Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-09-04 17:21:16

LOGOUT.hu

Élet az Egyesült Királyságban…

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27227) tildy válasza qqzs (#27223) üzenetére


tildy
nagyúr

Neeeem. Nem vagyok én odavaló . Ja és a 7. pont le is maradt : eddig egy értelmes pro érv sem hangzott el a kilépés mellett. Semmi. Már látszik , hogy határt nem húzhatnak az északír oldalon, a van közösségből sem nagyon van kilépés , rengeteg plusz munka és pénz mindent átszervezni , az se tudjak , hogyan kereskedhetnek az unióval a kilépés utani napon. Vagy ha büntetővam lenne , hogy védjék a helyi termelést, ha nincs elég , akkor drága behozni. Ha leviszik a vámot, beözönlik az olcsó külföldi termek , ezt pontosan kitalálni nem egy két nap .

És persze ilyenkor mindig jól jár az, akinek jól jon a zavaros , mert le fig esni pár dolog ára, jókor , jó helyen sokan fognak nyereszkedni.

Radiátor : nagyon sok dolog ebből előre ismert volt. Simán mondhattam volna a parlament, hogy bocsi ez nem ügydöntő népszavazás volt nagyobb százalék különbség kellene. De ugye ismerjük az egyszerű vidéki embert aki könnyen megvezethető pl. hogy a szemét külföldiek elveszik a munkáját. Másrészről viszont valamennyire érthető az ő álláspontjuk is, be akartak valahol tartani a parlamentben ülőknek, hogy sose képviselő igazán senki őket .

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.