Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
Instabil
üzenetére
Van az Apple meg a tobbiek.
ez a múlt. A jelen meg az hogy az ios18 olyan bugokat produkál amiből az android 10 éve kinőtt
vezérlés hozzáadása felület kiadás óta akad, kamera kifagyások, kernel panicok. Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen telom ami konkrétan úgy kifagyott, hogy totál kikapcsolt, talán 2012ben android 2.1el.. szóval na, nem kell ez a nagy arc, mert jelenleg objektíven nézve is hulladék az ios sajnos. Nem elég hogy segghülye az androidhoz képest funkciókat tekintve, de még instabil is. Én s24u-ról váltottam, pont ugyanannyi mikrolagg meg röccenés van, sőt. A kamera jobb, de kb itt véget is ért a történet. Arról nem is beszélve, hogy 80hz-en fut nagyrészt, ami azért eléggé feltűnő egy flagship android után..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Alkoholista nevelde
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vallás
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vezérlés hozzáadása felület kiadás óta akad, kamera kifagyások, kernel panicok. Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen telom ami konkrétan úgy kifagyott, hogy totál kikapcsolt, talán 2012ben android 2.1el.. szóval na, nem kell ez a nagy arc, mert jelenleg objektíven nézve is hulladék az ios sajnos. Nem elég hogy segghülye az androidhoz képest funkciókat tekintve, de még instabil is. Én s24u-ról váltottam, pont ugyanannyi mikrolagg meg röccenés van, sőt. A kamera jobb, de kb itt véget is ért a történet. Arról nem is beszélve, hogy 80hz-en fut nagyrészt, ami azért eléggé feltűnő egy flagship android után..