Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
őstag
válasz
insyde5
üzenetére
Nem is a szélességével van gond, hanem a vastagsággal. Minél vastagabb, annál magasabb így a tok peremével szinte egy szintben van ami eséskor nem jó. Az esr-től (üveg) szerintem vékonyabb a spiegen ez fit így a tok pereme magasabban van. Nekem nem jött be az ESR armorite üveg.
-
-
Zozzer888
addikt
válasz
insyde5
üzenetére
Nekem ilyen van hozzá: [link]
Nagyon kellemes a tapintása, a leírás alapján elég jól védhet. Nagyon jók a gombok rajta, illetve meglepően karcsú lett tőle a telefont (előtte átlátszó TPU tokban volt).
Talán sose volt még ilyen jó tapintású tokom, nem csúszik, de nem az a szilikonos érzés. Itt a topikban írtak róla többen is.
-
Speedy007
addikt
válasz
insyde5
üzenetére
Rég óta szerettem volna fehér színű telefont ez volt az egyik ok hogy erre esett a választásom, másik ok hogy ha nem jött volna be az Iphone akkor könnyedén túl tudjak adni rajta. Sajnos a használt Iphone piac olyan mint a használt autó piac hogy karc mentes "vatta új" állapotú terméket várnak el X idősen emiatt ami lehetetlenség. Iphone-t nehezebb eladni 90% alatti akkumulátor kapacitással illetve ha vannak már használatból adódó egy-két komolyabb karc..
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
insyde5
üzenetére
Ha Telekom hálózaton vagy, akkor a “+VoLTE” üzenet elküldése után válaszban megkapod, ha már aktív. A többiek gyakorlatát nem ismerem.
Érdekesség: ma betettem a frissen vásárolt, havidíjas One adatkártyámat a másodlagos SE-be és ebben a konfigurációban van a menüben VoLTE-kapcsoló. Ugyanúgy 18.1.3 verzió, mint az iPhone 15-öm esetén, de ott a 3 közül egyik szolgáltató sem ad külön kapcsolót. Az a gyanúm, hogy SIM- és iPhone-függő, hogy hol látható és hol nem. Tehát (esetemben) a One adatkártya és csak 4G képes modell esetén van kapcsoló. 5G-s típus esetén nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Milyen alaplapot vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig tegnap még volt