Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ngtx
aktív tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Én is kétszer meggondolnám, hogy biztos onnan szeretnék-e telefont, mert tud galiba lenni, de azért többnyire ott sincsen probléma velük.
Haverom rendszerint onnan rendeli ahol a legolcsóbb igazából sosem volt velük gond.
Nem különösebben érdekli, hogy most az lopott telefon a kamionról vagy bármi. Én maradok a bevált beszerzési módszernél ami a szolgálató.
-
Ngtx
aktív tag
Pár hónapom van hátra a 14 Pro törlesztőből, de maradjunk annyiban hogy kicsit sem nyerte el a tetszésemet ez a telefon viszont ellenben a 15 Pro Max annál inkább.
Érdemi előrelépést nem látok a 15/16 között viszont félek ha mostanában nem sétálok be a Yettelbe akkor lőhetem a 15 PM-t.
(Természetesen le fizetném a jelenlegi pár hónapot.)
-
Ngtx
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Lassan tényleg pingpong ütő lesz.
-
Ngtx
aktív tag
válasz
surgery
üzenetére
Mióta iPhone felhasználó vagyok végig Max szériás telefonjaim voltak és bármennyire is “gyűlöltem” hogy mekkora telefon mégis pont azért szerettem. Jött egy hirtelen felindulás, mert valami brutális akcióban lehetett kihozni a 14 Prot és úgy voltam vele, hogy akkor most próbáljuk meg ezt, az előző úgy is viszonylag már “elavult” volt.
Jó kis telefon ez meg minden csak ezek szerint az én felhasználásomra ez a méret nem megfelelő.
Mondhatnám azt is, hogy az akku idő sem túl baráti ahhoz képest, de magához képest meg tök jól bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ASUS routerek
- Formula-1
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Formula-1 humoros
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest