Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Szoljatok lecci ha menet van
-
Qkac79
tag
Boldog karácsonyt fórumtársak!
-
Hummin
tag
Köszi a szervert! Ma benéztem 3 előtt, meg utána is voltam egy ideg, mikor többen jöttetek.
Először a Porschét próbáltam setupolni, de mindig mellément. Instabil volt a hátsó része. Utána a mercit próbálgattam. Aztán mikor egyszer visszatértem a gép elé, addigra valahogy újraindult. Akkor már nem léptem vissza. -
Qkac79
tag
Frissítve:
Név: Prohardver Forum Fun
Jelszó: PH2020
Szükséges DLC-k: Dream Pack 3, Porsche Pack III
Pálya: Spa
Autók:
BMW Z4 GT3
Lamborghini Huracan GT3
Porsce 911 GT3 R 2016
McLaren MP4-12C GT3
Mercedes-Benz AMG GT3
ABS: Factory
TC: Factory
Férőhelyek: 24
Discord -
Qkac79
tag
Frissítve:
Autók:
BMW Z4 GT3
Lamborghini Huracan GT3
Porsce 911 GT3 R 2016
McLaren MP4-12C GT3
Mercedes-Benz AMG GT3
Discord -
hhenry
őstag
valaki?
-
hhenry
őstag
Ma még lesz valaki?
-
JDMKid
tag
Egy következő bandázáson én is megpróbálok jelen lenni.
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Most valaki?
-
Qkac79
tag
válasz
guftabi96 #9477 üzenetére
Meg vettem a dlc-t brutálisan akciósak most a steam-en, autóztunk tusival egész nap. Tényleg igyekszem úgy állítani a szervert, hogy mindenkinek jó legyen, de ez egy nehéz feladat. Nektek kell kompromisszumra jutnotok. RaceRoomot én már annyira nem kedvelem, jó sokat Race07-eztem, de már nem szeretnék azzal játszani.
Remélem sokakkal sikerül találkozni. Hátha lesz belőle egy hosszabb ideig összejáró, kellemes társaság.
-
guftabi96
addikt
Ha már te csinálod a szervert, akkor olyan autók legyenek elérhetőek, amikkel te is tudsz jönni.
Szerintem mindenki túléli, ha nincs Porsche stb.Ilyen szempontból amúgy a RaceRoom nagyon jó. Ott elég ha 1 autóval rendelkezel a választhatóak közül és tudsz játszani a szerveren.
-
AtaWrc
aktív tag
Sziasztok
Ha nem gond, én is benéznék néha , ha az időm engedi. -
Qkac79
tag
Frissítve:
Autók: BMW Z4 GT3, Porsce 911 RSR 2017, Mercedes-Benz AMG GT3
Discord -
-
hhenry
őstag
Helló! Itt a discord szerver linkje: [link]
-
Qkac79
tag
Jó reggelt!
Amíg nem lesz jobb megoldás, indítottam egy szervert az autókázáshoz. Ez egy kvázi otthoni gépen futó AC szerver, szóval a szolgáltatótól eredő netes malőrökért, az esetleges bukfencekért előre is elnézést kérek, és kérlek kezeljétek ezt ennek megfelelően. A szerver alapvetően futhat 0-24-ben egészen január 6-ig. Az adatok hozzá
Autók: BMW Z4 GT3
Férőhelyek: 24Mindenféle segítséget kikapcsoltam, én így szerettem ezzel játszani, de igyekszem megtörni a tömeg nyomása alatt.
Ha valamin változtatni szeretnétek, csak szóljatok.
Jó szórakozást mindenkinek!
-
hhenry
őstag
Sziasztok! ha valaki esetleg most jönne egy kicsit én vagyok
-
-
tusi_
addikt
Akkor itt tartsuk a versenyzoi megbeszelest es mehet buli
-
tusi_
addikt
Megjott a 2070 Super es a 2080 Super is. 2080 megy vissza. Mehet a jatek fiuk, kerdes, milyen kategori legyen?
-
tusi_
addikt
Hat en lehet csak januarban leszek online. Maig nem jott meg a VGA-m, regit ma postaztam...
Kovetkezo het karacsony, de sztem nem lesz vga-m, ra egy hetre vendegek.
De nem adom fel a remenyt, meg szombatig meg johet. Ha csak kesobb jon, akkor szethajtom a picsaba es visszakuldom 14 napon belul es veszek mashonnan egyet
De ne felejtsuk el, jo lenne egy tarsasag, ahol lehetne korozgetni minden bajnoksagos szarsag nelkul -
-
Qkac79
tag
Elnézést kérek, a külső, bérelt szerver beállításait küldtem el neked. Nálam alap portokkal ment. Vannak porttartományok, amiket nem lehet használni, de azért elég sok marad, amin megy, nem gondolnám, hogy a szerver beállításainál lehet a gond.
Ha a routeren megvan az átirányítás, és a tűzfalon is átengedted a portokat, akkor bizony annak mennie kell. Diginél csak szimplán betelefonálsz és kéred a routolás kikapcsolását, ennnyi. Ellenőrizni úgy tudod, hogy egy bármilyen weboldalon, mint mondjuk a whatismyipaddress, meglesed mit ír IP címnek, és ha az egyezik a routered oldalán a WAN IP címmel, akkor nincs routolás, ha nem egyezik, akkor van és ki kell kapcsoltatni.
Ha a NAS-od eléred, az már jó jel, de önmagában nem jelenti, hogy nincs routolás, mert kérdés, hogy hogyan éred el. Közvetlen IP kapcsolaton keresztül, vagy valami neten keresztül kapcsolódó szolgáltatáson keresztül, és akkor még ott van az uPnP funkció is, ami bekavarhat. Nekem az ESET-től csak az Antivirus van, nem a Smart Security, mint nálad, nem tudom, hogy az mennyire veszi át a feladatot a Windows tűzfaltól. Lehet, hogy nem elég csak azon engedélyezned, ha mellette fut a Windows tűzfal is. Akkor mindkettőnél kell engedélyezni a portokat. Elsőre kicsit bonyolultnak tűnik a hálózat, de nem olyan vészes.
Első körben ellenőrizd a szolgáltatót, hogy routol-e, ha igen, kapcsoltasd ki, majd kapcsold ki a Smart Security-t és a Windows tűzfalat is és próbáld meg így. Így menni kell. Aztán egyenként kapcsold vissza a tűzfalat és próbáld meg a szabályokat létrehozni.
-
Qkac79
tag
Az ACC nekem is nagyon furcsa még, egyelőre kevésbé kedvelem a fizikáját, mint az AC-ét. Ettől függetlenül én is szívesen összefutnék körözgetni, holnaptól leteszem a lantot és szinte bármikor ráérek. Jelezzetek már itt valahogy, ha csatlakozhatok valahova. Megköszönném.
-
tusi_
addikt
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Valamikor két ünnep között egy közös nyomulás?
-
GalaHU
addikt
Egyre bonyolódik a helyzet, megpróbáltam megnyitni a Routeren azokat a portokat amiket nálad láttam, de egyiken sem lehet elérni, mókás módon 9078 UDP bezzeg lehet, pedig arra nincs is szükség (a routerben Both-ot állítottam).
A tűzfalamat az ESET vezérli, ott is próbáltam őket átengedni, de nem ment. A végén már az egész tűzfalat leállítottam pár percre, de úgy sem...
Szóval valószínűleg ez DIGI lesz...
-
GalaHU
addikt
Hello,
Ezeket az "Advenced Settings"-ben lévő portcímeket honnan vetted? Nekem alapból a Server Managerben 9600 és 8081szerepel.
A Server plugin (a második képen) szintén üresen volt hagyva (a tutorial videókon is így volt).
Egyébként pont ráhibáztál, Digi a szolgáltatóm. Honnan tudhatom meg mókolnak a WAN-nal? Amúgy a NAS-omat elérem kintről (kivéve a DS Cam-et, ez misztikus hogy miért nem) és a Simple port Tester progi szerint is kinyitnak, de megpróbálom a te adataiddal.
-
Qkac79
tag
Szia!
Nekem a lenti képeken látható beállításokkal ment gond nélkül.
Figyelj rá, hogy a routeren is kell a port átirnyítás és ha be van kapcsolva a windows tűzfalad, akkor azon is kell engedned a bejövő kapcsolatokat, az adott portokon, és/vagy az adott programnak. Windows 10 alatt már nem mindig segít a tűzfal kikapcsolása, bizonyos funkciói még akkor is mennek, fura módon.
Plusz a szolgáltató is bekavarhat, például a Digi szereti egy ideje plusz alhálózatba szervezni az előfizetőit, így a nálad a routerben látszó WAN címed, valójában egy digis, belső hálózati cím, és kintről egyáltalán nem találnak meg, külön kérni kell, hogy kapcsolják ki a routolást.
Maga a szerver egyáltalán nem eszik sokat, szerintem ha a játék is jól fut a gépeden, akkor bőven elfér mellette egy dedikált szerver. Memóriát már nem is fogyaszt, hanem termel.
-
GalaHU
addikt
Szeretnék egy privát szervert csinálni, csak mókából a haveroknak. Találtam a neten egy magyar videót, nem tűnik bonyolultnak a dolog.
Ha jól értem akkor a router oldaláról kell 2 port forward-ot beállítani, aztán szalad.
A kérdésem az hogy mennyire foglalja le ez a szerveresdi a gépet? Ugyanarról a PC-ről lehet rá csatlakozni és fps droppok nélkül játszani?
Vagy érdemes erre külön PC-t futtatni? (Elvben akad otthon még egy masina, de kényelmetlen ki-be ugrálni a cockpitből)
Ha van esetleg más tudnivaló ezzel kapcsolatban azt is szívesen veszem...
-
subaruwrc
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #9411 üzenetére
boner alert. -
PR0JECTNR56
addikt
Csak a saját konfigomról tudok nyilatkozni (specek az adatlapomon), ott teljesen elhanyagolható a különbség.
Ami szerintem a legjobban megterheli továbbra is a gépeket:
- nagyobb mezőny (30+ autó)
- éjszakai fényforrásokban gazdag pályák esti vezetéseknél (SX / unknown / Lebleum féle modern Le Mans layoutot ajánlom tesztelésre, jelenleg 1.6-nál jár legjobb emlékeim szerint)
- néhányan még az új Grass FX-el kapcsolatban is írták, hogy erőforrásigényes, de folyamatosan optimalizálja Ilja, nálam nem vett le semmit tapasztalataim szerintMondjuk most lehet én sem követem nyomon a legfrissebb experimental dolgokat (van még most Shader Patch-ben valami olyasmi, hogy bizony autókba szerelt fedélzeti kijelzőkön a pálya GPS képe valós időben követi a mozgásod), Legion közös projekt miatt egyelőre a showroomban / photoshopban vagyok elveszve:
-
subaruwrc
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #9404 üzenetére
-
Még egy kérdés:
A Custom Shader és SOL patchet bárhol bármikor tudom használni?
Pl egy online versenyen mások nappal 12 óra beállítással versenyeznek, de én be tudok állítani éjszakát esővel?
-
fatal`
titán
válasz
Nekem kézzel kellett telepíteni, mert a Content Managerben nem jelent meg azon a fülön semmi, még a fizetőssel sem. De nem bonyolult és tényleg baromi jó.
Ettől függetlenül sztem a Content Manager megéri azt az 1 eurós/dolláros donatet. -
-
válasz
FPS-ben ezek mennyit vesznek le?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
subaruwrc #9403 üzenetére
A gyári elég szerény menü helyett első lépésként Content Manager kell, van belőle ingyenesen a Lite verzió, pár eurós paypal donationért cserébe pedig a teljes (én az utóbbit ajánlom). Rengeteg mindent tud, amibe most nem is mennék bele, de a Content Manager felületén belül tudod letölteni a Custom Shader Patch névre hallgató remek kiegészítőt.
Utolsó lépésként még a SOL-ra lesz szükséged.Szerk.: Majdnem kimaradt, de még BLM Lights.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest