Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Nekem van, jó nagyon, bár a magsafe nem olyan pontos, de ugye azért, mert nem mágnesek vannak körben,hanem fém. Ettől még jól tapad, csak el fel lehet rakni kicsit elcsúszva egy töltőre, akármire.
Hozzá Benks Sapphire glass-t használok, így nagyon kicsi a rés körben a tok és az üveg között. Valamint még egy nagyobb védelmet nyújtó Benks ArmorPro-t használok, ha kell, na, ott meg szinte nincs is rés körben az említett üveggel együtt.
A Spigen EZFit-et pont ezért szedtem le, mert túl nagy volta rés az említett tokokkal.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Spigen ezfit szerintem teljesen jó, és most egy uag metropolis tokkal használom. (zöld kevlár)
Üveget speedshopból a tokot is onnan vettem, de ahogy látom az ali-s 5-6k-s uag copy ugyanaz sok eltérést nem látok a user értékelések alapján és még se 18k, mint amennyiért én vettem.
A Spigen mag armor (magsafe) túl csúszós volt nekem. -
madkiller
őstag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Én is végig néztem. Kicsit túl tolta és ilyesztő a címe, de a videó közepén azért elmondja a lényegi információkat. Ugyanannyit bír, mint a 14 PM, de ő videós 4k 60 Fps Prores Logban rögzít, ami 1 óra alatt le tudja meríteni.
Az egy elég kemény formátum 1 óra alatt 72 GB videót rögzít.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- MIUI / HyperOS topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bittorrent topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- DJI Osmo Pocket 3
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi