- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10170 üzenetére
Köszönöm!
Bíztam benne, hogy esetleg van már valamilyen egységes gyűjtőhely, de akkor még mindig úgy kell összevadászni őket
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #10168 üzenetére
A Reboot Team pályáit hol lehet most megtalálni, hol teszik közzé a legújabbakat vagy a frissítéseket?
Nagyon régen ugye volt egy wix-es oldaluk, de az már évek óta le lett lőve. -
guftabi96
addikt
válasz
Barell #10124 üzenetére
Szia
Innen lehet letölteni
Csinált a srác egyébként Brezova és Tököl modot is.Más: már egy ideje nem szimulátorozok, de ezért lehet előszedem a kormányt:
RSS Porsche 919 Hybrid Evo -
guftabi96
addikt
Škoda Octavia Cup 2008
Kis nosztalgia az rFactoros idők emlékére. -
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
Hamarosan érkezik a TMM-től a Cupra León TCR
Ők készítették a Skoda 130RS, Skoda Octavia Cup és a Tatra 603-as modot is.
-
guftabi96
addikt
(#9836) PR0JECTNR56
Úgy tűnik, mintha a VRC ugrott volna egyet minőségben. Régebben azért voltak problémák a fizikával, de ahogy látom mostanában nagyon dicsérik a modjaikat.
Pl a Dallara IR18-as modjuk pl tényleg elég rossz volt eleinte és nagyon bután viselkedett az az autó. Még volt is hozzá RaceDepartment-en mod, ami kijavított számos hibát a fizikájában.
Viszont azt is frissítették és a legújabb verzió már sokkal jobbnak érződik. -
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9771 üzenetére
Ezekkel a BK Studio-s GT3 modokkal valami nem gömbölyű.
Mind a 2 hibát dob indításkor és utána újra kell indítanom a gépet, hogy a Sol működjön.
Bug reportban más is írta, hogy rossz neki.
Csp 0.1.68 és 0.1.69-cel is próbáltam.VheEth Hockenheim-et is portolta Automobilistából.
Remélem itt nem áll meg és lesz még több AMS-ből ismert pálya. -
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9760 üzenetére
El is siklottam a válaszod felett
Persze, az tiszta sor, hogy a GT3 népszerűségével nehéz szimulátoros vonalon versenyezni.
Szerencsére az RSS nagyon a kedvemben járt és karácsony alkalmából egy igazi csemege került fel a boltjukba:RSS Hyperion 2020
Illetve a RSS GT Pack-hoz is érkezett egy frissítés.
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9758 üzenetére
Szép, meg jó, de továbbra is az a kérdésem, mint a BMW megjelenésekor volt: mi szükség van erre az ACC mellett? Sokkal jobban örülnék neki, ha valami másra fordítanák az erőforrásaikat: akár egy V8 Supercar, akár egy LMP2/3 vagy DPi autó vagy ha már mindenképpen GT, akkor inkább GT4, abból jóval kevesebb van AC-hoz.
Egyébként már meg is vásárolható:
A BMW-vel egy csomagban, "black friday" akció keretében 3€
És minden más féláron megvásárolható a shopban. -
guftabi96
addikt
válasz
ricshard444 #9752 üzenetére
Hello.
Az iRacing mellett a legnépszerűbb szimulátor jelenleg az AC.
Él a multiplayer, de azért érdemes a helyén kezelni a publicot. Iszonyat sok a hülye.
Van viszont számos liga, illetve SimRacingSystem, ahol óránként vannak versenyek. Utóbbinál általában messze jobb versenyek vannak, mint a public szervereken. -
guftabi96
addikt
Megjelent az AC Legends GT Classic v3.0
Thanks to lots of help from the AC modding community we were able to create another extensive update for the AC Legends GT mod. Although every car has completely different handling, balance and character, the power to weight ratio’s is pretty equal, resulting in close laptimes and –racing.
v3.0 Credits:
Models:Conversions / updates/ add-ons: DrDoomslab (models, textures/ AO and all the little details)
Norms (Wiper animations, rebuilt LoD’s, 3d Colliders, all the little details)
Special thanks to Pessio for permission to use his brilliant Pantera Gr4 model!Skins: new 4k skins by Ben Nash + many skins from the RaceDepartment community: Aad Gagesteijn, Andy-R, BDA, carmar, GPLGEM, GT3RSAss, hal4000, Guerilla Mods, LeSunTzu, Ned, Pasta2000, schUPpor, Smallblock Hero, susanthedeath, Xedrox, (sorry if I forgot someone)
Driver suits & helmets: Xedrox, gergerger, various RD skinners
Physics & AI: Bazza
Sounds: Kunos, AMA Fmod (Porsche 906), Legion (Pantera), various unknown sources.
Testers: 50ftElvis, Dirk Steffen, capt nasties, kondor999, Timo One, 2old4Forza comm.
Special Thanks:
Youtube Channels: Mike from Simracing604, Billy Strange Racing, Alex from ‘The Extra Mile’ and Michael from ‘SingleRacer’ for their contagious passion about (historic) simracing.
Websites / Discord: The F1 Classic forum THR racing Vintage AC Discord
Installation Notes on Pantera Gr4: original mod by Pessio Garage required! (also explained in the included release notes)
Download: http://pessiogarage.com/products/de-tomaso-pantera-gr-4/
Howto install:
1. Install original mod from Pessio 2. Go to\SteamLibrary\SteamApps\common\assettocorsa\content\cars\pg_pantera_gr4 3. In this folder: Copy the following files: -pantera.kn5 -panteraB.kn5 4. Go to\SteamLibrary\steamapps\common\assettocorsa\content\cars\ac_legends_gt_pantera_gr4
5. Paste kn5 files here!
Version 3.0 (2020-10)
Update pack to 2020 standards using the latest CSP features, to enable 24 hour races in the wet. All Physics and tiremodel rebuilt from scratch.
Initial release: GT-R pack
Models, lots of upgrades: (DrDoomslab, Norms, Ben Nash)Up to 2020 standards with CSP:
All cars have (refracting) headlights, wipers, improved shaders, high(er) res cockpits
many 4k skins added by Ben Nash
All cars have proper LoD's & 3d colliders for better VR/ multiplayer/ big grid AI racingPhysics: (Bazza)
- Rebuilt tiremodel + brakefading, rebuilt suspensions from scratch for all cars, updated gearboxes, - dyno curves, improved FFB & AI -
guftabi96
addikt
válasz
subaruwrc #9741 üzenetére
Június után én is most ültem le újra körözni egy kicsit.
Tusi_
CSM? Teljes verzió?
Nem teljesen értem, hogy mire gondolsz.
Ha a CSP-re, akkor abból tudtommal nincs fizetős verzió. Ha pedig a CM-re, akkor az csak egy indító, nem nagyon kellene vele bugoknak előfordulnia. -
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9734 üzenetére
Csak, hogy legyen néhány autó is ajánlva:
Super GT GT500 2013 Chivas Autoart
Race Sim Studio összes autó (a Formula RSS 3 V6 (=F3 2020) ingyenes!
----------------------
IER Simulations:
Porsche 911 GT America, 2014 Coyote Corvette DP & Oreca FLM09
---------------------
Bazza:
-TC Legends 60's
-TC Legends 70's
-AC Legends GT Classic + Porsche RSR 2.8
-Trans Am Legends 2.0
-BMW M1 Procar
---------------------
A3DR:
-NFS Tournament Class A
-NFS Tournament Class B
-Lamborghini Diablo SE30-Jota
-Porsche 911 (993) Turbo
---------------------
-Honda NSX
-Subaru Impreza WRX (GD) Tuned
-Alfa Romeo Giulia TZ
-BMW 320i STW-BTCC
-Skip Barber
-Ford Transit
-Ford Spec Racer
-Legends Ford '34
-Lancia Fulvia HF
-Skoda 130 RS
-Mini Cooper JCW UK Challenge
-Shaun Clarke modjai (Cupra TCR, Radical, BTCC, Ginetták stb)
Van még sok. Ezek azok, amik hirtelen eszembe jutottak. -
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9737 üzenetére
Köszönjük
Annyit tudtam, hogy privát mod lett és Alfie törölte mindenhonnan, de akkor így már teljesen tiszta a történet. Sajnálom, hogy így alakult, mert egyébként a világ egyik legjobb pályája.Megvettem az IER P13C-t. Majd írok róla pár szót, ha kicsit jobban megismertem.
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9734 üzenetére
Bilster Bergből van 0.99?
Egyékbént milyen Discord csatornákon vagy fent? Szerintem szívesen vennénk pár linket.
Nekem mostanában nem volt kb semmi időm játszani, nem követtem a szimulátoros történéseket sem, szóval eléggé le vagyok maradva. -
guftabi96
addikt
válasz
trialboj #9714 üzenetére
Sokan használják még az AC-t, kár temetni. A legnépszerűbb szim iRacing mellett.
Ha modern F1-es autóval szeretnél körözni, akkor egyértelműen a RaceSimStudio Formula Hybrid 2020-as modja a jó választás.
Itt tudod megvásárolni. 3,8€
De szerintem érdemesebb a Formula RSS 2020 Pack-ot megvenni 8€-ért. Ebben benne van a már korábban említett Formula Hybrid 2020 (=F1 2020), Formula Americas 2020 (=Indycar, Dallara IR18, Aeroscreen-nel), Formula RSS 2 V6 2020 (=F2 2020).Egyébként ha már modok:
Az IER Simulations P13C-jét megvásárolta itt valaki? Ha igen, mi a vélemény róla?
Elég jól hangzik az, amiket hallok róla:
1
2 -
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
Megjelent a RaceSimStudio 2020-as Formula 2-es autója, a Formula RSS 2 V6 2020.
Fontos!
Akik korábban valamilyen formában (csomag részeként vagy külön) megvásárolták a 2018-as autót, azok ingyenesen megkapják a frissített, 2020-as autót.
Még van egy kis probléma és a kiküldött e-mail értesítőben nincs link a letöltéshez, de ha megkeresitek a 2018-as autó vásárlásakor kapott e-mailt, amiben a letöltéshez szükséges link van, akkor azt megnyitva már ott lesz a 2020-as autó is.
Változások a 2020-as autón:
-18-as felnik, ami miatt a fizika is változott
-új hangEközben pedig elindult az RSS Summer Sale is, minden autóra és csomagra 25% kedvezmény van.
Van egy új csomag is: Formula RSS 2020 Pack 1, amely az alábbiakat tartalmazza:
Formula Hybrid 2020 (Formula 1 2020)
Formula Americas 2020 (Indycar 2020)
Formula RSS 2 V6 2020 (Formula 2 2020)
Ár: 7€ -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9643 üzenetére
Szerintem olcsóbb megoldás nem nagyon lesz.
Mi baja van a G27-nek? Ő régebben foglalkozott kormányok javításával (is), nem tudom, hogy még csinálja-e.
De ha pl az encoder kerék halt meg, akkor azt szerintem te is ki tudod cserélni. Kicsit macerás, de emlékeim szerint teljesíthető feladat.
Az mondjuk biztos, hogy a Fanatecnek még a "belépő" cuccai is más ligát képviselnek, mint a kis G27.
Bár a load cellával ellátott G27 pedált eléggé dicsérték, szóval akár még egy G27 load cell + Fanatec bázis is jó irány lehet. -
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9640 üzenetére
SimHouse-t kérdezted már?
[link] -
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9637 üzenetére
Már meg is jelent.
Ár: a szokásos 4€.Én abszolút nem bánom, hogy nem a Huracan jött.
Ha GT autókkal akarok menni, akkor ott az ACC. Nagyon megszerettem az utóbbi időben. -
guftabi96
addikt
RaceSimStudio: Formula Americas 2020
Elvileg nagyon közel van a megjelenés.
Kíváncsi leszek rá, hogy milyen lesz a VRC modjához képest. Azt már megbántam, hogy megvettem... nagyon bután tud viselkedni az az autó. -
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
Új supertourer a Nissan Primera BTCC alkotójától:
BMW 320i STW-BTCC 1998
0.5.1, szóval még nincs teljesen kész. -
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9609 üzenetére
wow
Ez melyik 917? Emlékeim szerint sem a Bazza féle AC Legendsben sem az alapjáték Porsche DLC-jében nem ez a verzió van. -
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9603 üzenetére
Nos, kipróbáltam a DRM autót.
Hát az is biztos, hogy én ezért nem fogok pénzt adni.
Teljesen biztos vagyok, hogy ez még mindig az rFactoros modell, foltozgatva, hogy valahogy kinézzen.
De mindezt 15 euróért... Az RaceSimStudio GT Pack pont ennyibe kerül és nem is említhető egy lapon a 2.És ha már RaceSimStudio: az új Formula Hybrid 2020 is valami elképesztő. Az eddigi legjobb Formula Hybrid mod. Egészen hihetetlen, hogy milyen kanyarsebességre képesek ezek az autók. Szó szerint nem tudja követni az agyam.
-
guftabi96
addikt
A DRM Modding Teamtől ingyenesen letölthető a DRM Modból a Ford Capri.
Nekem nincs meg a mod, szóval örülök neki. Magától az Assetto Corsás verziótól is eltántorított sok dolog (különböző minőségű, sok esetben ezer éves modellek, fizikával is voltak bőven gondok, a modellek eredetével kapcsolatban is voltak érdekes hozzászólások különböző platformokon... mindezt 15 euróért....)
Arról nem is beszélve, hogy még az rFactoros időkben is szépen megutáltatták magukat, amikor úgy döntöttek, hogy mégsem teszik publikussá annak a modnak a 3.0 verzióját.
Ettől függetlenül, ha tetszik is, akkor sem fogom megvenni, inkább nem játszok vele. 15 euróért én nem ezt várom. (az RSS-nek gondolkodás nélkül kifizetném egy ilyen modért az árát).
Majd megvárom, hogy hátha felbukkan valahol egy link, amivel le tudom tölteni(volt már rá példa, csak lecsúsztam róla)
----------------------------------------------------------
A TCR Europe is szimulátoros versenyekkel készül. Videók alapján pedig úgy tűnik, hogy a platform az Assetto Corsa lesz. -
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9599 üzenetére
Megmondom őszintén, próbáltam a Toprace modokat és elég nagy bennük a szórás, már ami a minőséget illeti.
De beraktam őket is és a GTPlanet modder csapatát is, mind a kettőnél ott a kis megjegyzés, hogy változó a minőség.
Raktam még a listába pár pályát és autót. Nagyjából késznek tekinthető.
De továbbra is várom a javaslatokat, hgoy mivel lenne érdemes bővíteni. (ami minőségi mod, nem egy 10+ évvel ezelőtt is borzasztó minőségű rFactor mod átkonvertálása)
-
guftabi96
addikt
válasz
Mosqu!to #9595 üzenetére
Ha fent van a Content Manager, akkor mehet fel a Custom Shaders Patch és a SOL.
SRS-re gondolsz: SimRacingSystem
Regisztráció után tudsz versenyekre jelentkezni.Modok:
Az autókat nagyjából összeszedtem neked. Ezek közül mindegyik jobb minőség.
Amint lesz időm összeszedem neked a jobb pályákat is.
Assetto Corsa Modlista -
guftabi96
addikt
TransAm Legends 2.0
Changelog v2.03 extra cars added (Dart, 68 Firebird, 68 Javelin)
Improved shaders and cartextures
3 extra cars added (Dart, 68 Firebird, 68 Javelin)
Added damagemodels
3 LOD's per car
Improved AI
Completely overhauled physicsKnown Issues:
Due to various sources the model quality may very per car.
Credits:
- Conversions/ 3d Modelling: Donnie Heerdt (SmallBlock Hero), Mick Nesevitch, Uncle M
- Physics: Bazza von Dutch
- Sounds: stock Kunos and various unknown sources.
- Skins by SBH, Ned, Highbank, (sorry if I forgot someone) -
guftabi96
addikt
Próbáld ki ezt: [link] és hozzá ezt a patch-et: [link] (F1 Classic fórumról van)
Sajnos az alapja szerintem megegyezik az általad linkelttel. Egyik sem túl pontos, ha a lézerszkennelt ACC verzióhoz hasonlítom.
rFactor 2-hö már egy magyar srác már portolta az ACC-s Hungaroringet, remélem idővel sikerül AC-ba is átrakni az ACC pályáit. -
guftabi96
addikt
Ingyenes lett néhány Race Sim Studio által készített mod (Formula RSS 2018 Pack 1). Még 8 napig lehet őket ingyen letölteni.
A csomag tartalma:
-Formula Hybrid 2017 és 2018 (2017-es és 2018-as szabályok alapján készített F1-es autók)
-Formula RSS2 V6 és V8. (A mostani generációs, illetve az azelőtti F2-es autó)Az RSS az egyik, ha nem a legjobb modder csapat, mindenképpen töltsétek le a modokat
-
guftabi96
addikt
Most, hogy mondod, mintha korábban írta volna valaki, hogy a G29-nek a szoftverében a springet és a dampert már nem lehet állítani. Nekem G27-em van, ott még lehet.
Ha esetleg elakadtál a WheelCheck + LUT Generator kombóval, akkor segítek szívesen.Igen, RaceDepartmentről egy ideje csak regisztráció után lehet letölteni.
Igazi kincsesbánya az az oldal, innen tudsz rengeteg kiváló minőségű modot is letölteni. -
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9543 üzenetére
A mods és az extension nem a content-en belül van?
Igen, benne lesznek a Kunos pályák és ajutók is. Ezeket vagy kitörli vagy majd bemásolásnál kihagyja őket.
Jobb ötletem nem nagyon van arra, hogy nagyjából csak a moddolt tartalmak legyenek lementve. -
guftabi96
addikt
Esetleg ha a content mappát elmented?
Jó sik helyet fog foglalni, de utána nem kell egyesével másolgatni a modokat.
Bár a CM tudtommal már tud olyat, hogy csak ráhúzod a tömörített mod-ot és ő telepíti. Egyszer próbáltam, elég lassú volt és nem is tudom, hogy ez minden modnál működik-e. -
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9537 üzenetére
Én mondjuk jobban örülnék, ha a pályákat portolná valaki.
rFactor 2 alá a Hungaroringet már sikerült. -
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #9518 üzenetére
Nekem a második link nem működik.
Ha már modok: Chivas-Autoart: SuperGT modok
Érdemes egyébként F1classic fórumon is nézelődni, ha modokat keres az ember, van sok érdekes dolog. -
guftabi96
addikt
Ha már te csinálod a szervert, akkor olyan autók legyenek elérhetőek, amikkel te is tudsz jönni.
Szerintem mindenki túléli, ha nincs Porsche stb.Ilyen szempontból amúgy a RaceRoom nagyon jó. Ott elég ha 1 autóval rendelkezel a választhatóak közül és tudsz játszani a szerveren.
-
guftabi96
addikt
válasz
guftabi96 #9381 üzenetére
Megjelent a Touring Car Legends mod.
Aki nincs benne a facebook csoportban, annak egy másik elérhetőség: [link]Továbbra sem tudom hova tenni ezt a modot. Számomra már az sokat elmond, hogy nincs fent RaceDepartment-en... Gondolom nem véletlen. Van egy olyan érzésem, hogy nem saját modelleket is használnak - engedély nélkül (ahogy a hangokat is más modokból/gyári tartalmakból ollózták össze).
Pár autót próbáltam, de megint az összes olyan, mintha sínen menne.. Fékezés közben sincs még csak egy minimális megingás sem. -
guftabi96
addikt
RaceSimStudio Black Friday: minden mod féláron!.
[link] -
guftabi96
addikt
Hamarosan érkezik a Touring Car Legends mod.
Hogy őszinte legyek, nem tudom, hogy mit várok tőle.
Próbáltam nem 1 modot a készítőktől és nekem egyik sem igazán jött be. Ők csinálták az AC Legends-et is. Abban is ugye ezer éves versenyautók vannak, mai szemmel nézve nagyon rossz futóművel, gumikkal stb, de mindegyik olyan, mintha sínen mennének.
Remélem ez már jobb lesz. -
guftabi96
addikt
Egy kis bemutató a Shaders Patch új, fejlesztés alatt álló funkcióiról.
Ez a fű nagyon jól néz ki. -
guftabi96
addikt
Megjelent az IER Simulations USCC modjának harmadik, egyben utolsó autója:
Porsche 911 GT America
A GT3 Cup az alapja, de annál erősebb és szerintem sokkal nehezebb vezetni.Megjelent a Race Sim Studio GTN csomagja is.
2 N-GT autót tartalmaz: Porsche 911 (996) és Ferrari 360 Modena
Ára: minimum 6 euró -
guftabi96
addikt
Csak akkor tudsz letölteni az oldalról, ha be vagy jelentkezve.
Mivel be vagy jelentkezve így tudja társítani a letöltéseket a profilodhoz.
Ha valamiből megjelenik egy új verzió, akkor az Alerts-nél (jobb fent) lesz egy kis piros szövegbuborék benne egy számmal (attól függően, hogy hány értesítésed van). Ha ezt a menüt lenyitod, akkor megmutatja, hogy melyik mod frissült. -
guftabi96
addikt
válasz
Caliber92 #9345 üzenetére
Kipróbáltam. Csak szerintem túlságosan sínautók ezek?
Tudom, hogy nem az a jó, ha nehéz irányítani őket, de azért na.
Főleg, ha a Shaun Clarke féle Leon TCR-hez hasonlítom, aminek az elkészítéséhez valós adatokat és ilyen autóval versenyző pilóták visszajelzéseit használt. (Vagy akár a RaceRoom TCR autóihoz képest) -
guftabi96
addikt
Új VRC modok érkeztek:
1997 Williams FW19
1997 Ferrari F310B(#9342) Foose
Egy magyar srác készítette őket. Én régebben a TT Cup és Leon Euro Cup modokat használtam tőle (ezek ingyenesek voltak). Azokat szerettem. Ezek nem tudom milyenek és hogy megérik-e az árukat -
guftabi96
addikt
Nyugodtan veheted, még többen is játsszák, mint a Competizionet.
Nyilván sok dologban fejlődött az ACC, de kevés a tartalom és nincsenek modok.
Pár hasznos link:
Ha G25-27-29-ed van: Rasmus LUT. Sokkal jobb lesz a FFB.
Ha nem a fenti kormányokkal szeretnél játszani: LUT Generator for AC 0.15
Ha nem boldogulsz vele az angol miatt akkor segítek szívesen.
Modok letöltése
Race Sim Studio: itt az F3-as autót kivéve fizetősek a modok, de elképesztően jó minőségűek, simán megüti a gyári tartalom minőségét
De ha keresel bizonyos modokat, akkor biztos tudunk segíteni, hogy van-e belőle jó minőségű.
Illetve van már mod a változó napszakra és a változó időjárásra is, de az már egy kicsit bonyolultabb téma (nem sokkal, mint egy sima pálya modot felrakni).
Abban is tudunk természetesen segíteni.Multiplayer: ha nem akarsz ligához csatlakozni, de a public szerverektől meg kihullik a hajad:
Sim Racing System.
Lényegében minden órában vannak versenyek, hasonló elven működik, mint az iRacing. -
guftabi96
addikt
VRC Modding Team: Formula NA 2018 (Indycar 2018-)
Nem tudom nyugodt szívvel ajánlani. Kigyorsításokon furán viselkedik az autó, egyáltalán nem természetesen.
Racedepartment-en valaki csinált hozzá egy korrigált fizikát és pár javítást. Ezzel már jobb, de azt gondolom, hogy egy fizetős modnál ez így nincs rendben. Főleg, ha azt nézem, hogy a RaceSimStudio olcsóbban adja a az autóit és minden tekintetben jobb munkák. -
guftabi96
addikt
válasz
Kean_Sorbo #9324 üzenetére
Én is szeretem nagyon, ezzel a kis F3-as autóval pedig különösen szórakoztató.
Amúgy ahhoz képest, hogy mennyire nem vagyok oda az együléses autókért, ennek a modnak a hatására megvettem tegnap az RSS 2019 Hybridet, az RSS 2 2018-at és az RSS2000-et is. Elképesztően igényes munka mindegyik. Esek kelek velük (főleg a Hybriddel), de majd lesz az jobb is
------------Shaun Clarke is létrehozott egy weboldalt, ahol közzéteszi majd a munkáit.
Ő készítette a Ginetta és a Seat Leon TCR modokat is. -
guftabi96
addikt
válasz
guftabi96 #9321 üzenetére
Én nem vagyok oda az együléses autókért, ha szimulátorokról van szó, de ez az autó elképesztően jó
Kis kedvcsináló -
guftabi96
addikt
Egy kis "ajándék" a RaceSimStudio-tól:
Megérkezett a Dallara F3 2019, ingyen!
Formula RSS 3 V6 -
guftabi96
addikt
Keleti blokk:
Skoda 130 RS 1.0
Skoda Octavia Cup 2018 2.0Silesia Ring
Egy viszonylag új (2016) lengyel pálya. Szerintem nagyon jó vonalvezetése van.
Elvileg lézerszkennelt. -
guftabi96
addikt
Ízlések és pofonok.
Én jobban szeretem ezt az irányt, amikor van egyetlen nagyon szépen kidolgozott fiktív modell, mint azt, amikor megpróbálják lemásolni az adott szezon autóit és látszódnak az apró (vagy éppen nem is olyan apró) eltérések az igazi autókhoz képest (Pl: ACFL modok) -
guftabi96
addikt
válasz
Mosqu!to #9301 üzenetére
Ahogy nézegettem az ideiről a képeket, megint az volt nekem is az érzésem, hogy még mindig rengeteg az NFS Underground szökevény, amire egy fél homasita raktár rá volt aggatva. Voltak nagyon szép és érdekes autók is, de még mindig rengeteg az olyan, ami már 15 évvel ezelőtt is ciki volt. A csajokról is annyit, hogy volt megint egy rakat olyan, aminek olyan kiélt feje (esetleg bónuszként valami iszonyat ronda sminkkel vagy rommá szolizott bőrrel esetleg lufi műcsöccsel), hogy az ember életkedve elment tőlük.
-
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9297 üzenetére
Elvileg fix setup volt és pro módban mentek. Nem tudom, hogy pro módban milyen segítségek vannak bekapcsolva. (esetleg factory tc, stability?).
+ nem tudom milyen tapadás volt beállítva.Ha az első helyen lévő Báldi Gergő AZ a Báldi Gergő, akkor ebben valószínűleg tényleg nem volt sokkal több.
-
guftabi96
addikt
Nem tudom ismertétek-e az AC Track Reboot Project-et. Nagyrészt portoltak és felújítottak pályákat (előbbiből lett végül a galiba, ami miatt törölte az oldalt a készítő. Voltak bajok azzal, hogy engedély nélkül használta más munkáját, de ettől függetlenül tényleg sok pályából ezen az oldalon lehetett megtalálni a legjobb minőségű verziót a sok simán rF és más szimulátorokból átportolt modok mellett). Nos miután megszűnt elkezdtem keresni a neten az esetlegesen fennmaradt linkeket, hogy amiket nem töltöttem le, azokat még megpróbáljam megszerezni. Így akadtam rá erre a listára: [link]
(Azért így osztom meg, mert az oldalon, ahol találtam (F1 Classic) csak regisztrált felhasználók tekinthetik meg). Van közöttük AC Track Reboot pálya is (Terra21 és Jim Lloyd szakavak érdemes keresőbe beírni), meg sok más.
Amiket én letöltöttem azokkal nem volt baj, de azért óvatosan...Hátha ti is találtok néhány pályát, amin szívesen köröznének.
-
guftabi96
addikt
49.293-ig sikerült lemennem.
Ezt is kb 20. Próbálkozásra.
Még egy nagyon picit érzek benne.
Kéne egy normális diffi ebbe az Abarthba, akkor tök jó kis kocsi lenne. -
guftabi96
addikt
válasz
Motion_Blur #9269 üzenetére
Szép!
Én 49:4-nél feladtam
Állítottál valamit az autón? (Benzinen és a korábban írt -2 guminyomáson kívül) -
guftabi96
addikt
válasz
---Lasali--- #9244 üzenetére
Nem
-
guftabi96
addikt
válasz
Kean_Sorbo #9223 üzenetére
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz
Trade88 #9192 üzenetére
Sim Racing System
A működési elve hasonló, mint az iRacingé.
Szinte minden órában van verseny. Ezekre regisztrálni kell legkésőbb a verseny kezdete előtt 5 perccel.
A versenyeken nyújtott teljesítmény alapján értékel téged a rendszer és ha kellően sokan regisztrálnak egy adott versenyre, akkor az alapján fog egy adott szerverre irányítani, amikor csatlakozol a versenybe (SRS Server 1, 2, 3 stb)
Ha csak 20 fő regisztrált egy versenyre, akkor nincs ilyen.
Jelenlegi felhozatal:
Hülyék sajnos itt is előfordulnak, de azért jóval élhetőbb, mint a public. -
guftabi96
addikt
Aki esetleg lemaradt volna róla: egy hete tölthető egy kiváló minőségű Mosport Park (Canadian Tire Motorsports Park - CTMP) mod. (Beta).
Aki szereti a gyors, régi vágású pályákat, annak kötelező darab.
Szépen lassan azért gyűlnek a nagyszerű amerikai pályák is. -
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz
guftabi96 #9146 üzenetére
Valóban a Formula NA része lesz. Elvileg vasárnap már drágább is lesz a csomag.
Barber is a benne lesz -
guftabi96
addikt
válasz
sz_abika #9145 üzenetére
Lesz azért 1-2.
Laguna Seca ugye a játék része. (2019-ben visszatér ide az Indycar)
Sonoma, Watkins Glen és Road America biztos van jó minőségben.
Szerintem COTA(szintén 2019) is van.
Ovalpályákkal nem tudom mi a helyzet, ha ahhoz van kedvem, akkor az rFactor 2-t szoktam használni.Egyébként elvileg vasárnap jelenik meg. Azt nem tudom, hogy fizetős lesz-e. Van egy olyan sejtésem, hogy a Formula NA pakk része lesz.
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
A monitor frissítését hol tudom állítani a játékban? Régen a felbontásnál lehetett kiválasztani.
Van egy olyan érzésem, hogy 60hz-en megy a monitor, nem 75-ön -
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Van itt valaki, aki RX 480/580-nal játszik? (vagy akár 470-570-nel).
Ha igen ezekkel a beállításokkal tudna nekem pár benchmarkot futtatni? (esetleg felmenni egy Nordschleife trackday szerverre és ott mérni egy kört (fraps-szal vagy bármilyen más programmal, ami tud fps-t logolni)
Előre is köszönöm! -
guftabi96
addikt
Humble Store: Festival of Speed
Akciós az alapjáték (12 euro) illetve sok dlc is. -
guftabi96
addikt
válasz
guftabi96 #9057 üzenetére
The Big Assetto Corsa Competizione Interview (Part 2)
Seat Leon TCR Mod
"There have been some major changes compared to the Eurocup version witch was based on a 2014 version of the car. This is based on the 2018 UKTCR Series and I am so pleased to say that I have had help from a real life driver in the TCR UK, Carl Swift. He has provided me with information, stats and at every point I have sent him videos to see what his thinks and gain his feedback."
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11