Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
Van itt valaki aktív Blitz Brigade játékos? Én mostanában egészen függő lettem. Kb. olyan mint a TF2 telefonra. Megéri megnézni, és ki is próbálni ha van rá 1.1GB szabad helyetek.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
Jet Car Stunts Sokan mondják rá hogy a tökéletes játék, és a Lite verzióban annyira megszeretik, hogy mindenki fizetni, kalózkodni, vagy ha nem tudja ezeket, resetelni majd újrajátszani kezd sokadjára. Nem olyan a grafikája mint az Asphalt 8-nak, nem is ez a lényeg hanem a játékélmény. Jó sok ideig lehet vinni, kijátszani nekem még nem sikerült, pedig a végénél vagyok, csak az Impossible tényleg lehetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
Addiktív logikai játék gyönyörű letisztult designal, mindenképpen érdemes kipróbálni a Free verziót, és megvenni ha tetszik (abban reklámok vannak és feleannyi szint). Itt találtam, morgyi szépen leírja a lényeget.
-
Flind
senior tag
Látom emlegették már előttem az eredeti portált, ennek a grafikáját hozzá sem lehet hasonlítani, viszont a játékélmény szerintem sokkal jobb (Portalize-ből kiindulva, MTK-s telóm van, az eredetit nem ismerem). Meg ugye vagy 4x annyi pálya van, és mi is készíthetünk (bár csak magunknak, igazán beletehetnének valami multit). Engem teljesen leköt, és nagyon sok ideig kitart.
-
Flind
senior tag
Nem különösebben kedveltem a tower defense játékokat, de ez nagyon élvezetes időtöltés, még mobilon is. 50 pálya van 4 nehézségi szinttel, csomó beállítással. Nem ismerek jelenleg jobb stratégiai játékot, ha egyszer elkezdem, alig tudom abbahagyagni. Szeintem megér egy próbát, jól meg lehet szeretni vele a TD-ket.
-
Flind
senior tag
válasz Ereshkigal #10180 üzenetére
Nekem is 900 forintot ír.
-
Flind
senior tag
válasz BenHans #10292 üzenetére
Ha rootolva van akkor Titanium Backup. Ha nincs, akkor passz.
-
Flind
senior tag
Ezt láttátok már?
-
Flind
senior tag
Nagyon igényes Puzzle játék. Van belőle egy Lite verzió is kipróbálni, de az még nagyon könnyű, alig van benne pálya. Akinek bejön ez a stílus biztos szeretni fogja.
-
Flind
senior tag
Sziasztok!
Láttam hogy kijött a várt Boom Beach, aztán kicsit utánanéztem a Clash of Clansnak, és láttam hogy nem csak a fejlesztő egyezik, hanem a játékmenet is hasonló (vagy rosszul gondolom?). Mi a különbség a kettő között? Melyiket érdemes elkezdenem? Ha nincsenek nagy eltérések asszem a Clash of Clans lesz, a (legalábbis Mo.-n) jelentősen nagyobb felhasználói bázis miatt.
Köszi előre is! -
Flind
senior tag
Azt nem tudom, nekem tiltva vannak a reklámok. De Hay Dayt is tolják mindenhol (szintén tőlük való játék) hallom másoktól, úgyhogy szerintem a Boom Beachre is ráállnak hamarosan.
Igazából az egyetlen ami visszatart tényleg hogy még elég friss, és sokkal kevesebben használják.(#11157) F-ECT$: Tudom, pont ilyet keresek. Clash of Clansnál is ez van, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz assemble #11213 üzenetére
Nagyon jó játék, de ebben is pofátlan sok IAP van (plusz pálya, lassítás, deszka konfiguráció, stb., mindenért külön pluszba fizetni kell). Persze ezeket nem muszáj megvenni, magában is igényes játék, de ha már alapból pénzt kérnek érte utána nem kellenének plusz fizetős bővítmények..
-
Flind
senior tag
válasz Sirandrish #11295 üzenetére
Jól játszható IAP nélkül is, legalábbis az elején (nálam ez kb. 1 hónap volt). Későbbiekről nincs tapasztalatom.
-
Flind
senior tag
válasz citkar #11379 üzenetére
Igen, látja a nevét és a szintjét, a katonáit meg az egész csatát vissza lehet nézni, viszont a szigetét nem (visszatámadni sem lehet). És ha sikeresen lerombolják a HQ-d, akkor annyi nyersanyagot veszítesz amennyit az utolsó kilépésnél jelzett (a közben termelt ameddig nem veszed fel olyan mintha nem lenne).
-
Flind
senior tag
válasz citkar #11382 üzenetére
Nincs olyan hogy szomszédod. A térkép mindenkinek másmilyen. Radar 3-ig csak AI-k vannak, azokat lehet hogy ugyanott jelzi mindenkinek, és biztos hogy nem random felépítésűek, de mikor bejön az igazi multi, random dobál be embereket hasonló szintről. Tehát ha neked jelez egy Misit, egy Rékát és egy Andrást, szinte biztos hogy te nem vagy rajta az ő térképükön. Majd rájössz mikor letámad egy olyan akit előtte sosem láttál. Ha egy fix térkép lenne, akkor azon rajta kéne lenni a világ összes játékosának, és egy idő után teljesen átláthatatlan lenne az egész, tulajdonképpen végtelen radar update-tel. Pedig mindenből 20 a max szint. Szerintem ez így jó, az is rossz lenne ha vissza lehetne támadni, akkor 1 emberre menne el az egész ameddig tolod, egyszer megtámad, és utána mindig arra mentek hogy egymást támadgatjátok oda-vissza. Ahogy írták előttem valakinek ez el is kezdődött egy Rescoure basenél, mert az ugye mindkét fél térképén megvan valahol, és folyton elfoglalgatták hogy az sajátjuk legyen. De annak azért vége lesz valamikor, mert ebben az esetben sokkal gyorsabban fejlődik a játékosoknál.
(#11384) locaLpatrioT Nem támadhat meg bárki bármikor, csak olyan aki hasonló szinten van mint te, az meg ha jól van felépítve a védelmed nem tud legyőzni, tehát nem is támad, ha csak nem hülye, de akkor is csak ő veszít. Amúgy az elején még senki nem támadhat, téged sem jelez mások térképén és te sem látsz még igazi játékosokat. Még egyáltalán nem sok idő, lesz hogy több nap lesz egy fejlesztés. Ez egy ilyen stílus, ez a lényege, ha folyamatosan akarsz játszani mint egy RR3-mal, akkor ezt hanyagold. Amúgy a gyémánt is csak virtuális fizetőeszköz, szóval IAP csak akkor van ha pluszban akarsz venni, de anélkül is van bőven szvsz. Nekem mindig 200 körül van, mert ha már összegyűjtöttem mondjuk 25000 fát és csak pár ezer kell az updatehez és a katonák is töltődnek még vissza a csónakokba tehát nem tudok más szigetről szerezni, inkább megveszem 1-2 gemből mint hogy kockáztassak és hagyjam holnap reggelre, mert közben elveszíthetem.
Pontosan ezt kell csinálni az elején, majd pár nappal később megjelennek az igazi emberek és "bedurvul". De ha eddig nem tetszik szerintem később sem fogod szeretni.[ Szerkesztve ]
-
Flind
senior tag
válasz #13110016 #11386 üzenetére
Ja, bocsi, akkor félreértettelek. Hát igen, ez ilyen.
(#11387) citkar: Akkor rosszul emlékeztem, mindegy, a lényeg hogy az elején. Közben meg rájöttem hogy nem is szint hanem medál szám alapján választ (amit ugye akkor kapunk ha legyőzünk valakit, és akkor vesztünk, ha vesztünk). Szóval lehet hogy valaki magas szintű de rossz a taktikája, és fordítva is. Hozzám is most ilyen 20-asokat dobál be (12-es vagyok).
Igen, szinte biztos hogy nem vagy a térképükön. Mondom majd akkor érzed át ha letámad valaki, mert tuti nem lesz a térképeden. -
Flind
senior tag
válasz Fitzgerald #11421 üzenetére
Ne kezdjétek megint ezt a hülyeséget, attól hogy almáéknál nincs csillióhertzre felhúzva a magok órajele, egy Apple A7 proci elég erős..
-
Flind
senior tag
válasz EnergyCoke #11423 üzenetére
Több játék van, és ha nem egyszerre tesznek elérhetővé egy újat a platformokon, akkor ott debutál, az fix (lásd fentebb beszélt). Drágábbnak tényleg drágábbak, mivel droidon úgyis warezol a sok jancsi.. De IAP mindenhol van.
Amiről te beszélsz az a WP, sajnos.. Átértékelhetnék magukban a fejlesztők. -
Flind
senior tag
válasz Fitzgerald #11425 üzenetére
"igazából a felső-közép és a csúcskategóriás vasak erősebbek is, mint bármelyik almás cucc"
Bocs, félreértettelek? -
Flind
senior tag
válasz Fitzgerald #11428 üzenetére
Ja, csak az a baj hogy ez nem igaz. Nem erősebbek, főleg nem a felső-középkategória. Úgy értettem az "elég erős"-et hogy a csúcskategóriával kb. egyszinten van, ha nem megasabbon (nem mintha bármit is számítana). Azthittem erre magadtól is rájössz..
-
Flind
senior tag
válasz alex devil #12779 üzenetére
-
Flind
senior tag
válasz GamerBoy910 #12800 üzenetére
Blitz Brigade, Respawnables, Shadowgun : Deadzone, Dead Tigger 1, 2. Nekem az (volt) a kedvencem (ameddig játszottam shootert telefonon).
(#12802) MaTMaN: Nem biztos hogy jól értem, de szerintem az Osmos kell neked.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest