Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Semmi baj! Értettem. Sajnos, nekem nincsenek kiterjedt MTK -s tapasztalataim. De az én menümben ennél sokkal részletesebb infók és beállítási lehetőségek vannak az A-GPS -re vonatkozólag. Többek között UDP -re és TLS -re vonatkozóan. Amikor a TLS -t megláttam, akkor kezdtem összekombinálni a tűzfalas, https problémával. Egyébként Samuk után, ez az MTK -s engineer mód számomra új és nagyon izgalmas dolog. Már az fura, hogy root nélkül, mikhez lehet hozzáférni. Sajnos, csak root után fedeztem fel benne a shellparancs futtatási lehetőséget. Kíváncsi lennék, hogy root nélkül mit reagálna egy ott kiadott utasításra. Viszont root -tal nagy királyság az Engineer mód. Secure Settingsben megtaláltam az intentjeit. Olyan kapcsolásokat tudok meghívni, amik Samun elképzelhetetlenek voltak. Gyorsan faragtam is magamnak egy 2g/3g/4g auto kapcsolót, mert ez jelenleg nincs a Dual Sim Control -ban (ex. MTK Control) és a Gravitybox -ban is csak névleg szerepel, mert csak a 2g/3g auto -módot aktiválja, az LTE -t nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest