Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• B-L-A-C-K

titán

válasz DonElvis #16887 üzenetére

Ja hogy az csak szabályozza, hát úgy tényleg gáz mert hangos végig a gép, akkor meg sem csinálom ezen. A pasztázásról annyit hogy vagy 3-at már újrakentem, és ezeknél a gyári paszta olyan kemény volt rajta mint a kő, azaz feleslegesen is volt rajtuk. Ha jó minőségű pasztát használtak volna ilyen nem fordulhatna elő...Szerintem még 1 plusz ventit elbír, hiszen ha több perifériát is megtud hajtani usb-n keresztül akkor azt is.

Impressa: Ilyet használtan eszembe sem jutna ajánlani, mikor megjelent vettem én is egyet, kb 1 hónapig volt meg el is adtam. Annak idején otthon ágyból neteztem sokat, úgy felmelegedett hogy nem tudtam magam tartani, sz@r az egész...

"Mintha direkt ilyen manipulált beépített dolog lenne." ez ma már, szinte mindéről elmondható, és ha még felárat is fizetnél érte sem garantált a hosszú élettartam, sajnos.

Én több éve Dell Latitude gépekkel foglalkozom legtöbbet, azokba még nem csalódtam, ilyen 100 db-os nagyságrendben elmondhatom hogy 0 db meghibásodás eddig. Viszont persze a Dellnél is széria függő mert anno az n5010-esek olyan szarok voltak hogy szörnyű...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés