- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
aktív tag
válasz
Adee_91 #1767 üzenetére
Nekem 15ProMax van
Egyáltalán nem melegszik azaz ritkán játszok a Resident Evil-t próbáltam annál éreztem.
Az Asphalt-nal ami nagy játéknak mondható még ott nem.
De játék nélkül fotózás stb nem érzem.
11pro max-ról váltottam azzal hasonlítva az aksi időt sokkal jobb most a 15PMA kamera bug az nálam is jelentkezik amit fentebb írtak, hogy nem jön be a kamera képe de kilővőm és utána jó ez valószínű javítva lesz.
-
Navaren
aktív tag
válasz
Adee_91 #1762 üzenetére
Szuper
.
Örülök, hogy Nálad a legtöbb dologgal minden rendben.A nyári melegedés miatt én nem aggódnék, gond azért nincs, csak tényleg érezhetően melegebb az én telefonom is, mint a 13 Pro volt azonos felhasználás alatt.
Szerk.: kamera app nem fagy (kopp-kopp), egyszerűen képet nem ad szenzor felől, miközben a kamera app elemei (shutter gomb, mód, zoom, vaku, stb., még Deep Fusion/Night mode indikátorok is, ha épp futnak,) látszanak, fókuszt is lehet "választani", ha odaböksz valahova, csak ahol azt látnád, hogy mit lát a kamera, az a rész fekete.
Mintha egy bazinagy fekete kartonlapot fotóznál.Kilép-belép és jó. Nem tragikus hiba, csak bosszantó és viszonylag gyakori (mondjuk 15-20 indításonként előjön, főleg főképernyőn keresztül, nem kamera app-indítással)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest