- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Minden további nélkül használom én is, ha lehet. Na, de ha nem működik, akkor hiába az akarat. Nem én döntöm össze a x.org-ot. Nehogy azt mond, hogy ne nézzek flash tartalmat és akkor nem lesz baj.
A frissítésig nem volt gond a Manjaróval, dícsértem agyba-főbe. Ugyen nem kell rendszeradminisztrátornak lennem, hogy Linuxot használjak. Vagy mégis igaz a pletya, hogy annak kell lenni, hogy tudjam használni? Jó, hogy nem már én vagyok a hibás, hogy a frissítés összeborítja a DE-t és a laptopom elemeivel hiba generálódik. Az is egészen biztos, hogy ez nem disztribúció függő, mert mint azt már sokszor írtam, az Ubuntu 14.04 LTS ugyan ezt csinálja, míg a korábbi 13.10 atom stabilan működött. Az lesz, hogy teszek fel egy olyan disztrót, aminél elkerülhető a frissítés és nem fogom frissíteni. Szarok a biztonságra, meg, hogy ezzel másokat is veszélyeztetek, lényeg, hogy működjön.A segítséget meg mindig megköszöntem, ha nem is azonnal de utólag mindeképpen. Tényleg nagyon jó kis csapat, de az instabilitást ez nem oldja meg. Egy csomó időm elmegy arra, hogy operációs rendszer legyen a laptopomon, miközben ott a Windows (ami gyárilag van a laptophoz) és az valóban és üzembiztosan működik.
Most a Fedorával is megakadtam, mert közben rájöttem, hogy fogalmam nincs itt hogyan kell beállítani a drm-et.
Hosztnév: localhost.localdomain <- remélem nem baj, ha ide nem írok semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nikon DSLR topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest