Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
aktív tag
válasz
csakany2001
üzenetére
Én se tettem újra sose nulláról évek óta és bétáztam is, de sose volt akkora gond ami miatt kellett volna tehát...
jacis
Én is 15PM amióta kijött de nem érzem, hogy váltanom kéne még. -
Bondix
aktív tag
Őszintén én se nézem.
Van hogy kábel nélkül töltöm van hogy kábel. De szerintem ha 10x merült le teljesen a lassan a két évbe. S kb sose nézem mikor teszem rá. Este rá dobom bár mennyi is van és reggel szedem le. Nincs korlátozás hogy csak 90% ig töltse. S van hogy napközbe is rá dobom meló helyen ha tudom megyek ki a városba bíztos ami biztos.
Tehát kb össze vissza töltöm és úgy ennyi
-
Bondix
aktív tag
jacis
15 pro max
2023 novemberi óta 546 ciklus 88% szerintem ez teljesen normális -
Bondix
aktív tag
Teljesen jó ha persze valós de szerintem nem az, de én sose néztem hogy töltöm hány %ig volt hogy csak ra dugtam iroda 15 perc és leszedtem vagy kocsiba és a i13pro max 2év alatt volt 85% de nem igen vettem észre nagy teljesítmény vissza esést.
Este teljesen mindegy hány % töltőre teszem alváskor és reggel 100% veszem le nincs semmi 80% határ stb.A 15 pro max meg reggel 6h-kor veszem le és sok messenger telefon hívás de tudom ez használat függő, de nekem este 19h még 40% van benne. Ennél jobb nem kell.
Egyedül amit észre vettem a videó és fotó készítés jobban szívja akkor akár félnap alatt is le tudom meríteni de ez így volt kb minden iPhone-nal. -
Bondix
aktív tag
válasz
waszabi07
üzenetére
Hát nekem se volt sose ez a méret telefonba de így van megszokás kérdése
Kb amikor bontottam ki akkor volt látványos de aztán kézbe fogva semmi fura nem volt azzal h nagyobb. S nekem sincs nagy tepsi kezem sőt...
Az üzemidőt meg többen mondják, hogy sokkal jobb a pro max-ba tehát az előny azért. -
Bondix
aktív tag
válasz
icecave
üzenetére
Big_Boss
Így van én húzom fel 100% de kb semmit nem lehet látni.
Azt észre is vettem h vissza veszi a fényerőt hiába van maxon a védelem miatt gondoltam én is de...
Nyaralni voltam vízbe szerettem volna képet csinálni de kb mintha vakon lövöldöztem volna azt a parton árnyékba néztem meg h jók e képek 🫣 -
Bondix
aktív tag
Hát hiába növelték meg a fényerőt xy %-al napon ugyan úgy nem lehet látni semmit kb. Vicc, hogy ezt nem tudják megoldani.🤬
A True Tone is próbáltam de az se segít rajta 🤬 -
Bondix
aktív tag
-
Bondix
aktív tag
válasz
Adee_91
üzenetére
Nekem 15ProMax van
Egyáltalán nem melegszik azaz ritkán játszok a Resident Evil-t próbáltam annál éreztem.
Az Asphalt-nal ami nagy játéknak mondható még ott nem.
De játék nélkül fotózás stb nem érzem.
11pro max-ról váltottam azzal hasonlítva az aksi időt sokkal jobb most a 15PMA kamera bug az nálam is jelentkezik amit fentebb írtak, hogy nem jön be a kamera képe de kilővőm és utána jó ez valószínű javítva lesz.
-
Bondix
aktív tag
.
-
Bondix
aktív tag
Gyári átlátszó szilikon tok is sárgul gyorsan?
Mert akkor lehet a fekete szilikon lenne.
De az átlátszó azért szebb, persze igazából tok nélkül lenne igazi de tuti akkor esne ki a kezemből vagy karcolodik meg presszóban pulton asztalon stb. -
Bondix
aktív tag
Már írtam az iPhone topikba de lehet így egyszerűbb a kérdés mert...

Szóval :
iPhone 5s-tol minden évbe megvolt az új de most kisebb kihagyás után tervezek váltani 11ProMax-rol eddig nem nagyon láttam értelmét most a 15 már azért megérett rá
Akinek van személyesen tapasztalata a 15pro és pro max között mi a különbség?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Hardcore pizza és kenyér topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Forrmell.enn
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest