Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
akkor szerintem más se

-
Motion_Blur
félisten
Van valakinek Seat Leon TCR setupja Nordra?
8m53 alá nem tudok menni

-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
-
fess
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Köszi,így már megy. Eddig előlapira dugva is működött,a játék vagy a windows frissült úgy,hogy már ne menjen?
-
fess
őstag
Sziasztok!
Egy ideje nem játszottam, ma akartam,de a játék már nem ismeri fel a kormányt (dfgt). Olvasgattam, pár embernek a "steam nagy kép" kavart be, de nekem az se segített, hogy azon belül a játékvezérlőknél mindenhonnan kivettem a pipát. Mi lehet a gond? Amúgy logitech profilerben minden rendesen működik.
Már kezdem rohadtul unni, hogy mindig előjön valami driver probléma ezzel,anno a gáz-fék kiakadás,most ez, ennyire nyomják, hogy új kormányt vegyünk?
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
-
neilszab
őstag
WTCR felkészítő futam Nagy Norbival!

Rekordszámú magyar induló lesz most a hétvégi WTCR futamon, melynek a sikereihez mi is szeretnék hozzájárulni és segíteni a hazai versenyzőket a felkészülésben. Ezért most szerda este jól megkergetjük a Hungaroring-en a profi magyar pilótákat, egyelőre Nagy Norbi és Jedlóczky L. Márk már biztos induló, de Nagy Dani és Tassi Attila is lehet ott lesz a rajtrácson!
A részvétel nyílt, a gyakorló szerver 0-24 bárki részére elérhető..
Gyertek segítsetek megizzasztani a srácokat!
Infók itt: WTCR felkészítő futam
-
-
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Van itt valaki, aki RX 480/580-nal játszik? (vagy akár 470-570-nel).
Ha igen ezekkel a beállításokkal tudna nekem pár benchmarkot futtatni? (esetleg felmenni egy Nordschleife trackday szerverre és ott mérni egy kört (fraps-szal vagy bármilyen más programmal, ami tud fps-t logolni)
Előre is köszönöm!
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Az AC competezione nyári megjelenésének pontosításáról, áráról, akármilyen infóról van valakinek fejleménye?
2-3 hete én nem nagyon olvastam új hírt ezzel kapcsolatban...
Köszi -
Vettem humle-n egy ferrari 70 éves ünnepi pakkot, erre kifogynak kulcsból, azt írják hamarosan érkezik...
-
törölt tag
Nem fogsz benne csalódni, ér annyit mint egy hivatalos DLC, csak persze modder szinten árazva, ha ligázni fog vele valamelyik itthoni szimes csapat akkor pláne. Én nem, mert nem, de akkor is megvettem, és nem csalódtam benne, a nagy autók nagy pályákra valók, de kisebbek mint pl, a BMW 2002T az elvan szűk pályákon is...nem idevaló, de még az ilyen mikiegér pályákon is élhető mint ez:
[link] -
Chosen
addikt
DRM Revival kijött!
Elképesztően sok munkájuk van benne, azt hittem el sem fog készülni. Alig várom már, hogy kipróbáljam.

-
guftabi96
addikt
Humble Store: Festival of Speed
Akciós az alapjáték (12 euro) illetve sok dlc is. -
Gadfly
tag
Megkezdődött a jelentkezés a következő bajnokságunkra, és a korábbi tapasztalatok miatt esett a választás ismételten a Seat Kupára, de immáron egy újabb verzióval, ami nem más mint a TCR verzió. Kicsit erősebb és talán minden téren izgalmasabb mint elődje az EuroCup. Egy 5 fordulós bajnoksággal várunk mindenkit szeretettel! Izgalmakban gazdag, tartalmas szórakozást szeretnénk ismételten biztosítani mindenkinek.
További részletek: LINK
-
MasterMark
titán
Hello,
Xbox One-ra kontroller beállítást tud valaki? Nagyon érzékeny a kormány, nagyon nehéz így irányítani. Köszi.

-
Enton
addikt
Esetleg probáld meg ezt:
Van egy bizonyos szint miután már felesleges, illetve elvesznek infok a tulnagy erő végett, ez az ffb cliping amire vannak progik, hogy be tudd lőni. Itt ha rákeresel topikban a ffb clipping szavakra találsz sok hasznos linket leírást ezzel kapcsolatban.
Hogy tönkre tudja-e tenni, az már egy sok ismeretlenes egyenlet, de a nagyobb erő hamarabbi elhasználodás alaptézisből indulunk ki akkor a kérdésre a válasz igen. -
FR33
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést, hogy nem találom de tudtok dobni egy beállítást 920 kormányhoz?
Logitech szoftverben csak az érzékenység csúszkva van, ac-ben viszont van az ffb-s és visszacsatolásos rész beállítások. Tudom, hogy sokaknak ez egyedi lehet de hátha van egy arany közép út. Kipróbáltam ha felveszem ac-ben ffb-t 200-fölé, brutális erő...tönkre teheti a kormányt? Köszi -
guftabi96
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
The Big Assetto Corsa Competizione Interview (Part 2)
Seat Leon TCR Mod
"There have been some major changes compared to the Eurocup version witch was based on a 2014 version of the car. This is based on the 2018 UKTCR Series and I am so pleased to say that I have had help from a real life driver in the TCR UK, Carl Swift. He has provided me with information, stats and at every point I have sent him videos to see what his thinks and gain his feedback." -
sz_abika
addikt
Sziasztok,
szerdánként a tervek szerint útjára lesz bocsátva egy Need For Speed Carbon sztorijára épülő versenysorozat - Izomautók, Tuninggépek és Exotic szépségek.
Ha valaki nem szerete a tuningolással bajlódni, azok is jöhetnek bátran, mert fix gyári beállításokkal megyünk majd
Klubszerda - NyíltnapÜdv,
Szabi -
bajzal
őstag
Sziasztok!
Beraktam egy autót a játékban, de nem volt hangja. Találtam rá valami audio fix-et, bemásoltam, viszont most meg a többi autónak nincs hangja
Nem lehet valahogy visszacsinálni a játék újratelepítése nélkül? 
-
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nem feltétlenül neked ajánlom, gondolom Te hasonlóan lecsupaszított Win rendszerrel játszol, mint amit tuningoláskor használsz, de másnak hátha segít. Nekem megszűntek az apróbb akadások, nem mondom kicsit macerás végig csinálni de megéri, igaz csak akkor ha másra nem nagyon használod a gépet csak játékra

Papp Ati csinált egy videót az összefoglalóban benne van minden forrás anyag is, (azt most ne nézzük ő mivel játszik)

-
guftabi96
addikt
Láttunk már UE4 játékot, ami botrányosan futott, nem is egyet. (Lásd Pubg, ARK), szóval az nem garancia semmire, hogy UE4

subaruwrc
Tavaly sok embert láttam panaszkodni, hogy 1070-80-nal sok nekik a stutter,drop mindenféle játéknál. Nem tudom, hogy ezzel végül mi lett, és ki a hibás, de nem lehet, hogy "semmi baj nincs" a játékkal, gépeddel, szimplán téged is érint ez a globális probléma? -
subaruwrc
félisten
mitől van micro laggom ??
5930k ht off
1070 strix - 70 vagy 80 vagy 100% pwr limit - nem számít
60-120fps limit vagy unlimited - nem számítonline ping 30ms
nincs külső app engedélyezvejáték teljesen eredeti
27" lg ips panel
388.13 driver
1060 6gb-tal mintha nem lett volna

-
nemeth989
senior tag
Nem látom értelmét egy 2. számú játéknak a kihozását még pluszban. Azért elég nagy változtatások lesznek, szerintem simán tekinthető 2-es számú kiadásnak. Kap egy megreformált multi rendszert, rankeddel, ami nagyon kellett már neki. Remélem bajnokság szervezést is megoldják benne. (Szerintem ez a leggyengébb része a játéknak a multi rendszere.) Kap egy új grafikai enginet, fejlesztett fizikát, változó időjárást és napszakot éjszakát. Licenselt versenysorozatot, mi ez ha nem tekinthető egy folytatásnak? Attól, hogy nagyon tolják benne a Blackpaint, nem ez az alcíme, lesznek ebben is ugyanúgy formula autók is.
Én személy szerint nagyon örülök a bejelentésnek, főleg a multi részének, a játékot imádom, az early óta játszok vele. Remélem ugyanúgy fogják fejleszteni, mint a jelenlegi verziót. Akkor egy szavam se lesz. -
Segal
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
Egyszer biztosan erkezik az ac2 tehat tulajdonkeppen ez tenyleg az elofutara. Csak ugye egyelore ea lesz talan iden kijon belole de inkabb majd jovore, aztan talan jovore bejelentik az ac2-ot d3 ugye majd azt is ea-be es majd az is kijon belole valamikor.
Mimdegy egyszer ugyis lesz ac2 most oruljunk ennek a verfrissitesnek is
-
AMD_ok
őstag
Azt hiszem,azt is elore lehet beloni, hogy a kasztni es/vagy a motor/valto/futomuvet javits, amikor kiallsz es ha szukseg van ra, vagy semmit se javitson, csak cserelje a gumit es/vagy tankoljon. Van kulso app is ra, regebben azt hasznaltuk, de mar itt a a beepitett, igy azt javasolnam inkabb. A boxba menet (boxvonal utan), amig meg nem allsz, addig valamilyen gombokkal lehet varialni is a beallitasokon, de azt nem tudom melyikkel, elore be szoktam allitani inkabb
-
zeee
senior tag
Multiban hogy tudok bemenni a boxba? Elszámoltam az üzemanyagot, beálltam a boxba a helyemre, s nem történt semmi, nyomkodtam én össze vissza mindent, de csak Esc-el tudtam.
-
Sziasztok!
Assetto Corsával és Project Cars 2-vel szoktam játszani egy Logitech Momo-val (tudom kevés már én is érzem, de ez van most).
Az lenne a problémám, hogy project cars 2-ben sokkal élethűbb a force feedback, mint assetto corsában, nem érzem annyira a kocsi mozgását, miket érdemes állítani? Nem vagyok nagy szimulátoros csak néha megyek pár kört. -
guftabi96
addikt
válasz
távcsőves
üzenetére
racedepartment-en nézz szét, tengernyi sok mod van.
Nyilván sok kuka, de sok a meglepően jó is.
Illetve ha szeretnél online is játszani, akkor érdemes regisztrálni SRS-re. Ott az iRacinghez hasonló versenyek vannak. Rating alapján osztja be, hogy ellen mész.
Most a héten pont van TT Cup - Nürburgring. -
távcsőves
senior tag
válasz
guftabi96
üzenetére
Kipróbáltam, BMW M235I Nürburgring GP. És jó a fizika, de milyen jó! Ezek után nem rossz a Raceroom-é, de kicsit az "durvább" talán nem ilyen finoman érezni, nem tudom jobban megfogalmazni, ahogy melegszik a gumi, a fékek, zsír érzés.
Megtartom a játékot, de azért kicsit csalódott vagyok. Kell a Porsche DLC1 a GT4 Caymanhoz, kell a Ready to Race DLC az AUDI TT cuphoz és azt hiszem még kell a Red DLC is a Red BUll ringhez. Ez kb még 11 euro.
A grafika: a fények sokkal szebbek, ennek ellenére jobban futt ugyanolyan gépen. Ez meglepett és pozitívan.
Kontroller beállítás, menűk stb, hasonlóan bonyolult mint Raceroomban, megfelel.
Hang: Raceroomban ez az autó feláll a szőr a hátadon kategória, itt ez messze nem olyan életszerű.
Kérdésem lenne még, ebbe a játékba a Red Bull ringen kívül (mert az egy DLC része) , móddal lehet még pályát használni? Pl: Hungaroring? Kicsit kevésnek találom a pályákat, bár ami van az mind nagy névnek tűnik, kivéve Highland.
-
guftabi96
addikt
válasz
távcsőves
üzenetére
Az a baj, hogy így hogy megvetted, nem tudom, hogy mi történik, ha megosztom.
Van egy olyan érzésem, hogy így a saját példányodat fogja elindítani, de próba szerencse. Jelölj be steam-en, és megcsináljuk. (teamviewer kell hozzá, mert a te gépeden kell kell bejelentkeznem az én steam fiókomba, hogy meg tudjam osztani). -
távcsőves
senior tag
válasz
guftabi96
üzenetére
Igen, hát ez az, néztem én is a tartalmakat. Szóval én a BMW M235I , Porsche GT4, Audi TT CUP "erősségű" autókat kedvelem. Ezekkel mentem sokat Raceroomban. Ehhez kapcsolódó kérdésem, ebben a játékban is tök hülye az AI?
(Próbálom szimulátorosan kezelni a játékot, biztos királyok az ennél komolyabb gépek, de a faltól-falig kocsizásnak értelmét nem látom. Még tavaly beszereztem a Project Cars-t, de az kidobott pénz volt. Kevés nekem tetsző autó, pálya az még csak lett volna benne egy pár ami tetszik, de hogy két kerékkel füvön fordulva nem úszik el az autó, az több, mint érdekes. De nagyon szép a grafika, elismerem, és Radeon vga-n is jól fut, szóval ezt rendbe szedték tényleg, hogy dicsérjem is.)
-
guftabi96
addikt
válasz
távcsőves
üzenetére
Hát szerintem ez függ attól is, hogy te milyen autókkal szeretsz játszani.
Elég ügyesen osztották el a DLC-s tartalmakat, nehéz választani, hogy miket érdemes megvenni. Nekem kb minden DLC-ben volt olyan autó, amit nagyon szeretek (ezért "meg is kellett" vennem az összeset
)
És egyúttal ez azt is magában foglalja, hogy lett is sok olyan autóm, amivel szerintem 1-2 próbakörön kívül többet nem mentem. -
távcsőves
senior tag
Üdv!
Ismét akciós steamen a játék, és szeretném is megvenni. Van viszont gondom, alapjáték + milyen dlc-ket érdemes? Van 11 DLC, szeretnék segítséget kérni, mit érdemes vennem, ha szeretnék online versenyezni is.
-
guftabi96
addikt
-
Tottu
senior tag
Kerestem, de még nem találtam olyan topikot itt PH-n, amiben otthoni szimulátor építéséről lehetne beszélni. Engemet kifejezetten egy Super FOV setup megépítése érdekelne projektorokkal. De mivel még eléggé az elején járok pro és kontráról is jó lenne beszélni, hogy melyik a legjobb setup: 3 monitor, Super FOV vagy VR?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)