- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbi82
senior tag
1. Nekem néha azt mutatja hogy netem, de nem tolt be semmit (mobil net), repülő és vissza
2. iMessage néha hiba csatalok be képet, nem csinál semmit csak 2. vagy 3.ra
3. Síri néha makacs, hiába beszélek hozza
4. szem követés… inkább nem is írom
5. volt nem fogadott hívásom, nem mutatta csak miután felodottam, ugyan ez iMessagenel is - ez talán kétszer volt eddig
6. első nap valamiert nagyon merült, töltés után jó lett!
biztos van meg, de most ez jutott eszembe -
joey04
titán
-
joey04
titán
Nem baj, az a baj, hogy kardoskodsz mellette úgy, hogy rendesen ennyi idő alatt le sem tudtad tesztelni, valamint a fent leírtakat nem veszed figyelmbe, az átlagusert pedig ezzel megtéveszted. Én is bétáztam, nekem is volt olyan, ami olyan fasza volt, mint egy stabil rendszer, de tisztában voltam vele, hogy benne van a pakliban, hogy a kövi verzió alatt összefossa magát a rendszer, vagy egy app. Ezzel tisztában kell lenni.
-
joey04
titán
Tehát tulajdonképpen már mehetne is véglegesbe igaz? A béta azért béta, pléne a dev, mert azon kívül, hogy bugos lehet, szimplán változtathatnak is valamit. Szóval lehet, hogy beta 1-2 alatt nincs gond, aztán beta 3 alatt beszarik valami, pl egy fontos banki app. A véglegesre ez kialakul és a fejlesztők is tudnak reagálni.
-
joey04
titán
de nem a magyarósi féle. Szimplán gyengébb. De volt ennél rosszabb telefonom is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest