Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz
fatal`
üzenetére
TDU-t én is imádtam anno, azt hiszem kb. 98% körül volt a sziget útjainak felfedezettsége és összegyűjtöttem az összes autót.
Az akkoriban egy formabontó játék volt, openworld, ráadásul valós helyszínen, multi opció, sportautós content és a GTA-kal, NFS-ekkel ellentétben nagyjából értelmes fizika is került bele.Használni nem kell, viszont le kell fejleszteni, tesztelni, terepmunkát végezni. Ez mind olyan forrást igényel, amit nem versenypálya vagy versenyautó fejlesztésre fordítanak. Az igazságot én is KaraDani megállapításához teszem, szerintem is jobban lőnek a casualabb vonalra ezzel.
De, ha hozza a TDU-s feelinget, lesz időnként virtual topik találkozó, akkor lehet behúzom valamelyik sale-ben.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
fatal`
üzenetére
Vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Az open world részét egyértelműen a Shutoko és társai szerverek inspirálták, amelyek jelentős részben felelősek azért, hogy a legjátszottabb autós szimulátorok között van az AC a mai napig a Steamen, ez érdekes lehet.
Misha videója alapján az autókínálat még mindig nagyon gyér, egyetlen értelmezhető versenyautót sem sikerült prezentálnia a játéknak (teaser képeken látott F40LM kivételével, de az kevés lesz a boldogsághoz), amit meg itt hagytak, azok a legunalmasabb hot hatchek és kompakt városi autók többnyire.
Némi jó hír ugyanakkor, hogy sok játékkal ellentétben legalább a Toyota licenszet nem bukták el, legalábbis a videóban látott GT86 alapján.
-
Kiskokó
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
Miii??? Ezt el sem akarom hinni. Biznisz, meg autó tuning, meg verseny mindezt Szimulátorként?!! ??
Végre meglesz a méltó utódja a híres magyar Street Legal Redline autós játéknak?!
(ami amúgy nagyon rossz volt,csak hasonló koncepció sose volt) A A Car mechanic Simualtorral a vezetés az borzalmas... -
vlevi
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Lehet, hogy már keverem a játékokat, de pl. Ford Focus.
Ja, tényleg, az talán a Project Cars-ban volt benne.
[link]
Mint látható, nekem sem sikerült zökkenőmentesen
De van az Asettoban is személyautó.
Amúgy lehet, hogy sok ember alá hiába raknád oda a játékban az LMP1-es Porschét (mert azzal is mentek már), ki se jutna vele a boxutcából.
[link]
Habár, ha jól tudom, itt "csaltak", mert kivették a LMP1-es kocsikra vonatkozó üzemanyag fogyasztás limitert a kocsiból. -
Én még tudom ajánlani a Raceroom Racing Experience-t. Alapból ingyenes, a grafika hangok és fizika nagyon rendben van, aztán lehetőségeknek megfelelően bővíted a gépparkot pályákat, van jó hungaroring is benne. Én a wtcr pakkot vettem meg annó, nagyon élvezetes.
Természetesen megvan az Assetto Corsa és megvan a Competizione is jó kis laserscan hungaroringgel, mielőtt valaki meg akarna enni...

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- MCDODO T03 fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az akkoriban egy formabontó játék volt, openworld, ráadásul valós helyszínen, multi opció, sportautós content és a GTA-kal, NFS-ekkel ellentétben nagyjából értelmes fizika is került bele.

Akkor megvárjuk.
A számla, kulcs is megvan a levélben, amit küldött a fejlesztő. Újból nekiveselkedek egy telepítésnek.