Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Le van árazva playen:
Alien Breed
Worms 2
Worms 3
Infinite Universe (lapozgatós könyv) -
Viktor77
titán
válasz
tomee007007
üzenetére
Nekem meg nagyon bejönne, de sajnos a 9017-es Ipegámmal pont a támadás és a block nem megy.
Minden más gomb, mozgás működik, csak a legfontosabbak nem.Valaki esetleg próbálta így, ezzel a gamepaddal?
Írtam a fejlesztőknek, de eddig le se szartak.
-
FERA88
tag
köszi a segítséget! Körbe lesek playen

-
törölt tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Hát, nekem nagyon nem jött be...
-
saelin
veterán
válasz
FERA88
üzenetére
Mekkora egy legend of zelda koppintás!
Magát a stílust akció-kalandnak (action-adventure) titulálnám, így talán találsz valamit playen.Pár ajánlás:
- Bards Tale
- Ravens Sword 2
- Zenonia SeriesLehet kicsit rpg irányba elkanyarodtam.
-
FERA88
tag
Köszi a tippeket! Olyan jellegűekre gondolok, mint pl iOS-re az Oceanhorn, csak az nincs Droidra, nézegettem playen is őket de nem igazán találtam. Ezek a gémek melyik csoportba valók, én kalandra gondoltam azért is mondtam annak

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
FERA88
üzenetére
Roguelike megfelel?
-Pixel Dungeon
-Shattered Pixel Dungeon (több cucc van benne, mint az elõzõben)
-Easy Dungeon (ha a fentiek túl nehéznek bizonyultak)
-Loot Dungeon (ua. mint a Pixel Dungeon csak másféle grafikával)Mindegyik a P. D. source codejával került megírásra, sok hasonlóságot fogsz találni közöttük

Még tudom ajánlani:
-Heroes of Loot - bár elég hamar meguntam
-Forgotten Tales MMORPG
Bard's Tale-re +999!(#14286) Senais: Nekem nagyon régi telóm van, mégsem áll fent ez a probléma. (Alcatel OT-918 Mix)
-
Senais
aktív tag
Udv!
Fpse emulatorral masnak is vannak gondjai mostanaban? Opengl pluginert rinyal inditasnal utana meg meg a beallitasokba se tudok bemenni, mert force close-ol... -
FERA88
tag
sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó mászkálós kalandjátékot? Egyszerűen nem találok semmi normálisat ebben a kategóriában. Felül oldalt nézetesre gondolok amit úgy kell irányitani mint pl a Fifát.
Hátha Ti tudtok valamit!

-
tihibaby
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jah,főleg hogy nem root-olt a telefonom...

-
tihibaby
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Van persze,csak ennyit nem ér az egész,igazából csak jót mosolyogtam a dolgon.....

-
tihibaby
senior tag
Ma érdekes dologgal szembesültem!
A pár hete letöltött Assassin's Creed Pirates játék,ami az O+O-omon eddig futott gond nélkül,pár nap után most újra játszani akartam vele,és most kilépked a játékból állandóan.
Na gondoltam ránézek,van-e hozzá frissítés,és az a meglepő tény fogadott,miszerint időközben elvesztette a telefonom a játékkal való kompatibilitását!
Letöröltem,és nem is engedi feltelepíteni már a továbbiakban.
Járt már így valaki? -
törölt tag
Sziasztok! Van olyan program ami megmutatja,hogy mennyit játszottam egy játékkal?Köszi

-
atosan
veterán
Sziasztok,
Van az Angry birds go és transformers, ezek mentik az elért eredményeket a google játékokra? Kéne a tabon egy gyári beállítások visszaállítást csinálni, a lányom nem szeretné, ha újra kéne mindent játszania. Bocsi, nem vagyok otthon a játékok terén. -
air
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszi. Legalább, 45-50$-nyi cuccot "bezsebeltem".

-
norbert1998
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Mondjuk én összekeverte m a bureauval, de majd talán az is jön.
-
tomee007007
addikt
Nem játék, de az amazonon még ma 80$-nyi appot zsebelhettek be ingyen.
-
assemble
addikt
-
Gabbo
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Tudtok ajánlani valami jó akció, vagy stratégiai játékot amit tudunk ketten játszani multiban? Előre is köszönöm!
-
saelin
veterán
Five Nights at Freddy 2
A demót linkeltem, a teljes verziós 737 Huf.Kipróbálni viszont nem tudtam... minden eszközömön összeomlott valahol. Nem megy neki/nekik ez a programozás dolog.
-
saelin
veterán
PC-n is meg lehet nézni.
Note: Your watching position isn’t saved when watching videos on your computer (play.google.com/movies) or Chromecast. Csak bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek, de ez mind csak kényelmi dolog. A videót attól még meg lehet nézni. -
assemble
addikt
XCOM®: Enemy Within
Strike Suit Zero (K1 exkluziv..) -
Layne
csendes tag
Sziasztok tudom hogy nem kifejezetten ide tartozik, de ha Play Store-ban veszek egy filmet, azt csak Androidos eszközre, vagy pc-re is letölthetem utána?
-
Delerium
senior tag
válasz
tomee007007
üzenetére
MIért kellett egy már szinte tökéletes játékból egy ilyet csinálni? Inkább jött volna egy új űrlövölde, fejlesztéssel, sok hajóval, jó sztorival.

-
saelin
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Ezt pár napja próbáltam... egy-két dolog benne jó, de nem ajánlom senkinek. Unalmas, olyan mintha egy böngészős játék kapott volna grafikus motort. A harc része meg annyiból áll, hogy kinek milyen erősek az egységei. Ebben semmi stratégia nincs.
-
tomee007007
addikt
Megjelent androidra a Galaxy on Fire - Alliances. A stílus viszont változott; MMO stratégia lett...
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
a Battleheart: Legacy játszható IAP nélkül és ha igen mennyire?
mert akkor megérné letölteni

-
norbert1998
nagyúr
GridBlock a kétká games-től, próbálta már valaki? szerintem nagyon ötletes egy gém
-
tomee007007
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére

Az 1,2 rész és az 5. (ep 1-2) van fent.
Ha nem sürgős érdemes várnod, kb 2 havonta leárazzák 2-300 ft-ra.Ami még van, az Syberia. Pc-n az egyik kedvencem volt, androidon nem játszottam, de sokan dicsérik. Ennek sajnos most vitték fel az árát 1100 ft-ről 1800-ra

Ha hidden object jellegű játék is érdekel, akkor a G5 és a Big Fish játékai között érdemes szemezgetni, szinte mindig van leárazás (főleg a G5-nél), minőségi darab mind, nagyjából csak azt kell eldönteni, melyik téma tetszik legjobban

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Sorozat?
Köszi!! -
tomee007007
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Broken Sword sorozat is nagyon jó.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Tudtok ajánlani point and click játékokat? Yesterday és Machinarium már kijátszva. ScummVM-re gondoltam még, de egyelőre maradnék normál androidos jatekok mellett.
-
törölt tag
Vigyázzon: ön után is kémkedhetnek, ha ezt letöltötte
Játék, egyenesen Észak-Koreából...
-
Mmég van 2, küldj pm-et
-
Nem android de nem tudom hova tegyem ki:
Kell valakinek Insurgency nevű pc (win) game? Van 3 db steam letöltésem, ingyé adom
-
saelin
veterán
Szomorúan olvasom a beszámolód...
Azt hittem, hogy annyi pénzért már pc-s játékot kapunk. Ennyi hiányzó funkciót biztos nem fognak updateben bele tenni, legalábbis én nem láttam ilyenre példát. Kár érte, pedig reménykedtem egy jó stratégiában, amiben nem a harc az elsődleges. Az ai egyszerűségét még megértem, mert lehet lassan számolná egy mobil soc, de hogy a sorozatra jellemző főbb modulokat kukázzák vagy a végletekig leegyszerűsítik... Valahogy a gépes játékok mobil portjai mindig csalódást keltenek. (Kivéve a Shadowrun és a Baldurs)Szerk:
Dafuk. Késő van már. Ez nem is portolt játék, hanem direkten mobilra írt. -
-
Layne
csendes tag
Civilization Revolution 2 benyomasok 2 nap jatek utan:
Alapvetoen szorakoztato, de attol meg sajnos ez nem egy jo Civ jatek. Pont a diplomaciai resz lett a legjobban butitva.
A harcra van kihegyezve a jatekmenet, es az AI csak a jatekost tamadja/fenyegeti folyamatosan. A tobbi AI-t nem. Kulturalis gyozelem nem is tudom minek van benne. Mivel szinte folyamatosan harcolni kell valakivel, csak akkor van lehetosegunk igy gyozni, ha sok varosunk van, es 2-3 varosban csak csodakat epitunk. Az elejen kell durvan rusholni, mert komolyabb nehezsegi fokozaton az AI olyan vedelmet rak a varosaiba, hogy az industrial era elotti technologiaval nem sok eselyunk van foglalni. A feldimenzios jatekmenethez es a terkep kis meretehez kepest tulsagosan sok a feleslegesen megepitheto csoda, a kifejlesztheto technologia. Szoval sok sebbol verzik sajnos a jatek. Ez igy egyenlore kb. olyan, mint a Great Little/Big Wargame sorozat. Nem fikazni akarom azt a jateksorozatot, csak osszehasonlitas keppen irom. Egy Civilization jateknak ennel joval tobbnek kell lennie. Egy nagyon komoly update-el meg akar jo jatek is lehet belole, de egyenlore szerintem penzkidobas 3600 forintert. -
Szmeby
tag
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Biztos le lett írva többször is, de egyszerűen nem találom: Hogyan kell a bankszámlám a play áruházhoz kapcsolni?

-
tomee007007
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Mondjuk ezt nem részletezik, de lehet hogy igazad lesz

-
norbert1998
nagyúr
válasz
tomee007007
üzenetére
5$ az csak 1200 ft.. Egy epizód kerül annyiba. Szerintem iosen csak ingyenessé tettek az első epizódot vagy mi.
-
tomee007007
addikt
Aki TWD rajongó, szerintem érdemes néznie a 2. évadot, mivel iOS-en a The Walking Dead: The Game - Season 2 teljes játék (ep. 1-5) most ingyenes (4,99$-ról van leárazva), és ahogy megfigyeltem, a kiadók általában egyszerre csinálják az akciókat, leárazásokat a két platformon....
-
Flind
senior tag
Nekem a folyamatosan fent lévő kedvenceim a Jet Car Stunts, és a Strata. Ja, meg a BombSquad lokál multira verhetetlen favorit. Blitz Brigade meg időről-időre visszatérő.

-
Bozek
nagyúr
válasz
corolla7111
üzenetére
Nekem meg ez. Jó kis ClassicBoy-al tolva.

-
törölt tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Igen!
-
Slier
tag
válasz
Scrake^;DD
üzenetére
Én ezeket nyomatom most.
Asphalt 8
Bike Baron
Dead Trigger 2
Clash of Clans
Cut the Rope
VaingloryMind igényes, szórakoztató játékok persze kinek mi jön be.

-
King's League, le van árazva 3-ról 1 dollárra, elég jónak tűnik, most próbálom ki.
-
Quasi_modo
nagyúr
Én ezt gyötröm: Boulder Dash®-30th Anniversary . Meg persze a The Room...
-
saelin
veterán
válasz
corolla7111
üzenetére
Clash of Clans-t játszom, két ilyen játék nem fér meg az életemben. Egyébként találtam pár érdekes játékot:
- Stylish Sprint 2, egy oldalnézetes runner játék. Meglepően jól sikerült, mert az ilyen játékokat ált. 2 perc után törlöm.
- Battle Cats. Oldalnézetes castle raid játék. Sokkal komplexebb, mint amilyennek elsőnek látszik. A macska isten... ha valaki játszik vele, akkor majd megérti...
Ismerősöm ajánlotta őket. Fogyasszátok egészséggel.
-
törölt tag
válasz
corolla7111
üzenetére
Retry-t csak erős idegzetűeknek ajánlom

-
corolla7111
csendes tag
Nekem ez a játék jön be most a legjobban
Plusz ajánlom még a Dead Trigger-t vagy a Retry-t is!
-
cikasz
őstag
válasz
saelin
üzenetére
A legtöbb tank "hasát" kell lőni
A frontpáncél nagyrészt átlőhetetlen, de a hasuk vékonyabb.
Meg pl a T29,T34 tornya is átlőhetetlenek...
Mondjuk a Mause a löveg mellett sérülékeny mert máshol kb szintén nem lehet átlőni.
Nem árt minimális WOT tapasztalat szvsz !
Ami igaz az igaz mondom ezt úgy, hogy erről az androidos csodáról nincs tapasztalatom sajna.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
saelin
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Azt hiszem nem nekem találtak ki ezt a tankos lövöldét. Néztem tutorialt, olvastam guideokat, de ugyan úgy 10 mecsből 9-et elvesztek. Szitává lőnek, én meg nem sebzek semmit. Hiába lövöm a kapitányi bizét, a sofőr nyílást, a géppuska fészket, de alig sebzek lőszertől függetlenül, vagy előbb kilőnek mint én az ellent. Idegrendszerem megóvása érdekében kukázom és el is felejtem, hogy létezik ez a játék.

-
tomee007007
addikt
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
tomee007007
üzenetére
IAP milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Spórolós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Magát a stílust akció-kalandnak (action-adventure) titulálnám, így talán találsz valamit playen.

Azt hittem, hogy annyi pénzért már pc-s játékot kapunk. Ennyi hiányzó funkciót biztos nem fognak updateben bele tenni, legalábbis én nem láttam ilyenre példát. Kár érte, pedig reménykedtem egy jó stratégiában, amiben nem a harc az elsődleges. Az ai egyszerűségét még megértem, mert lehet lassan számolná egy mobil soc, de hogy a sorozatra jellemző főbb modulokat kukázzák vagy a végletekig leegyszerűsítik... Valahogy a gépes játékok mobil portjai mindig csalódást keltenek. (Kivéve a Shadowrun és a Baldurs)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)