Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz MikeWazowski #1997 üzenetére
Erről megoszlik a felhasználók véleménye.
Nekem az a pozitív tapasztalatom, hogy évente egy alkalommal (nálam ez a főverzió váltás) nem hátrány egy gyári visszaállítás. Ez a rendszer is “szemetel”, igaz, nem olyan mértékben, mint a másik; ilyenkor pedig ettől is meg tudsz szabadulni.
Úgy gondolom, évente egyszer nem nagy dolog egy iPhone újként történő beállítása. Természetesen azt is elfogadom, hogy ezzel nem mindenki ért egyet. -
SharpSA
veterán
Én Androidon sem (nem láttam még erre erősen javaslást a gyártóktól) töröltem a készüléket főverzió váltásnál és itt sem. Minden rendben működött és működik ott is és itt is. Szerintem továbbra is csak akkor érdemes alaphelyzetbe állítani a készüléket, ha észrevehető probléma van főverzió váltás után. Egyéb esetben szerintem csak elpocsékolt idő.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
gretzky77
veterán
Sztem nincs amíg nem találkozol komolyabb buggal! Őszintén szólva én Androidon sem csináltam csak ha valami bibivel találkoztam, de nem volt jellemző!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
MikeWazowski
veterán
-
SharpSA
veterán
válasz MikeWazowski #1995 üzenetére
Az iCloud mentésekben elvileg a játék beállítások is benne lesznek. Amúgy meg miért állítanád vissza a készüléket alaphelyzetbe? Erre csak akkor lehet szükség, ha nagyon nem megszokott működést tapasztalsz. Egyéb esetben felesleges.
-
MikeWazowski
veterán
Van [link] ez a játék. Elvileg nincs benne felhőmentés. Itt ios-en hogy tudom lementeni a játékállást? Azért kérdem, mert ha jön mondjuk a 18-as verzó, szinte biztos formázom a telefont.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
SharpSA
veterán
válasz MikeWazowski #1989 üzenetére
Ha Windowst használsz, akkor ahogy Big_Boss írta: 3uTools. Viszont, mivel 15-ös készüléked van USB-C csatlakozóval, így kb bármilyen külső USB-C-s tárolóról (pendrive, egyéb meghajtó) tudsz másolni a Fájlok segítségével oda-vissza, ha ExFat vagy FAT32 a külső tároló formátuma, NTFS-ról csak olvasni tud a rendszer.
Én egy 128GB-os Kingston Duo Pedrive-ot hordok magammal, de van külső SSD-m is.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz MikeWazowski #1989 üzenetére
3uTools windowsra.
-
MikeWazowski
veterán
válasz SharpSA #1988 üzenetére
Ott néztem. Nincs a drive app offline fájljai között... azért küszködök rendesen android után
Vagy hogy a legegyszerűbb filmet felmásolni? Na meg azt beállítani, hogy ne töltse fel icloudba...A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
SharpSA
veterán
válasz MikeWazowski #1987 üzenetére
Valószínűleg a Google Drive app saját mappájába, ahonnan szerintem megosztással kimásolhatod a Fájlokba.
-
MikeWazowski
veterán
Az imént a google drive-ra feltöltöttem egy filmet, majd azt le a telefonra. Le is töltötte a filmet, a tárhely változásának mérete is igazolja, de sehol nem találom a files app-ban, kereső se. Most hova töltődött le vajon, és miért nem látom?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
aktív tag
válasz Zsolt,72 #1985 üzenetére
Ha így van nem zavar különösebben, az idegesített fel tegnap, hogy fent voltam mobil hálózaton, és így sem tudtam hívást fogadni - arra gondoltam, lehet, hogy a telefonom vacakol. Akkor is Vodás voltam amikor a 13 minin jól működött minden variációban.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Zsolt,72 #1982 üzenetére
Sim az Vodafone, a munkahelyi net Digi, otthon is Digi net van, otthon is tapasztaltam már problémákat, wifi hívásnál konkrétan nem jelzett, és nyoma sem volt, hogy kerestek. Ilyenkor a telefon beállításában a wifi hívást ki-be kapcsoltam, akkor helyreállt valamennyi időre.
-
aktív tag
válasz zenit73 #1981 üzenetére
Véletlenül nem Telekom vezetékes internet wi-fi-hez csatlakozol Yettel, vagy Vodafone SIM-kártyás telefonnal?
Nálam ugyan rendben működik, Telekomot használva, viszont olvastam (talán a Yettel topikban), hogy yetteles telefon+Telekom vezetékes internet esetén bizony előfordul ilyen (többen is írtak emiatt). Valamiért ez a párosítás nem igazán működik a Wi-fi Hang esetén.
-
aktív tag
Múltkoriban úgy használtam a 15 prot, hogy repülő módban, wifi aktív, wifi hívás aktív (router 30cm-re a telefontól). Egy idő után észrevettem, hogy nem mindig vagyok elérhető, vagy pedig csörgött, de ha felvettem nem hallottuk egymást, és a hívás számláló nem indult el, 00.00 állt. Azóta úgy használtam, hogy mobil hálózaton voltam (ahogy normális ) + wifi, és a wifi hívás is aktív volt. Tegnap ismét eljátszotta, hogy csörgött, felvettem, senki nem hallott semmit, számláló 00.00 állt.
Tegnap már kivert a víz ettől, ilyennel még nem találkoztam, nem tudom ezt miért csinálja, annyit tettem ez után, hogy a wifi hívást kikapcsoltam, hátha az kavar be. Nem vagyok nagy telefonálgató, ezért lassan haladnak a dolgok, lassan derülnek ki.
13 minin repülő módban, wifi hívás hibátlan volt. Itt most mi van? Valakinek ötlete? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz s.Oliv3r #1979 üzenetére
Én pl. azért sem tudom elképzelni a sima pro-val a 8-10 óra SOT-ot, mert az én felhasználói szokásaimmal szerintem még a Prom max-om sem tud annyit
Btw 17.3-al végre megszűnt a billentyűzet erőszakossága (már nem illeszti mindenáron a rosszul javasolt, de ki-x-elt szót). -
nagyúr
válasz s.Oliv3r #1974 üzenetére
Ezen nem fogunk összeveszni Te pl. AOD-ot sem használsz, én meg amióta létezik, igen. Már eleve ez is elég nagy különbség. Egyébként én sem szoktam nézni a SOT-ot magát, az számít, hogy kibírja-e nap végéig, vagy nem. Átlagban pedig igen, sőt. Nyilván, amikor repültem külföldre meló miatt vagy épp jöttem haza, reptéri várakozás, utazás, stb. akkor meg még a 11PM vagy a 13PM sem bírta ki végig, pedig azok voltak a legjobbak akkuban.
-
gretzky77
veterán
válasz icecave #1973 üzenetére
Hát én most kíváncsiságból végignyomkodtam és összeadtam de ezt nem fogom sűrűn csinálni! Jelenleg úgy néz ki nálam a ProMax hogy 13.56-kor vettem le töltőről és az összeadott SOT 126 perc és jelenleg 83%-on van. Legfőképpen böngészés, olvasás és automata fényerő! Én abszolút meg vagyok elégedve vele!
Amúgy Android is áttért erre a számolásra de nem is értem, hogy miértiPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz ADAM1337 #1968 üzenetére
Amikor meg gyorsulásokra járogattam, nem egy 300+ os 1.9pd-t láttam, sőt valamelyik el is verte 400on a 320 lovas 2.0turbo astrám. Tanulság: azért mert sok állítás kamu, attól még nem mind az A ti használati szokásaitok mellett nem tud annyit a telefon. Ebbe semmi hókuszpók nincs, pont.
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
-
keralka
csendes tag
válasz Zsolt,72 #1966 üzenetére
4g es 3-4 vonal. Ujrainditas is megvolt, most probaltam egy alapbeallitast is, hatha. Egy hete van meg, irtora tetszik, ez az egy dolog ami kisse bosszant. Ma hasznaltam egy edzo progit rajta, masfel ora alatt 40 szazalekot merult. Igaz 4 bt eszkoz volt hozzacsatlakozva. Support azt mondta, meg friss a telefon, ( nincs egy hete nalam) es az elejen ez ilyen. Meg hogy ez tobbet tud mint a 14 pro es azert merul gyorsabban ( wtf xD)
-
nagyúr
válasz gretzky77 #1969 üzenetére
Nem lehet épp ez a szívás benne. A napit is ugye 0-24ig mutatja. Vagyis ha pl. éjfél után még használod 1-2 órát, majd úgy teszed töltőre, akkor az a napi SOT-hoz hozzáadódik. Plusz a napi részen még rá kell nyomni az adott napra, addig az átlagot mutatja. A másik meg ugye az elmúlt 24 óra, ami mindig az adott pillanathoz képest vissza 24 órás intervalllumban mutatja a SOT-ot, így ott is lehet töltés előtti és után is benne a SOT-ban.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz icecave #1967 üzenetére
Ezeket már elengedem én is, sehol nem láttam még bizonyítékot rendes appokkal. csak bongésző és yt-vel láttunk 5 órát a maxtól is.
De én még mindig várom a 10 óra SoT bizonyítékokat több embertől is már.
Kezd olyan lenni mint az érzésre 300 lóerős 1.9pd autók.[ Szerkesztve ]
-
keralka
csendes tag
15 pro nektek milyen kijelzőidőket hoz? 5 ora alatt játék nélkül lezabál 70%-ot az akksiból..
-
veterán
-
nomic
aktív tag
Sziasztok!
15 Pro vásárlás előtt állok, most már kint van pár hónapja, milyen a helyzet? Itt a topikban, meg persze az internet világában is olvasgattam, hogy nem mindenkinek felhőtlenek a tapasztalatai.
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
nagyúr
válasz s.Oliv3r #1953 üzenetére
Én sokáig a sötétet vettem, majd utána váltottam fehérre, az is maradt végig (12-13-14 PM-ek), majd most natúr titán, de leginkább azért, mert az AWU már megvolt, aztán akkor menjen hozzá. Szép szín, elégedett vagyok ezzel is, de ha kéket/feketét vennék egyszer, nem gondolnám, hogy a kopás miatt paráznék. Igaz, a munkám sem olyan, hogy nagy elhasználódásnak lenne kitéve.
-
s.Oliv3r
senior tag
Én mindig fehéret vettem eddig, mert annak nem volt színezve a kerete, és a fehér a "menőbb" ha már Apple. Most a natural titanra esett a választás. Az oka az az, hogy a titánnak nagyon szép, nem mindennapi színe van, + a motoromon is sok titan cucc volt, ráadásul a szelepei is na meg az AW Ultra-hoz is jobban passzol. Színezett tokozatú cuccok nálam kizárva, egy hónap alatt megkopnának, 1 év alatt meg hajjajj... az értékén sokat csökkent.
[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
Morris
veterán
válasz s.Oliv3r #1950 üzenetére
Ezt mondom én is. A fehér és a natural titanium színű modellek nincsnek bevonatolva. A kék és a fekete nem anyagában szinezett. Azokon azért fog hamarabb és jobban látszódni a sérülés. Nyilván a másik kettő is meg tud sérülni, de korántsem lesz annyira feltűnő.
Amúgy lehet, hogy mégis a kéket választom. Nekem az sokkal jobban tetszik?Mi a véleményetek? Kék, vagy Natural Titanium?
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Zsolt,72 #1946 üzenetére
Szerintem csak rosszul lett magyarra fordítva... a finish nem bevonatot jelent. Az a coating. Angolul az apple oldalán finish-t ír, ami annyit tesz itt hogy kivitel.
Azóta néztem pár videót...a natural titanium nem szín, hanem anyagszín. Titán pl a motorom a kipufogó is, ugyanilyen színe van, az apple watch ultrámnak úgyszint. Amilyen poros környezetben dolgozom (logisztika, generálkivitelezés, lakásfelújítások stb..) az én telefonom már totál szétkopott volna, ennek ellenére használatnak nyoma sincs rajta.
Nem okoskodni akarok btw.Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
aktív tag
Kicsit böngésztem a Mobilaréna hírek közt és az [egyik posztban] található [YouTube linken] van kép a keret metszetéről, 9 perc 50 mp körül.
Amúgy maga a gyártó is úgy tájékoztat a honlapján, hogy titán bevonat található a telefonokon:
-
rankesz
veterán
válasz gretzky77 #1934 üzenetére
Ticwatch 5 állítólag nem áll már szóba az iphone-al csak pro 3 és ultra. Nekem az utóbbi van, bár egy ideje nem használom mert jött egy watch 9-es.. Azóta kapott a ticwatch egy főverzió frissítést de nem próbáltam napi használatban. A régi rendszer annyiban zavart hogy wltávolódás után nem akart magától újra csatlakozni
-
madkiller
őstag
Szeptember óta megy a topik azóta van sokunknak ilyen telefonja ezen a beszélgetésen végig mentünk már októberben ebben vagy az iPhone topik fórumban. Az időben elég sok tesztet néztünk már nincs linken újra kellene kezdenem az iPhone 15 infó keresést hozzá. Ez már nálunk lepörgött akkoriban. Spanyol viasz esete ugrik most be.
-
Morris
veterán
Ez a Magstand tok jó féle lehet?
Nekem jelenleg Spigen Tough Armor van a 22U-n és semmi gondom vele, de nem szeretnék megint ilyet.
Viszont a hátsó kitámasztó mindenképp kellene, mert sokat használom.[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz icecave #1936 üzenetére
Igen ez az ébresztés dolog nagyon jó tud lenni, sokszor lényegesen korábban kelek mint asszony, viszont én még nem tudtam rávenni magam, hogy órában aludjak. Illetve ha ki akarnám próbálni az alvásmonitorozást akkor kell valamit állítanom, bekapcsolnom vagy csak szimplán viselem és ő indítja?
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
nagyúr
válasz gretzky77 #1934 üzenetére
Én még S2 watch-al kezdtem, volt utána S4-S7, majd ultra van most. Eleinte azt gondoltam, felesleges dolog, de mostmár meg nem tudnék lenni nélküle. Próbáltam csomó okosórát, de egyik sem olyan jó, mint az AW. Ez minden területen hoz egy erőset, de nem kiemelkedőt. Úgy értem, ott van pl. a Garmin órák, sportra jobbak, viszont mint okosóra, hívás, értesítés, stb. kezelésben messze elmarad egy Apple Watch-tól.
Plusz durva, milyen szépen rezeg a benne lévő "taptic engine" itt is remekül teljesít. Mindig felébredek rá és asszony meg nem zavarja, hogy a telefon csörög (bezzeg fordítva, ő két telefont szundiztat 5 percenként min. egy órán át ). -
gretzky77
veterán
válasz MikeWazowski #1933 üzenetére
Viszont esés esetén jobban véd, nyeli a feszültséget és nem a kijelző törik jó esetben! Nekem tegnap jöttek meg Alirol, Baseus márkájú felhelyező szettel együtt 2900 volt kb darabja. Könnyen felrakható és elég jónak tűnik! Előtte egy hydrogel szerű volt amit üzletben tettek fel.
Más: Van esetleg valaki aki nem Apple Watch-ot használ a telefonhoz? Érdekelnének vélemények! Nagyon jó ez az Watch Ultra de nekem lehet árban felesleges ennyit belefektetni és gondolkodom cserén! Esetleg Huawei vagy pl az AppStoreban van wear os alkalmazás azzal menne pl Ticwatch?
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Fóliát tudtok ajánlani?
Fura, hogy itt a kereső is szinte csak üveg fóliát hoz fel, meg neten is szinte csak az van. Vhogy nem szeretem az üveget, túl vastag mind.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
joey04
titán
válasz MikeWazowski #1922 üzenetére
Nem lesz ott, hiszen nem ott fizettél elő. Vonja kártyáról nem? Btw igen, onnan fizesd tovább. Nekem a yt onnan megy pl, spotira meg ugye eleve spoti oldalán fizettem elő. Egyik sem kerül be az app store-ba, nem ott fizettem elő, nem az apple kezeli.
-
gretzky77
veterán
Nem nincs de sztem nem is kell ott lenni ahogy Big_Boss is írta. Sztem simán nem kell vele foglalkozni hol fizettél elő csak használod. Ez nem olyan mint mit mondjuk egy androidon megvásárolt program ugye amit itt újból meg kéne venned.
-
jacis
nagyúr
Megjött a tok a telóra. Nagyon tetszik. Ilyet rendelrem rá: [link]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
senior tag
Szerintem azok nem lesznek ott, mivel korábban fizettél elő.
A google one és a onedrive gondolom a google fiókodhoz van kötve, így automatikusan vonják majd a havidíjjat és tudod tovább használni.
-
gretzky77
veterán
válasz MikeWazowski #1920 üzenetére
Sztem ha le vannak töltve és simán iOS alól bejelentkezel akkor nincs egyéb dolgod! Nekem Google tárhely van amit fizetek és simán vonják havonta nem csináltam semmit egyebet!
-
MikeWazowski
veterán
A sima Iphone 15 topikba nem lett megoldás, itt hátha tud valaki segíteni.
Olyan gondom van, hogy androidon volt 3 app amire havonta fizettem. Dashline, google one, onedrive. Most ezeket hogyan tudom "áthozni", hogy az app store-ba legyen az előfizetés? Vagy csak jelentkezzek be PC-n a google fiókomba és ott fizessem ezeket tovább?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
gretzky77
veterán
válasz MikeWazowski #1908 üzenetére
Én is jelen! Decemberben vásároltam a ProMaxot, előtte csak Android volt, abból mondjuk jó pár. Egy egy kitekintés volt alma felé még 6 Plus és Xs Max talán de valahogy soha nem tudtam megszokni, igaz sok türelmem nem is volt hozzá, hamar mentek a háztól. Azóta sztem az alma is sokat fejlődött, változott, de azért sok almát használó kollégától megkaptam már, hogy az Android így szar úgy szar, fagy meg újraindul. Azért mondtam nekik, hogy nyugodtan próbálják ki azért az Android sem annyira szar már mint gondolják! Ezzel most nem védeni akarom a droidot, de mindkét oldalon sok az előítéletes user! Talán 98-ban vettem az első mobilomat, majd nagyon sokáig Symbian párti voltam, én szerettem. Utána viszont Android párti lettem és 15-18 éve azt nyomtam kb. És kicsit ezért is gondoltam, hogy türelmesebb leszek több időt hagyok az almának, mert kezdtem megunni a droidot kellett egy kis változás! Tény "nekünk" Android usereknek sokmindent kell megszokni, ami itt másképp működik. Kell neki időt adni, de azért nem titok sztem (szigorúan magánvélemény) androidon nevelkedve ott néhány dolog logikusabb vagy csak úgy szoktam meg. A gesztus vezérlés például ott sztem sokkal jobb kezelhetőbb. Apróságok vannak ami megszokást igényel de tényleg apróságok: bekapcsolt ébresztő esetén a felső állapot sávon pl kirakhatná, hogy lássam be van kapcsolva, könnyen külön külön állítható lenne a hangerő híváshoz, értesítéshez, ébresztőhöz. Ilyen apró dolgokra gondolok vagy hogy a kezdőképernyőn bárhová helyezhessem az ikonokat mappákat. Ne értsetek félre ez nem egy iOS ellenes hozzászólás csak androidos szemmel nézve más, ugyanakkor kezdem megszokni és elismerem, hogy nagyon jó készülék. A formája a fogása nekem nagyon bejön és az akksi idő is parádés. Több időt kapott most és mellé egy Watch Ultrát is, úgyhogy jelenleg úgy néz ki, hogy áttértem!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
őstag
Amióta megvettem a telefont, azóta nézegetem a tokokat, nem tudom eldönteni melyik lenne a praktikus illetve szép, tud valaki ajánlani, olyat aminek apple logó van a hátulján? Átlátszó nem jött be, az van rajta most amit gyorsba vettem a telefon vásárlásakor, mert fekete, és alapból gyér rajta.
Ilyen esetleg van valakinek? [link][ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Red Bull fan #1913 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, arra gondoltam, ezt és azt a topicot össze kéne vonni, mert ott tegnap volt az utolsó hsz, és itt sincs nagy élet.A nagy iphone topic meg követhetetlen, plusz ami nem vonatkozik a 15-re, nem kevés hsz, szóval az kilőve. de egyébként köszi.
-
őstag
Én is 13 év után váltottam, (2 hete) Pro Maxra, mondjuk én sokat küzdök még mindig, olyan dolgokkal ami az androidon alapértelmezés volt, vagy természetes, de azért kezdem megszokni, és megszeretni.
Mondjuk lehetne egy iphone 15 széria topic, mert ez elvileg csak a 15PM
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Nyugodtan kérdezz.
Szerintem elég jó csapat van itt is és a fő iphone topicban is (az mondjuk jobban pörög mint ez). -
MikeWazowski
veterán
Na akkor most ilyen hónap van, régi androidosok váltanak iphonra Én is hétfőn váltottam, asszem 13 év után, igaz sima 15-re. Mondom előbb kipróbálom milyen, aztán ha beválik lehet váltok pro-ra, de lehet csak a 16osra.
Egyelőre tetszik, de nagyon suta vagyok még hozzá. Az előbb google-ba kellett megnéznem, hogy tudok safariba kedvencekhez venni oldalakat....A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
tothl
addikt
Hát én is úgy gondoltam, de van egy csomó kép, hogy karcolódik mint állat. Van aki ki tudta polírozni az apró karcot, de alapból úgy láttam, hogy ez a titánium valami kevert anyag. Lehet, hogy kevésbé lesz csúnya a natúr, majd megmondják akiknek ilyen van.
Nekem feka van, még nem vettem ki a tokból mióta megvan. Gyári szilikon tok, szerintem elég kellemes tapintású és jól is illeszkedik. -
Navaren
aktív tag
Nekem a nagyon gonosz kinézetű fekete Pro van, lekopogom, nem kopik (iPhone 6S óta nem volt fekete/szürke telefonom).
Day 1 óta Spigen Liquid Air tokban van (most Karácsony óta már a másodikban), sehol semmi kopás a telefonon benne.De nem nagyon történt malőr sem vele, nem esett le, nem pottyant vízbe.
Műszerfalról szánkázott le az ülésre, az volt a legnagyobb 'baki' eddig.iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Morris
veterán
Köszi, srácok. Kár érte. Valahol azt olvastam, hogy cserélik is emiatt, bár ha mind ilyen, akkor igazából idő kérdése és az összes színezett készülékel ez fog történni.
Lehet emiatt mégis maradok a natúr titániumnál. Persze úgyis kap majd tokot.
Még az is lehet, hogy inkább 14 pm lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Tudományos Pandémia Klub