Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonElvis
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Kipróbáltam ezt a trükköt korábban. Az a sárga vezeték, a ventillátor fordulatszám jeladója. Ha kikötöm, akkor a ventillátor állandóan maximális fordulatszámon pörög, ami nem annyira kellemes. Szó nincs arról, hogy bármi vezérelve lenne, csak pörög mint a barom. Csak pár percig hagytam így, utána viszakötöttem a vezetéket.
Ígyis terheletlenűl 55°C és terhelten 76°C a VGA hőmérséklet, és nem pörgetem rommá a ventit.
Persze ehez kellett egy újrapasztázás, és egy kis résnyitás az alsó burkolaton, hogy a hűtő friss levegőt tudjon beszívni.
A gyári ventillátor tápja elbírna még egy kisebb ventit? Szereztem egy mobil HDD szélkeltőt, azt megpróbálom rákendácsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx