- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
@Decepticon
Szia.
Nem kell ezt annyira mellre szívni:-) Ha nem megy, ne erőltesd. De azért írnak ide sokan, hogy másoknak segítsenek. Én már rendesen rosszul vagyok, ha egy nem általam telepített Arch-os géppel kell doliznom. Ha meg esetleg microsoft termék van rajta, akkor végem van. Nézőpont kérdése az egész. Azért használom a linuxot, mert nagyságrendekkel stabilabb, jobb, kisebb erőforrás igényűbb/ma már opcionális/, biztonságosabb, mint a windows. A laptopom 1 órával többet megy akkuról így , mint windows alatt. Igaz, alapból nem így működött. Rengeteg fórumozás, és tanulás áll mögötte.
Én a családom is úgy nevelem, hogy mindenképp, minden körülmények között jogtiszta, és nyílt forráskódú rendszert használjanak.
Ez a saját véleményem.Ha a te véleményed más, akkor én azt tiszteletben tartom, és fejet hajtok.
Linuxot használni nem kötelező senkinek sem!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bioshock 2 Special Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB