Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zozo33

csendes tag

Sziasztok!
    Lenne egy problémám...
    K50AB notebookom van (de ez szvsz most lényegtelen) és szervízbe szeretném beadni, mert a gép túlmelegszik+néha lefagy és volt már olyan h kikapcsolt (valószínű csak egy takarítás kellene neki, mert a ventillátort nem hallom hogy szarakodna), de a a gép alján lévő matrica lekopott, így a sorozatszám csak a jótállási papíron+a dobozon van rajta. Az lenne kérdésem hogy ezt így elfogadják-e vagy a laptopon hol lehetne még megtalálni?
    (Igazából már Everest-tel elkezdtem keresni és találtam is vmit amire gondolom hogy sorozatszám lenne, de ott nem a SN szám van, hanem megegyezik azzal a számmal ami a dobozon MO számnak van írva(csak a végén 4 db számjeggyel ki van bővítve), amit ugyancsak nem tudom mit jelent.
    +A végére lehet egy nagyon idióta kérdés lesz:ha beadom egy másik szervízbe (nem pesti vok) és annyit kérek hogy tisztítsák meg, azzal elvszik a garancia? (Nem merem úgy beadni a hivatalos szervízbe, hogy ha nem látom magam hogy egyezik a két sorozatszám.)
    Bocs ha nem voltam elég érthető+a hosszúságért.
    (Természetesen nem feketén jutottam hozzá, még ha vkinek ez is eszébe jutna, hanem ajándékként kaptam,elméletileg egyeznie kéne a doboznak+gépnek.)

Új hozzászólás Aktív témák