Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Szerintem olvasd vissza mit irtam es utana nyugodj meg. Szo nem volt arrol, hogy hibas,hanem hogy nem kifinomult az a resze. Huaweinel,Jiayunal egyeb telefonoknal szemelyesen tapasztaltam tobb tipusnal is. Nem egynel es ezekre nem lehet kijelenteni, hogy a dzsunka kategoria. Rengeteg beloluk trukkozesre szorult, mint cold vagy warm ujrainditasnal dtoolsban es sorolhatnam. Es igen kulon konfig fajlokkal is,magyar szerverrol. Pont mivel nekem lenyeges a navi es a turazasnal is gps-t hasznalok mobilrol, nem veletlenul pont ez a resz, ami kifejezetten kello odafigyelest szanok, sot nem egyszer sim nelkul is. A mostaniak sokkal jobbak, ugy is mondhatnam magasan verik az elozo reviziokat es bizony rengeteg kinai tipusnal a GPS nem megfelelo a 6582-nel lassu fix, gyenge vetel,jel eldobas,pontatlansag.
Nem azt mondom az osszesnel, mert ez nem lenne igaz, de nagy szamban akad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő