Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
Sziasztok!
Talán érdekel valakit a Landvo L200G telefon. Nov. 11.-i akcióban vettem 2 db-ot 87 dolcsiért darabját a coolicool-on EU raktárból.Négy nap múlva a kezemben voltak.
Korrekt készülék,semmi extra ,ami viszont feltünt hogy mindenféle mókolás nélkül lakásban talált és fixált műholdat mindkettő,néhány másodperc alatt!És mindezt nagyon jó jelerősséggel.
A pc-re dugva viszont csak azt írja ki hogy nem tudja telepíteni a drivert,így a tárhelyből semmit sem látok.A Inew V3-ba raktam a sd kártyát és úgy raktam rá navit és egyebeket (igen,nincs kártya olvasóm
.
Kamerák elől hátul vackok hiába 8 mpx.Kijelző IPS ,qHD ,de láttam már jobbat.
Wifi és rádiójelek erősek,stabilak vodafont és telekomot raktam bele.Beszédhangszóró tiszta,bár elég doboz hangja van,a külső hangszóró szokásos nagyon hangos,de csak magas hangok vannak.Gondolom a mélyeknél berecsegne
.Mobilnet szépen megy,nem dadog.(4G LTE)
Hoszútávon nem tudom milyen lesz,de nem is tartom meg,marad a V3.bakker ez egy kártyás...bocsi az off-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.