Van egy Asus K501 notim, aminek nagyon nem vagyok megelégedve a hangminőségével (fülessel). Az lenne a kérdésem, hogy tudtok e valami progit esetleg ami elkerülte a figyelmemet (AudioWizard fent van) és nem tettem fel, mert így nagyon szarul szól. Előtte egy Pavilion DV7 volt de összehasonlíthatatlanul jobb hang jött ki belőle (természetesen fülessel gondolom).
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Sok esetben a Win8-as drivereket is megeszi a Win7. Érdemes a telepíteni kívánt hardver gyártójának a honlapján nézelődni. Elvileg az én notimra sincs hivatalos Win7 driver támogatás mégis az van fent és hibátlanul teszi a dolgát.
Van egy X-Fi PCMCIA kártyám csak ugye nem érek vele sokat ezzel a géppel
Pyttawrx