Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Nekem Samsung Wave telefonom volt ami GG-s. De a közhiedelemmel ellentétben a GG is elég könnyen megkarcolható kemény ásványi anyaggal. De pl a zsebben előforduló kulcs, pénz gyakorlatilag nem tud kárt tenni benne, mivel ezek jellemzően lágy fémek.
Nekem pár nap alatt sikerült megkarcolni valamivel, amit a mai napig nem tudok hogyan sikerült, de a következő két év alatt már nem tudtam rá még egy karcot összehozni. Pedig céges teló volt és nem nagyon vigyáztam rá, persze szándékosan azért nem akartam kárt tenni benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Arc Raiders
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vírusirtó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő