- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! MI a különbség a sima, az ultimate és a competizione között? Youtube videókon látom, hogy utcai pályákon, egyéb külvárosi utakon mennek. Ezek csak moddolva lehetségesek, vagy valamelyik verzióban benne vannak?
Köszi -
Win-T
őstag
LFM-en az heti Cadwell Park jó nagy mészárszék basszus... utolsó helyről indultam, de még így is lezúztak a vérbe fél körön belül, hiába próbáltam kimaradni a buliból.
-
PR0JECTNR56
addikt
Gyors téli ajánló az ünnepekre:
RSS dupla megjelenés az Audi R8 GT3 Evo 2 és Honda NSX GT3 Evo22 képében.
Még az év közepén indított közösségi projektem most vált publikusan elérhetővé Tidy-nál:
Lamborghini Countach LP400
Átevezve az ingyenes megjelenésekre:
Alfa Romeo TZ2
-
zsalesz
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #10291 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm ezt a leírást, nagyon sokat segített. Azt hiszem teljesen újra fogom rakni, és pontosan ebben a struktúrában ahogy ajánlottad. Kezdésnek ez jó volt, hogy mégis lássam mire számíthatok a modokkal. Jó lesz ez! Hálás vagyok!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
zsalesz #10290 üzenetére
A választott PP filter nem feltétlenül rossz, ugyanis ebben szerencsére nincs reshade, viszont a vörös égbolt vagy helytelen telepítés, rossz CSP vagy script lesz. Még mielőtt a teljes terminációra mennénk, mutatom mik a lehetőségek:
1.) Legfelül kb. középen a Weather Style névre hallgató legördülőmenü tartalmát mindenképpen érdemes ellenőrizni, hogy a megfelelő időjárás script fusson (a PP filter leírása elmondja melyikkel működik).
2.) Itt pedig jobb oldalt felül a Post-Processing főmenün belül a Filter névre hallgató opción belül tudsz váltogatni a különböző PP-filterek között. A legördülő menüben nézd meg melyik PP filter van a naturalból kiválasztva, mert lehet, hogy a Pure kompatibilis verzió fut, amely vörös égboltot rajzol neked.
Ha fenti két beállítás opciót megnézve sem lesz jó és CSP-ből a 0.2.0-át használod (ez az ajánlott), akkor valószínűleg a telepítés lesz kuka és a komplett AC telepítést újra kell majd húzni.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amit a jövőre nézve érdemes megtenni, mert non-destruktív telepítést és sokkal könnyebb cseréket tesz lehetővé a kritikus modulok esetében:
1.) AC telepítési könyvtáron belül kell egy mods névre hallgató mappa így - ha CM-ben felül a MODS tabre kattintasz, akkor ott tudod létrehozni - én új telepítésnél ezt ajánlom - windows intézőn belül pedig így fog kinézni:
2.) Ebbe a mappába olyan modokat érdemes tenni, amelyek elsősorban a játék funkcionális részéért felelnek, gondolok itt a CSP, a választott időjárás rendszer (Sol vagy Pure) PP filterek, speciális fixek.
A normál modok, mint autók vagy pályák mehetnek a szokásos helyekre (autóknál: assettocorsa/content/cars, pályáknál: assettocorsa/content/tracks).
Nálam a mods mappa így néz ki a gyakorlatban:
- CSP (nálam a preview2 verzió van fent, mert moddolok/tesztelek)
- Sol és Pure (mint látod ebben a könyvtárban mindkettő megfér)
- Sidekick (játékok belüli UI mod)
- stFlow (víz shaderek CSP kompatibilis megjelenítését intézi)
- PP filterek (C13 AEGIS, Photorealistic és trw_filter)3.) Ezek a fájlok mindegyike kicsomagolt állapotban van fent, a mappastruktúra pedig mindegyiknél azonos - erre nagyon fontos figyelni - két példát mutatok Sol és egy Photorealistic PP filtert:
Ha megfigyeled mindkettő esetében van a főmappa neve (Sol 2.2.9 és Photorealistic Filter), majd azon belül közvetlenül az AC fájlok jönnek (apps, content, system stb. mappákkal és fájlokkal).4.) Ha mindent bemásoltál amire szükséged van, akkor a CM-en belül benézül a MODS tabre és ezt a felületet fogod látni:
- Friss AC telepítésnél jó eséllyel szinte minden a bal oldali listában lesz (Available mods), amely a mods könyvtáradba tett elérhető modok listája.
- A jobb oldali lista pedig a telepített modok listája lesz (Installed mods).Mint láthatod nálam a CSP, Pure és a PP filterek, az stFlow shader és a Sidekick UI mod szerepel a telepített modok között, a Sol pedig bal oldalt van, nem telepített, de elérhető állapotban, mivel egyszerre csak 1 időjárás kontroller mod lehet aktív, de PP filterekből bármennyi lehet telepítve, hiszen a CM legördülő menüből kiválaszthatod, ami tetszik.
Az elérhető és a telepített modok közötti kategóriaváltást a középen lévő Enable illetve Disable gombokkal tudod variálni.
Ha raktál fel PP filter modot, de pl. valami miatt nem tetszik/nem működik:
1. Disable, aztán törölhető a windows intézőből az adott mappa
2. Kiválasztasz CM-en belül egy másik PP filtert (erre csak azért van szükség sima windows intézős törlés helyett, hogy ne kapjon sokkot a játék)Kb. ennyi az általános logika mögötte.
-
zsalesz
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #10287 üzenetére
Sajnos figyelmen kívül hagytam amit írtál és sikerült telepítenem a Racedepartment-ről a Natural Mod PP Filter 24-et. Eléggé el is keseredtem.
Az eddigi modolásom sikerként könyveltem el, ugyanis a CM, CSP, SOl trió zökkenőmentesen települt, teljesen le voltam nyűgözve a látottaktól, és attól mennyire emelték magas sziontre az amúgy is kiváló játékot.
Viszont most az említett telepítés után mikor szeretnék egyet gurulni (legyen az practice, race vagy bármi) folyamatosan vörös képet kapok a pályán. Természetesen ez mindegyik pályára igaz. Természetesen így játszhatatlan.
Van arra mód, hogy ezt az utolsó telepítést kitöröljem vagy kezdhetem előről az egészet?
A telepítést a CM-en keresztül végeztem. -
zsalesz
aktív tag
válasz
mert_csokis #10285 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
zsalesz
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56 #10286 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Ez így akkor alapnak jó is lesz! Ezeket felteszem, majd ismerkedem az új felülettel aztán belevágok a minőségi modok telepítésének.
Tényleg köszönöm! -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10286 üzenetére
Még egy dolog a fentiekhez: bármi történjék PP (Post-Process) Filterek közül olyat ne telepíts amelynek a neve a Reshade kifejezést tartalmazza, mert az alkotóik nem tudják, hogy mit csinálnak.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
zsalesz #10284 üzenetére
1. CM (Content Manager)
2. CSP (Custom Shaders Patch)
3. Sol vagy PureÍgy érdemes kezdeni. A CM mint a neve is mutatja egy nagyon hatékony tartalom kezelő és indítófelület, sokkal gyorsabb mint a játék gyári kliense és lényegesen jobb is minden tekintetben.
A fentieken felül tartalmazza a beépített CSP telepítőt (ha a későbbiekben esőt is szeretnél a szimulátorba, akkor a fizetős CSP erre található).
Sol vagy Pure kérdésben: mindkettő egy időjárás/napszak/évszak kezelő modul ugyanattól a fejlesztőtől, a Sol a régebbi és ingyenes, a Pure az újabb és fizetős kivitel.
A modoknál manapság már alapkövetelmény a fenti trió, a nevemre rákeresve a fórumon belül kizárólag minőségi modokat találsz, olvass vissza nyugodtan.
#10285 mert_csokis
A Hungaroringhez nem fűznek nagy reményeket, de jelenleg ez a csúcs belőle (lézer-szkennelt darab). -
mert_csokis
senior tag
válasz
zsalesz #10284 üzenetére
Az utóbbi napokban kezdtem el én is nézegetni a kínálatot. Az a baj, hogy hatalmas a merítés, és az ember bele tud fáradni egy idő után.
Van jó néhány oldal, ami AC mod-okkal foglalkozik, ezért ebben is el lehet veszni.
Eddig az jött le, hogy a RaceDepartment kb. az origó, ha AC mod-okról beszélünk.
Google fiókkal be lehet lépni, hogy letölthető legyen az adott tartalom.
Meg egy rakás YT videó a témában. Mindenki mást mond ugye, de sokszor fedik egymást az ajánlások, ezért lehet találni gyöngyszemeket.
Most 3D fák mod-ra vadászom, mert az nagyon feldobná az összképet. De csak néhány pályára csináltak ilyet. Olyat nem találtam eddig, ami egységesen kicserélné az összes pályán.
Meg egy normális minőségű Hungaroring-et keresek, mert az nagy kedvenc az ACC-ból. De amit eddig próbáltam, az nagyon gagyi volt. -
zsalesz
aktív tag
Sziasztok! Új vagyok PC fronton most tértem át konzolról. PS4-en is az egyik kedvenc sim-em az AC. (Mondjuk ott sok választás nincs is...) Rengeteg videót látok ahol különféle mod-okkal teszik még inkább "kívánatossá" ezt az amúgy is kitűnő játékot. Viszont mivel nagyon kevés időm van játszani (vagy inkább úgy fogalmaznék nincs annyi amennyit szeretnék erre a hobbira szánni), így most nem szeretném az időmet a teljes fórum visszaolvasására áldozni. Egyszer persze meg fogom tenni...
Itt jönne a kérésem. Valaki tudna esetleg egy leírást adni, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy a modokat tudjak telepíteni? Az sem baj ha szájba rágós mert mint említettem is eddig konzolos voltam, PC "szűz" vagyok.
U.i.
A csalódástól is szeretném megóvni magam ezért ajánlást is megköszönök arra vonatkozólag, hogy mely mod-ok ajánlottak és melyeket kerüljem messziről.Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék!
Minden jót!
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Van valami ajánlás, hogy a virtual steering wheel rotation limit-et hány fokra érdemes állítani? Billentyűzettel játszom. -
PR0JECTNR56
addikt
A legnépszerűbb nyílt, városi pálya frissítést kapott:
Shutoko Revival Project v0.9.3 PTB1 (Public Testing Build)
Mint a PTB név is mutatja, egy publikus tesztelésre szánt variánsa a pályának, de tekintve az egyes verziók közötti több hónapnyi várokozási időket, valószínűleg ez lesz a standard minden olyan helyen, ahol ezt a pályát használják.
20 klasszikus versenyautó a 60s évekből, Bazza és csapata jóvoltából. A tömörített fájl formátum miatt lehet a Windows false-positive vírus riasztást küld egy jól sikerült MS frissítés óta.
Zárásképpen az RSS-től is érkezett némi bemutató abból, hogy mi várható a jövőben:
Porsche 963 LMDH és Honda NSX GT3 EVO
-
nagyArc
tag
Race Cancelled
Ez miért van? Felraktam a Content Managert. Ha ebből akarok csatlakozni egy szerverhez, akkor többnyire a "Race Cancelled" üzenet a vége (de nem mindig), és lelök. Ha az Assettoból csatlakozom ugyanehhez a szerverhez, akkor beenged. Van-e egyáltalán annak valami előnye, ha a Content Managerből csatlakoznék? -
Laby
őstag
LFM-be (lowfuelmotorsport, iracing-hoz hasonló online versenyzés rendszer) bekerült az Assetto Corsa. Mx5 kupa, és LMP3 két széria megy, eléggé népszerű lett egyből. Hátha érdekel valakit.
-
.LnB
titán
Sziasztok,
Nem szeretnék így közbe pofátlankodni a topikba, de ez jött velem szembe az előbb, és kegyetlenül letettem tőle a hajamat: [link]
Régen játszottam az AC-vel, de el nem tudtam képzelni, hogy ma már ilyeneket is bele lehet hegeszteni.Gondolom ez egy tonna mod eredménye mi?
-
PR0JECTNR56
addikt
Az RSS-nél Black Friday akciók, valamint egy új autó megjelenés:
-
David888
tag
Sziasztok. Valakinél nem lapul a tavalyi hivatalos TCR mod? Sehol nem tudom már beszerezni, pedig ingyenes volt.
-
PR0JECTNR56
addikt
Két korábban fizetős mod vált ingyenessé, valamint egy eleve ingyenes megjelenés:
Lamborghini Veneno
screenshot kreditek _vector25-nek járnak.
-
PR0JECTNR56
addikt
-
bnorci71
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10266 üzenetére
+JulesTS
köszi -
JulesTS
addikt
válasz
bnorci71 #10263 üzenetére
Igen, a Content Manager "kötelező", a CSP használata meg a liga versenyeken követelmény is szokott lenni...
A letöltött mod-ok meg egyszerűen telepíthetők vele, a mod tömörített fáljt simán áthúzod a CM ablakra, és utána a "három csík" menü alatt csak egy install-t kell nyomni... -
bnorci71
addikt
válasz
JulesTS #10262 üzenetére
köszi
HVML oldalra rátaláltam, de én még inkább magamba megyek bár a kár csak virtuális lenne, de nem tenném tönkre más küzdelmét, játékátAz autót innen töltöttem le, de a skint nem találtam. Elég vakon vagyok még a dologba, amin az angol nyelv hiánya sem segít.
De a Chrome böngésző barátom
Látom már a Managert is ajánlott felrakni akkor majd ezzel kezdem. -
JulesTS
addikt
válasz
bnorci71 #10261 üzenetére
Itt fent van csomo festés:
https://v8scorsa.weebly.com/
HVML-ben most épp ezzel megyünk szerdánként (bár mostanában megcsappant a mezőny...). -
bnorci71
addikt
válasz
bnorci71 #10260 üzenetére
Na a pálya ugye pipa, kellene oda való autó, letöltöttem az első Supercar V8 modot ami szembe jött be is másolgattam.
Megtalálni kicsit nehéz mert fogalmam nincs melyik márkához rakta be de az össze között lapozva megvan. Belülről ugyan úgy se látom milyen a festése de csak jobb lenne ha nem egyszínű lenne gondolom ahhoz kel a skin-t letölteni keresni.
Van esetleg ajánlott pak ami egyben van ? -
bnorci71
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10259 üzenetére
siker -
PR0JECTNR56
addikt
-
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Guglival kerestem rá a Bathrust Mount Panorama pályára, van több találat több oldalon, melyiket érdemes letölteni, vagy mindegy?
-
jozsi252
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #10256 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
jozsi252 #10255 üzenetére
Ezek mindegyike mod lesz, néhány a legismertebbek (ingyenes) modok közül:
Shutoko Revival Project (Tokió C1 körgyűrű)
Union Island
Pacific Coast Highway
LA Canyons
Shutoko-t a Youtube videó leírásában lévő Discord szerverhez csatlakozva tudod letölteni, a másik háromhoz pedig egy ingyenes Racedepartment fiók kell csak. A Shutoko nem csak a legjobb nyílt úthálózatú pálya, de a videó magát a teljes telepítést is bemutatja, így célszerű azzal kezdeni. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Jó ideje már nem játszottam a játékkal és lenne egy kérdésem vele kapcsolatban. Youtube egyre több videót dob fel amikor amolyan open road pályákat használok, vagyis normál közutat. Ezek már benne van a játékba vagy külön kell letölteni őket? Ha igen tudtok benne segíteni hogy honnan lehet?
Köszönöm szépen!
-
ricsiv92
tag
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Gt7 és Forza után laza gurulásra vágynék. Milyen ingyenes "free ride" addonok és grafikai csomagok elérhetők most. Tiktok-on rengeteget látok, de vagy istentelen drága packokat kínálnak, vagy nincs megnevezve a kiegészítő. Help?! -
Benyaking
aktív tag
Itt egy húzott 4770k val és titan x el nyomja eleg nagy felbontáson, bár csak 1 autóval.
https://youtu.be/4jBIP7LgoDY?si=GNKvj8bu5_2kHtt_
Inkább a nagyobb felbontás felé mennék mert szeretnék majd egy ívelt ultrawide monitort.
Egyébként a játék intel vagy az amd procikat szereti jobban? Illetve vgaba? -
biker
nagyúr
válasz
Benyaking #10248 üzenetére
a 4770 is elavult keményen, meg a 4460 is, amellé a 3080 overkill. egy rx580 helyett egy 3060ti ehhez a procihoz elég, a 12G-s valami msi gaming x verzióval, én azzal nyomtam sokáig egy i5-11600-al, és tudja a 70-100fps-t fullhd-ben, még 2560x1080-ban is kierőszakoltam, meg ugye van dlss is
-
Benyaking
aktív tag
Sziasztok! Acc hez milyen gép ajánlott 3800x1080 körüli felbontásra?
Jelenleg egy i5 4460, 16g ram, rx580 on fut fhdba de már ehez is kevés. 40-50fps van verseny közbe.
Egy i7 4770 meg egy vga csere megoldaná a gondot (pl rx3080 10g)?
Vagy már elavult ez a gép? Őszintén szolva nincs kedvem elkölteni 4-500e ft ha megoldható lenne 200ból is. -
PR0JECTNR56
addikt
Az RSS ismét lecsap, nem is akármivel:
-
PR0JECTNR56
addikt
Új URD autó, ezúttal az aktuális GT3 mezőny egyik legfrissebb darabja:
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10243 üzenetére
Valamint érdekes helyzetek egyike, amikor az URD új megjelenése is ez az autó:
-
PR0JECTNR56
addikt
Ez a nap is eljött végre Spearmint-nek hála:
-
PR0JECTNR56
addikt
Valamint új RSS megjelenés, ezúttal a GT-M Lux V8 (Lexus RC F GT3).
-
PR0JECTNR56
addikt
Mitsubishi Lancer Evolution V GSR Yuki-tól ismét.
-
PR0JECTNR56
addikt
Porsche 911 GT3 (996) whistleblower jóvoltából.
-
PR0JECTNR56
addikt
Toyota Celica GT-FOUR (ST205) Yuki jóvoltából.
-
Motion_Blur
félisten
Szingapúr 2023 layout esetleg megvan valakinek?
Csak fizetősben találtam meg. -
PR0JECTNR56
addikt
-
GTR Masters
csendes tag
Szep.21-én startol a GTR-Masters őszi Lotus Evora bajnoksága!
Az idei év, őszi Assetto Corsa-s bajnokságában egy olyan autó volánja mögé ülhetünk, mely azok számára már ismerős lehet, akik részt vettek nyári bajnokságunkban. A versenyautó pedig nem más, mint a Lotus Evora GTC. A megalkotásához a Lotus Racing az Evora GT4-esnek a hajtásláncát érintetlenül hagyva átültette a GTC-be, ami azt jelenti, hogy ugyanaz a 450 lóerős, 4,0 literes V6-os motor hajtja meg, nem kevesebb mint 460Nm-el. Ezúttal kisebb pályákon is próbára tesszük, így a dinamikusabb oldalát is megismerhetjük. Az idény 7 versenyből áll, melyet a már megszokott 2x30 perces, fordított rajtrácsos futamokon kívül, 2 darab 1 órás futam fog színesíteni. A hosszabb futamokhoz természetesen hosszabb pályák is társulnak, mint például Kyalami, vagy Slovakiaring. A 7 versenyből, a legjobb 5 helyezést számítjuk bele a bajnokság végeredményébe.
Az egyéni cím megszerzése mellett, idén ősszel ismét harcba szállhatunk a csapatbajnoki címért is!Versenynaptár:
1. 2023.09.21 - Okayama
2. 2023.10.05 - Zolder
3. 2023.10.19 - Slovakiaring
4. 2023.11.02 - Jarama
5. 2023.11.16 - Poznan
6. 2023.11.30 - Kyalami
7. 2023.12.14 - VirginiaAz autók/pályák, illetve a gyakorló szerver is mindenki számára nyitott, így könnyen kipróbálhatod magadat. Csatlakozz Te is a mezőnybe! További részletek, indulási feltételek, infók: http://gtr-masters.hu/tema/7801
-
Win-T
őstag
A kisebbik SSD-mre van telepítve a játék és a rengeteg letöltött pálya és autó miatt lassan kezd megtelni. Ha Steam-el átpakoltatom a nagyobbik meghajtómra, akkor az visz magával minden letöltött, utólag hozzáadott tartalmat vagy csak a játék eredeti fájlait? Content manager mennyire jön zavarba ha áthelyezésre kerül a program másik meghajtóra?
-
PR0JECTNR56
addikt
Új RSS megjelenés, a bajorok LMDH/GTP endurance autója képében, avagy BMW M Hybrid V8:
-
Chrys_
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10232 üzenetére
Érdemes lenne ilyen infókkal egy topik összefoglalót nyitni.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Chrys_ #10231 üzenetére
Itt alapvetően két fő kategóriával érdemes számolni, a vállalkozásként működő szimulátoros csapatok (RSS, URD, VRC stb.), illetve a független modderek (Tidy, whistleblower, Spearmint stb.):
A vállalkozásként működő csapatok szinte exkluzív módon versenyautókat építenek, a fizikához szükséges információt modern GT3 autók esetében nagyrészt ázsiai csapatok (GT World Challenge Asia sorozat magáncsapatai pl.) biztosítják, illetve néhány európai magáncsapat.
Régebbi vagy nagyon új autók esetében konzultáció a gyártóval, Goodwood Festival of Speed, magántulajdonban lévő pályanapos autók (pl. Le Mans Classic széria) telemetriai adatai, illetve a hivatalos karbantartási és szerelési dokumentációk beszerzése adja, amely az autó fizikai tulajdonságait is részletezi.
A minőségre adó független modderek esetében többnyire az utcai autós megjelenések dominálnak, ilyenkor a közösségi fizikai tudásbázisa (pl. a Tashi's Car Data Reference Center), fizikára specializálódott modderek (Arch, baker stb.) illetve a magánkapcsolatokon keresztül beszerzett technikai dokumentációk képezik az autó fizikai alapjait.
Hogy az eredeti kérdést is megválaszoljam: A fenti trióból a Tributo és a Z Performance fizikája egyedi, a Huracanból értelemszerűen a Kunos már elvégezte a munka alapjait, így ott a Kunos fizikai modelljére épül sok szerkesztéssel, hogy a Sterrato újdonságai tükröződjenek benne (pl. futómű fizika).
-
Chrys_
addikt
Jól néznek ki ezek az autók, de a fizika mire épül? Egy már a játékban lévő autóra, és így csak a kinézet más?
-
PR0JECTNR56
addikt
Az első tisztességesen kinéző Nissan Performance Z is megjelent Tidy jóvoltából, 5 USD-ért vehető birtokba.
Valamint egy remek ingyenes megjelenés is jött a Tidy és Tim Miles kooperáció jóvoltából, a Lamborghini Huracan Sterrato:
Screenshot kreditek prof_frank-ot illetik.
-
PR0JECTNR56
addikt
whistleblower visszatért, ingyenes Ferrari F8 Tributo-t hozott. CSP kell hozzá.
-
PR0JECTNR56
addikt
A modern Gran Turismo szériából ismert Circuit de Sainte-Croix AC verziója is révbe ért leBluem jóvoltálból, külön érdekessége az animált, zászlókkal szurkoló nézőközönség.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10193 üzenetére
Az autóból azóta készült egy hasonlóan kiváló minőségű, de ezúttal ingyenes verzió is:
Letöltés a videó leírásában lévő linkről. (Nissan Skyline GTR R33 V-Spec)
-
madmike
őstag
Sziasztok,
Most vettem meg az AC Ultimate-et PS4-re. G29-el játszok.
Új még nekem a Playstationos vonal. Van itt is lehetőség moddolni a játékot? Pl be lehet rakni openworld mapot valahogy?
A játékon belül nem sok beállítást találtam ami a kormányra vonatkozik. Érjem be azokkal vagy van mód valahogy jobban személyre szabni a kormányt? -
Ablakos
őstag
Néhány online helyen van ks_ferrari_% (250_gto; 288_gto ) hiányom. Nekem minden dlc-m megvan és úgy gondolom ezek az autók benne vannak. A CM nem tudja letölteni a hiányokat. Hogy lehet ezeket az autókat pótolni?
-
PR0JECTNR56
addikt
-
biker
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #10219 üzenetére
köszi, mármint a gyári steames assetto corsa dedicated server app? vagy milyen beépített szervermenü?
Ezen a gépen nem fut az AC egyébként, sem a content manager nincs fent, ez csak szerver -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10217 üzenetére
Köszi!
A Porsche már be is állt a garázsba!
-
biker
nagyúr
Üdv, szeretnénk a sok raceroom és ACC mellett egy AC szervert is indítani magunknak, van saját szerver is
Merre induljak el? Google-ben mindenhol a szerverhostingok jönnek fel a keresésre, vagy really simple solution de olyat írnak, hogy csak free roam, race és qualy nem megy a megoldással.
Valami értelmes és jó leírást merre keressek?
-
PR0JECTNR56
addikt
URD Darche 992 GT3-R 2023
(Screenshot - Jixto)
RSS Formula 1986 V6
-
Ablakos
őstag
Esetleg setup xchange.
-
cibus
senior tag
Napot!
Hol lehet nézni jó autó beállításokat? A futómű geometriát hogyan szoktátok belőni? Van erre valami app vagy oldal esetleg?
Köszi -
cibus
senior tag
Jó napot!
Tegnap végre bevásároltam az assetto-t
Esetleg tudjátok mondani, hogy kezdetben milyen modokat szükséges/ajánlott telepíteni? -
PR0JECTNR56
addikt
A GTM csomag részeként új RSS járgány, ezúttal a Mercedes AMG GT3 EVO:
-
GTR Masters
csendes tag
Július 6.-án indul a nyári, Lotus Evolution Assetto Corsa bajnokság!
Az 1948-ban alapított, idén 75. születésnapját ünneplő Lotus márka előtt hajtunk fejet a 2023-as nyári Evolution bajnokságunk során, ahol igyekeztünk híres és/vagy a közösség által kedvelt autókat beválogatni. A felállás ismételten: A korosabb autóktól indulunk és ahogy haladunk előre a bajnokságban, egyre modernebb masinákkal fogjuk a virtuális aszfaltot koptatni. A formula autók kedvelőinek igazi ínyencségek állnak majd rendelkezésére: Jim Clark Lotus 25-je, Emerson Fittipaldi Lotus 72D-je, vagy Ayrton Senna által hajtott Lotus 98T, és végül, de nem utolsó sorban az Assetto Corsa közösség nagy kedvence: A Lotus Exos 125 Stage 1, hogy egy kis modern F1 életérzést is át tudjanak élni!
Akik szívét kevésbé dobogtatják meg a Formula autók, azok se búsuljanak: Lotus 7 (Caterham R300), Lotus Exige 240R, Lotus Evora GTC és Lotus 3-Eleven autók állnak rendelkezésükre!
A 8 fordulós bajnokság futamain való részvétel teljesen nyílt, ingyenes, a versenyzőkkel szembeni egyetlen elvárás a sportszerű magatartás, valamint a versenytársak és a fairplay maximális tiszteletben tartása mind a pályán, mind azon kívül!Versenynaptár: [link]
Várunk minden régi és új versenyzőt, sok sikert és jó szórakozást kívánunk!
További részletek, indulási feltételek, infók: http://gtr-masters.hu/tema/7792 -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Most ugrottam be az AC világába, picit élvesztem a modok között (sok Sim-em van, direkt a moddolhatóság miatt vettem).Amiben segítség kellene:
- HQ grafikai és hang pakk
- VR mód (ha kell külön)
- ha van egy nagy, komplex autó (főleg a "casual" vonal) és pálya csomag
- stream-ekben láttam "sima közúton", forgalomban vezethető modotElőre is köszi!
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
subaruwrc #10202 üzenetére
Én már belefáradtam az ACC-ba setup ügyileg. Már nem tudom hány órát öltem bele a jó autó beállításokba. Az ezelőtti verzióban olyan setupot lőttem a Porsche-nak, hogy 3 órás futamokat minden gond nélkül küldtem le. Azon a pár online versenyen is elég jól szerepeltem amin elindultam.
Most megint változtattak a fizikán, és az addigi stabil autót most nem tudom az úton tartani.
A tököm tele van van vele. Ez már a harmadik ilyen drasztikus változtatás.Úgyhogy én elengedtem ezt a szenvedést. Most megint olyan az egész mint a takony.
Itt meg a Super Gt 500-as autókkal most jól elvagyok.Szóval most itt taposom a 3-4 órás versenyeket, teljes megelégedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest