- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atamano
csendes tag
Egy olyan kódot próbálnék írni,amelyet a profi környezetben arra használnak,hogyha egy folyamat 100%-os teljesítményen megy és a változtatni kívánt tényező sebesség,hőmérséklet stb. megadott időn belül nem változik,akkor leállítja a program a parancs végrehajtását vagy kikapcsol stb.Tehát meglazult kábelek,szenzor hiba egyebek kiszűrése a cél.
Az interneten legkönnyebben megtalálható interval példából indultam ki.Mondjuk ott alapvetően delay,ciklus szabályzásra használják.Ott a feltételek adottak az Arduino bekapcsolásakor.Jelen esetben nem lehet tudni vagyis csak következtetni lehet,hogy mikor lesz 100%-os teljesítmény.Ezt írtam,de szerintem ez alapvetően rossz,mert az első if soha nem fog teljesülni a másikban található parancs miatt,mert previousMillis = currentMillis; mindig ugyanazon értékek maradnak.
unsigned long currentMillis = millis();
unsigned long previousMillis = 0
double currentValue = MeasuredValue;
double differencePoint = SetValue - currentValue;
long period = 1000;if (Output == 100 && currentMillis - previousMillis > period && differencePoint > 3 )
previousMillis = currentMillis ;//code
}
if (Output ==100) {
unsigned long previousMillis = currentMillis;
}Esetleg valakinek ötlete,hogy milyen irányban kellene elindulni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest