Hirdetés
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
A baj az hogy 80% alatt megno a belso ellenallas es nem tudod minden korulmeny mellett kiszedni azt a pillanatnyi aramot amire a telonak szuksege lenne.. es ez mar akkor elojon amikor odafigyelve meg megvan a 70-80%-a a kapcitasnak. De hasznalattol is fugg, hideg hely kizarassal tovabb hasznalhato mert ott csokken le a kiveheto aram eroteljesen.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
"10x éve ugyan azok az ikon elrendezések stb, face id is kezd nekem már inkább kényelmetlen lenni"
na most van remeny a valtozasra...
-
kchris78
veterán
válasz icecave #1480 üzenetére
nekem mindig ott lagol amikor weboldalakon scrollozok és gondolom a view-space-be kerülnének a képek amik nincsenek még letöltve - és a letöltés - megjelenítés valahogy a görgetést megszakítja egy pár század mp-re ami a 120Hz miatt már észrevehető... (gondolom még ha egy jó kis .js függvények is működnek a háttérben akkor már nehéz kioptimalizálni hogy meglegyen a lagmentes scroll)
-
kchris78
veterán
válasz madkiller #1438 üzenetére
gondolom ennyi mar eleg ahhoz hogy a konkret ikon/betu/szam lenyomata ne legyen lathato. Barki akinek egy kis logikaja van kapasbol ez jutna az eszebe, szerintem ez vegig van gondolva. A masik hogy beeges csak kozel csucs-fenyerokkel jon mar elo, aod ettol nagyon messze van.
-
kchris78
veterán
válasz mindthecrap #1183 üzenetére
Mondjuk erdekes kerdes ez most visszagondolva, iphone 5-6-osaim nem kaptak foliat es nem emlekszem higy szepen szaporodtak volna a karcok.. Akkor meg talan nem is leteztek csak azok a muanyag foliak.. Talan a kijelzo uvegek is rorekenyebbek voltak de kemenyebbek?
-
kchris78
veterán
válasz mindthecrap #999 üzenetére
En direkt nem hasznalok drotnelkuli toltest, sima toltes se a 20+W legyen.. Jobban belegondolva nem is ciklusok szama a fo problema hanem amit irsz, a homerseklet.
-
kchris78
veterán
Magyarország nem az a terület ahol különösen nagyobb jelentősége lenne általános esetében a térerő érzékenységnek. Az hogy folyamatosan teli vagy kicsit gyengébb vagy 1/2 csík lenne nem sokat számít, S21U sem volt egy térerő bajnok mégis akinek nem mondták az csak használta örömmel… Ugyanez volt régebben mikor nem qualcomm modem volt hanem intel, az is állítólag szarabb volt… ezek szerintem kis túlzással kreált problémák.. Nincs akkora jelentősége hogy dealbraker pont legyen belőle.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz Joachim21 #655 üzenetére
nekem telefon ipad is 3 ev sima garis, de mar az is ad egy biztonsagos erzest, telefon mar elmult 1 eves de nem ereztem azt a nyomast, anno volt olyan h csak azert adtam el telefont mielott betolti az 1 evet mert akkor meg kiemeli az h garis a tobbi kozul, es az biztonsag az uj tulajnak. (persze az uj szeria is motival )
-
kchris78
veterán
válasz Roland861010 #203 üzenetére
az egyik oldal indokolhato. A masik oldalon viszont az van hogy havonta csak egy csaladi csomag amit te fizetsz a csalad hasznal , egy netflix itt egy masik szolgaltato ott.. egy uvegfolia egy tok, es eleg hamar el lehet erni a 6 szamjegyu osszeget osszegezve 1-2 evre. Persze ha ugy gondolkodik az ember hogy az iphone olcso mert "2 evre csak havi 20ezer" akkor persze olcso lehet. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Gmail