- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
WOT-H-A-C #90990 üzenetére
Például? Ha én nem, akkor valaki más kipróbálta volna azokat a telefonokat, amelyeket szűkebb körben az ár/teljesítményük alapján nem feltétlen vállalnánk be mindennapos használatra. Lásd, ha a Hongmi megkapta volna a Lenovo P780 aksiját, akkor xarnék az új telefonokra, mert úgy tökéletes lenne a számomra. De persze ilyen telefon sohasem lesz... (ami mindenben az adott egyén igényeit maradéktalanul kielégíti).
Amúgy az ilyen élcelődős megjegyzéseket nagyon szeretem, mert többnyire olyanok teszik, akik nem minimálbér felett kicsivel keresnek, hanem jóval felette. Én köszönöm az Istennek és a jó szerencsémnek (tudtak iskolázni a szüleim/én magamat), hogy van munkám, korrekt fizetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged