- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Nem vág igazán ide, de hátha tudtok segíteni...
iNew v3 telefonom van. A kérdésem az, hogy azzal mit tudok csinálni, ha az eddig hibamentesen működő sd kártyára az egyik pillanatról a másikra azt írja ki, hogy sérült?
Egyik pillanatban semmi gond nem volt a telefonnal, aztán egyszer csak észrevettem, hogy épp újraindult (a boot hang tűnt fel), és azóta jelzi, hogy sérült a kártya... Újraindítani, illetve a kártyát kivenni és visszatenni próbáltam, nem sikerült. Egyébként egy 32 gb-os Sandisk kártya, pár hete használom, eddig működött. Nem hibás, mert h2testw-vel ellenőriztem a használat előtt.
Nem szereti a 32 gb-os kártyákat, vagy miért van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyik pillanatban semmi gond nem volt a telefonnal, aztán egyszer csak észrevettem, hogy épp újraindult (a boot hang tűnt fel), és azóta jelzi, hogy sérült a kártya... Újraindítani, illetve a kártyát kivenni és visszatenni próbáltam, nem sikerült. Egyébként egy 32 gb-os Sandisk kártya, pár hete használom, eddig működött. Nem hibás, mert h2testw-vel ellenőriztem a használat előtt.