Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
PapírVilla
üzenetére
GreenManGamingon 27 EUR

-
Debilon
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Macau mindig nagy kihívás, régebben más szimekben is használtuk és rohadtul utáltam

-
Debilon
addikt
ez az MS cucc kelleni fog a driver update rejtéséhez:
plusz a W10 topikba is keresgélhetsz
-
Debilon
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
kiindulva a rF és Race-hez való és működő ugyanilyen app-ból, megéri az árát (szerintem), főleg ha az AC is készen lesz
-
Debilon
addikt
válasz
dragonfx
üzenetére
nincs update pack, ez egy early access progi, fokozatosan pakolják bele az autókat/pályákat vagy csak hibajavítások jönnek a frissítésekkel majd egyszer csak készen lesz
race nincs, special event részben lehet menni az előre beállított AI-k+pályán
van practice és hotlap ami működikpár dolog még ne, vagy nem úgy működik sokszor ahogy kellene
de ha megvetted akkor steamen úgyis frissül rendesen általában 2 hetente (ha jól emlékszem)assetto corsa hivatalos oldalon le van írva mik lesznek benne az 1.0-ba és mik lesznek a DLC-k hozzá nagy vonalakban
-
Debilon
addikt
nekem sokkal jobb lett az előzőhöz képest, de 458-as mennyire alul kormányzott (nekem, nem tekergettem benne semmit sem, nem is néztem lehet-e set-elni) az félelmetes, csak túrja az orrát, gázzal lehet javítani, egy értelmes tempós kanyart Mugellóban alig bírtam megcsinálni, 2:17,xxx idő megy csak, minden assist off

Bale_e: nálam megy rendesen a showroom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest