- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
válasz
Satan_Claus #9087 üzenetére
Köszi,így már megy. Eddig előlapira dugva is működött,a játék vagy a windows frissült úgy,hogy már ne menjen?
-
fess
őstag
Sziasztok!
Egy ideje nem játszottam, ma akartam,de a játék már nem ismeri fel a kormányt (dfgt). Olvasgattam, pár embernek a "steam nagy kép" kavart be, de nekem az se segített, hogy azon belül a játékvezérlőknél mindenhonnan kivettem a pipát. Mi lehet a gond? Amúgy logitech profilerben minden rendesen működik.
Már kezdem rohadtul unni, hogy mindig előjön valami driver probléma ezzel,anno a gáz-fék kiakadás,most ez, ennyire nyomják, hogy új kormányt vegyünk? -
fess
őstag
Az mitől lehet, hogy mostanában ha bedugom a kormányt, mindig ez van, csak driver reinstall oldja meg, utána tökéletesen működik.
-
fess
őstag
Sziasztok
Régen használtam a "fast dash for assetto corsa" appot, de most valamiért nem akar működni. Elindul, mintha csatlakozna is, de nem mutat semmit. Port nyitva.Mi lehet a gond? -
fess
őstag
válasz
barcalaci84 #8790 üzenetére
este rákeresek ezekre, köszi
-
fess
őstag
válasz
barcalaci84 #8787 üzenetére
MR-A a szerver neve?
-
fess
őstag
Sziasztok!
Augusztus óta ma vettem elő a kormányt (DFGT), hogy guruljak egy kicsit,de valami baja lett a pedálnak. Kalibráláskor nem is érzékeli. A játékban érzékeli, de a gáz olyan, mintha kicsit mindig nyomva tartanám. Ki kellene pucolni? Mi lehet a baja? -
fess
őstag
Mi a különbség a level 1 és level 12 abs között?
-
fess
őstag
Vmi nagyon nem akarja, hogy játszak. Tegnap ugye újratelepítettem, töröltem a mappámat, ma megvettem a red pack-ot, beállítom a kormányt, végre indulnék, de nem vált se le, se fel. A játék menüjében is be van állítva a fülekre a váltás, érzékeli is,de bármelyik kocsiba ülve nem reagál? Mi lehet a gond?
Az oldalsó váltó karra állítva múködik -
fess
őstag
válasz
Adebayor #6781 üzenetére
Ezzel az appala verseny előtt beállíthatod amit csinálni akarsz,futam közben, a boxba beérve csak 1 gombot kell megnyomni.
-
fess
őstag
-
fess
őstag
válasz
Penge@Borisz #5095 üzenetére
Én is dfgt-t használok, működik. Próbáld ki ezzel
-
fess
őstag
a verseny utáni eredményt hogy tüntetem el? csak kilépéskor tűnik el, nem tudom a szerón maradni,pl. újrakezdésnél
-
fess
őstag
sziasztok
Karrierben egy osztályt nem lehet újrakezdeni? A Lotus lightweight trofeot félbehagytam, gondoltam kilépek a maradék versenyekből és újrakezdem az egészet,de nem jöttem rá,hogyan lehetne megoldani.
a restart series gomb nem volt elég egyértelmű
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!