Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
őstag
Most még én is észrevettem, pedig főverzió váltásnál nem vettem eddig észre ilyen mértékű merülést.
-
Speedy007
addikt
Ez az "össze szokás,csiszolódás" mennyi ideig tart mikor fő verzió váltás van?Magától feltette a telefon a a 26-t de merül mint a tégla a vízben.
-
Jadro
veterán
válasz
icecave
üzenetére
Köszi szépen a szemléltetést! Akkor nem én vagyok a béndzsa, nálam nincs ilyen menüpont. Egymás alatt így néznek ki:
- Wi-Fi Calling
- Respond with text
- Call Forwarding
- Call Waiting
- Show my Caller IDÉs slussz. Ez alatt már külön blokkban a Silence Unknown Caller ID van.
Annyi még, hogy egy olyan céges spéci adatkártya van benne, amiről hívni nem lehet, csak netezni tudok vele. Nehezen hiszem, hoyg ez bezavarhat, mert hívást lehet indítani csak call failedre fut.
-
Jadro
veterán
válasz
icecave
üzenetére
Ezt melyik almenü lenne pontosan? Létezik hogy Iphone11-en nem ugyanaz teljesen a rendszer? Esküszöm nem találok ilyet. A Phone appban a Calls (előzmények) fülről kezdeményezném, de ha ráklikkelek hívja, és csak akkor megy be az info lapra ha a jobboldalon a bekarikázott "i" ikonra kattintok. Vagy rosszul értem, hogy ezt lehetne kapcsolgatni, hogy ne azonnal indítson hívást?
-
nekem meg az jön be, hogy a híváslistába külön vették az "azonnali hívás" és a névjegy adatainak megtekintését
hányszor felhívtam véletlen az embereket

-
Tiger.
nagyúr
El sem hiszem, hogy sikerült megcsinalni azt ha hívsz valakit akkor rezeg egy picit mikor a másik fél fogadja a hívást. Sztem ez jó dolog.
-
Tiger.
nagyúr
Úgy látom ezt a figyelem érzékelő funkciót végérvényesen elinteztek. Jön az ébresztés és hiába nézem a készüléket a lakat zárva marad és nem halkit rajta, amint lealitottam az ébresztést egyből feloldott.
-
SpongyaBob
veterán
Nagyon fluid a rendszer, tetszik. Viszont nàlam 10GB minusz lett a tárhhelyem.
-
SkiDev
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Akkor én nyertem egyelőre.
-
SpongyaBob
veterán
Nos, fent is van. Nekem egyelőre tetszik az új felület.
-
Speedy007
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Nálam is 6.35GB-t írt de inkább biztonsági játékos vagyok és kivárok vele még. Ha a hétvégéig nem lesz nagy negatív vízhangja hog valamit elcsesz a telefonban mint eddig történt akkor felteszem
-
mg1992mg
őstag
Tölthető.
-
válasz
Banderasz74
üzenetére
Neutron könyvtárába áthúzod a zenéidet.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Banderasz74
üzenetére
Szia!
A Neutron lejátszót nem ismerem, de a zenék másolása itt is pofon egyszerű. Használd Windows-on a 3uTools nevű kis programot: [link]
Amit kijelölsz a PC-n, egy-két kattintással felkerül az iPhone-ra.
-
Banderasz74
tag
Sziasztok.🙂
Használ valaki közületek Neutron player lejátszót?
Az lenne a kérdésem,le játssza e a iPhone általi zenelejátszó zenéit?
Androidon mindig alapértelmezett volt,na de ott egyszerű a számokat felmásolni a készülékre, iOS-on viszont ez nem tudom hogy működik.😔
Segítségeteket előre is köszönöm.🙂 -
s.Oliv3r
őstag
A kis iPhone 17
ugye ugye: [link] -
Párduc
junior tag
Szerintetek a TechWoven vagy az Apple szilikon tokot érdemesebb megrendelni?
-
SpongyaBob
veterán
válasz
sirokipatrik
üzenetére
Ez gondolom nem egyezik meg a public betaval, igaz? Gondolkodtam hogy felrakom.
-
Speedy007
addikt
Őszintén szólva nem értem ezt a dillemázást tényleg komoly egy összegről van szó... Eddig az volt itt a topikban de még a másikban is hogy semelyik Iphone nem éri meg már azt az összeget amit kérnek értük mivel most sem történt tényleges érdemi előre lépés elbarmolták a hátulját meg kapott újabb gereációs üveget kb. ennyi.Na jó a 17-s széria egy butítot Pro lett de ennyi kb. Ok hogy a hűtés miatt az anyag használat miatt vissza lépés történt titánról alumínumra, tény hogy kapott nagyobb szenzort 12 helyett 18 és 12 helyett 48 megapixelt. De... az Iphone-nak az androidhoz képest iszonyat buta,bugyuta a kamera vezérlő szoftvere így ha van a felhasználónak affinitása ahhoz hogy többet hozzon ki belőle mint amit tud a kamerák tereén a telefon ahhoz fizetős appot ProCam-ot kell letölteni. Alapértelmezetten is piszok jó képeket készít a 16 Pro akik hobbi fotósok meg közösségi platformra készítenek képeket netalántán a fontosabb családi pillanatokat örökítené meg arra is tökéletes a 16 Pro. A különbözetet meg tegye el vagy vegyen belőle minőségibb tokot,üvegfóliát stb. a telefonhoz.
-
Zozzer888
addikt
Ha most vennék és biztos lennék benne hogy nekem kell a PRO akkor biztos a 17Pro-t választanám pláne ha csak ennyi a difi. A +128gb tárhely is megéri, meg a jobb tele kamera is ezt az összeget.
(jobb akksi idő, erősebb proci meg ilyeneket még nem írok, nyilván ezek is vannak de csak a tesztek után fogjuk tudni mennyire valós)
ja +1…a jobb térerőre képes modem se lenne rossz…
szerk:
Eagle:
én pont azt bántam a 16P esetén hogy ebből már nincs az a szép kék… persze tök mindegy mert rajta van a military grade-es pitaka tok, kb rózsaszín is lehetne, úgyse látszik… -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na megrendeltem a 2TB változtatot, de komolyan csak emiatt, mert szükségem van a tárhelyre. Hogy a fenébe, hogy nincs fekete? Mindegy megnézem ezt a kozmosz narancsot, nekem ez a kék sem jöb be. Alza-n elvileg szept. 19-re itt van....
-
Párduc
junior tag
Néztem a Yettel árlistáját, az iPhone 17 Pro 505 ezer Ft.
Ti a 16 Pro-t vennétek meg 450 ezerért vagy a 17 Pro-t +55 ezerrel többért? -
Tiger.
nagyúr
válasz
sirokipatrik
üzenetére
11 pro maxnak ez már sok.
-
sirokipatrik
aktív tag
Pár napja kint van az iOS 26 RC. Egyenlőre pár nap után nálam sokkal jobban működik minden mint az előző béták alatt. Nem tapasztaltam akadozást, az üzemidő is teljesen szuper. Előző verzió után nem gondoltam volna hogy ebből hamarosan kész rendszer lesz 😀Akik bétáztak, nálatok hogy szuperál eddig?
-
Zozzer888
addikt
Igazából ezekre mind jó az alap - ha kirándulás során készített képek alatt tájképeket készítesz, vagy selfie-t akkor meg pláne.
Ha sokszor van olyan, hogy jól jönne a zoom a mókust lefotózni a fán, akkor jön be a Pro előnye - bár mondom, azért a 16P tele kamerája nem olyan acélos, mint a főkamera, ebben hatalmas lépés a 17Pro nagyobb szenzoros, 48 mpixeles telefotó kamerája. (Ígértek szerint, aztán majd kiderül)
Az A19 vs A18Pro jó kérdés, még nem láttam róla benchmarkot, de az A18Pro chip már komikusan erős egy telefonba - ami inkább nagy durranás az az alacsony energia felhasználás (pl a sima A18hoz képest) kisebb teljesítmény esetén.
Összegezve ha nem kell a zoom, szerintem a Te felhasználási profiloddal a leírtak alapján, boldog lennél a sima 17-el.
Ami előny a 17-nél a 16 Proval szemben:
- jobb karcállóság (én nem használok fóliát, csak tokot, nekem pl jól jönne)
- ugyanúgy megkapod a pro motion kijelzőt
- 256gb az alap tárhely a 128-al szemben
- 2000nit helyett 3000nit csúcs fényerő - A 16P azért egy idő után ezt a 2000-ret visszaveszi, fogalmam sincs, hogy a 17 mennyire fogja visszavenni napon
- A sima 17 könyebbAmi hátrány:
- A 17-ről csak papíron tudunk dolgokat, nem tudjuk milyen lesz a hűtése pl ki jöhet rajta bármi
- Ha kell a tele lencse, akkor a gyengébb minőségű telezoom is jobb mint a semmiIdén szerintem kicsit elkottázták a dolgot, túl jó lett az alap 17 / vagy túl kevés pluszt hoz a 17Pro/, az AIR az én értékrendemben feldolgozhatatlanul értelmetlen - de majd okosabbak leszünk ha kint lesznek a tesztkészülékek...
-
tomi5244
őstag
Bocs, nem akartam ekkora hullámot kelteni, de amúgy Sgr_A tökéletesen leírta a lényeget ami számomra kérdés, vagy szempont lenne.
A 17 kamerája nyilvánvalóan jobb a 13-hoz képest, illetve sok másban is előrelépés. Viszont a pro vonal talán nem csak kamerában, hanem Soc-ban lenne tovább tervezhető. Lehet ezért vagyok bizonytalan. Benchmark teszteket még megvárom, hátha könnyebb lesz dönteni.
-
xhege
veterán
válasz
Sasi001
üzenetére
Az új dizájnt még nekem is szokni kell, de szerintem egy idő után ez fel sem fog már tűnni. Ha te nem használod a zoom-ot (vagy ProRes-t), akkor nálad ez valóban nem kérdés. Bár el tudnám engedni én is, akkor nem lenne kérdés a sima 17 vásárlása. Viszont a fotóimat visszanézve én azért használom a zoom-ot is többször.
-
Sasi001
őstag
Kiváncsi leszek a tesztekre de pont ezeket nem igazán használom ezért is mondtam, hogy számomra nem nagy a különbség. Meg őszintén szólva nekem a 16pm jobban tetszik. Viszont a szuper hűtésre is kíváncsi leszek de ezeken kívűl nagy újdonság nincs. Nekem a titán keret is jobban bejön mint az Alu.
-
válasz
mihail38
üzenetére
A main és az ultra wide ugyan az a kamera csak a telefotó a különbség meg a videó felvételben van még eltérés
de ő a 13 kamerájától akar jobbat
nem részletezte hogy miben
a 17 kamerája jobb mint a 13 kamerája
ha nincs szüksége a telefotóra meg a prores-re és a 4k120hz-re akkor jobb szerintem a i17mondom ezt 16pro tulajként
-
xhege
veterán
válasz
mihail38
üzenetére
Valahol írta a kérdező, hogy a zoom nem annyira fontos, vagy hogy azt el tudja engedni. Innen indultam, de a tévedés jogát fenntartom.

Sasi001:
Pedig most én nagyon kíváncsi vagyok a zoom milyen lett, mert a 15PM esetén az 5x minősége finoman szólva sem kiemelkedő, illetve túl nagy a lépcső a szenzorozom 2x és az 5x között. Az új zoom jobban tetszik a nagyobb felbontás, a 4x és az esetleges szenzorozom 8x miatt. Aztán nyilván kiderül, hogy ez mit tud a valóságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

na ha nem lesz nagyon rossz vélemény, holnap felrakom én is.