- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DonElvis #16887 üzenetére
Ja hogy az csak szabályozza, hát úgy tényleg gáz mert hangos végig a gép, akkor meg sem csinálom ezen. A pasztázásról annyit hogy vagy 3-at már újrakentem, és ezeknél a gyári paszta olyan kemény volt rajta mint a kő, azaz feleslegesen is volt rajtuk. Ha jó minőségű pasztát használtak volna ilyen nem fordulhatna elő...Szerintem még 1 plusz ventit elbír, hiszen ha több perifériát is megtud hajtani usb-n keresztül akkor azt is.
Impressa: Ilyet használtan eszembe sem jutna ajánlani, mikor megjelent vettem én is egyet, kb 1 hónapig volt meg el is adtam. Annak idején otthon ágyból neteztem sokat, úgy felmelegedett hogy nem tudtam magam tartani, sz@r az egész...
"Mintha direkt ilyen manipulált beépített dolog lenne." ez ma már, szinte mindéről elmondható, és ha még felárat is fizetnél érte sem garantált a hosszú élettartam, sajnos.
Én több éve Dell Latitude gépekkel foglalkozom legtöbbet, azokba még nem csalódtam, ilyen 100 db-os nagyságrendben elmondhatom hogy 0 db meghibásodás eddig. Viszont persze a Dellnél is széria függő mert anno az n5010-esek olyan szarok voltak hogy szörnyű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest