Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#51886) Sordoran


Sordoran
addikt

"Oshi no Ko"

Megjött bizony, amire annyit vártam. Egy filmmel felérő, 80 perces nyitással elkezdődött a számomra legjobban várt tavaszi anime sorozat is. A 9/10 pontos értékelés eléggé megmutatja, hogy mások szerint is egy kiváló adaptációt kapunk (ha csak nem ment el a teljes büdzsé az első részre). Tényleg nem lehet panasz rá, én legalábbis nem láttam hibát eddig, az animáció, sztori vezetés, szinkron minden a helyén. Maga a történet, a műfaj lehet probléma azoknak akiknek nem jön be, ugye mindenkinek más az ízlése.

Sztori: Történetünk főszereplője Gorou Amemiya egy vidéki kórházban dolgozik nőgyógyászként. Medikus évei alatt találkozott egy 12 éves kislánnyal, aki nagy idol rajongó volt, kedvence a vele egykorú Ai Hoshino, aki egy feltörekvő idol csapat centere. Sajnos a kislány elhuny, viszont Gorou tovább viszi a lány rajongását, és 4 évvel később is elfogult rajongója Ai-nak. Egy nap pedig megjelenik a kórházban Ai, aki megrökönyödésére terhes, ráadásul ikrekkel. Az idol-ok számára már egy szerelmi kapcsolat is tiltott a rajongók miatt, így a terhességét hét pecsétes titokként kell kezelni. Egy rajongóval mégis összefut doktorunk, aki veszélybe sodorhatja Ai jövőjét, így doktorunk utána ered. Sajnos a találkozás tragikusan végződik, és Gorou halálát leli. A túlvilág helyett viszont Ai szerető karjaiban találja magát, az ikerpár fiú tagjaként reinkarnálódik ugyanis.
Ezzel egy álom válik valóra, hogy minden nap testközelben lehet kedvencéhez, viszont rájön, hogy az idol élet nem annyira egyszerű mint az gondolja. Ikertestvérével együtt közösen támogatják édesanyjukat, és lépcsőzetesen megismerkednek az idol szakma, illetve az egész szórakoztató ipar kulisszatitkaival, hátterével, és sötét bugyraival is.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.