Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Kérnék egy kis segítséget, mert megállt a tudományom.
Frissítettem egy tartalék rendszeremet (ezt használom kísérletezésre).
kb 2 havi frissítés futott le szabályszerűen az arch-news-ok alapján, de a fogyamat közben kikapcsolt a terminal ablak. Újraindítottam a frissítést, és hiba nélkül lefutott, mégis valami gebasz lehetett , mert shutdown nem akart végigmenni, ezért kicsit megerőszakoltam a kikapcsolást.
Újraindítás után nem volt X.Leoperáltam róla az xorg minden felmenő és lemenő ágát, de újratelepíteni nem tudta, mert kb 15-20 filera panaszkodott, hogy már létezik (gondolom zárolt maradt).
Ezeket kézzel leszedtem. Újratelepítés utánna már patentul végigfutott. Be is indul startx.
A képernyő gyönyörűen feláll, szép mint előtte, de sem az egeret, sem a billentyűt nem érzékeli X alatt, így csak nézni tudom
(SLIM alatt sincs beviteli periféria).Amit kútfőből tudtam az a /etc/X11/xorg.conf.d/ ellenőriztem, és ott minden megvan. (Átmásoltam a főrendszeremről).
Mi hiányozhat még?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(SLIM alatt sincs beviteli periféria).
BoB